Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיוורון המותג - זה מה שהיא מציעה

אלא אם מישהו יספר על שירות פרימיום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מציעה בעיקר יכולת ביטוי וויזואלית בכבישים לשוטה הצנוע. "היי, אולי אתם לא יודעים, אבל גם אני דיי אידיוט בתחום הצרכנות" :-)

ממתי מד סל"ד נחשב לאיבזור?

כשמדובר בפחוני עולם שלישי, גם שטיחי גומי ופסי קישוט זה אבזור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איצק אל תשכח שהסיטרואן ב53 ללא מולטמדיה,ללא הגה מעור,בלוטות,אולי הטיוטה תציע איבזור מיוחד.

ועדיין כשיש את הסנדרו ב55 קשה לראות למה שאדם שלא נעול על מותג יקנה את הטיוטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא מחבב את העיצוב.

אני מניח שגם אם היא תעלה יותר יהיו אנשים שירכשו אותה.

יש אנשים שמקבלים יחס בייתי וטוב בזוכנויות של טויוטה ויעדיפו לרכוש רכב שמבחינתם יש לו "בית" או"אבא ואימא", איך שלא תקראו לזה.

כל חווית האחזקה מבחינת האנשים האלה קלה ונעימה יותר.

אני לא חשבתי על זה בכלל עד שלא מזמן שאלתי חבר לעבודה למה הוא קנה דווקא אייגו ולא סיטרואן c1 (מהדגם הקודם).

פורסם

רק לי הפרונט מזכיר משהו ?

f920b2ab64d897cf162900ee4580b7c2.jpg

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חווית האחזקה צריכה להיות זהה לחלוטין מאחר ומדובר באותו רכב, אלא אם במוסכי לובינסקי מרביצים מכות ללקוחות.

פורסם

האייגו הקודמת עלתה יקר משמעותית מאחיותייה, יש כמה רכבים שכשראיתי אותם בכביש עשיתי פייספלם:

רנו פלואנס בנזין.

יונדאי i20 החדשה.

וטויוטה אייגו.

פורסם

חברים את כל העניין שלמעשה מדובר באותו רכב כמו ה C1 וה 108 רוב הציבור לא יודע. כמובן שסוכני המכירות לא יזכירו את זה. אבל אם מישהו יחפש יפנית קטנה וחסכונית הוא לא יכנס לסיטרואן או פיגו - ולכן יש מספיק לקוחות שיזרקו עליהם את הכסף שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"שוק הדבילים חזק היום בארץ" (לא זוכר מי כתב את זה)

פורסם

בקצרה, ובהמשך תעלה ידיעה מלאה:

טויוטה אייגו-

מכונית המיני שפותחה בשיתוף פיג׳ו וסיטרואן ומיוצרת לצידן בצ׳כיה מגיעה בדור השני שלה. העיכוב של כשנה ממועד ההצגה עד ההגעה לישראל נבע בעיקר בשל הרצון של יוניון מוטורס להמתין עם השיווק עד קבלת מחיר תחרותי מהיצרן, הפחתות המחירים הכלליות שראה הסגמנט השפיע על כך משמעותית.

מנוע ליטר שלושה צילינדרים, 69 כ״ס, תיבות הילוכים ידנית או רובוטית 5 הילוכים.

באירופה היא במקום השישי, כאשר מתחתיה האחיות 108 ו-c1 (אולי גם באירופה קונים רק לפי הסמל?).

כמו בעולם, גם בארץ הסגמנט הזה מתפתח. אבל בניגוד לאירופה, כאן הדומיננטיות היא של קיה ויונדאי עם 70 אחוזים מהקטגוריה. השוק הלוהט הזה מושך אליו נוכחות של כמעט כל יצרן.

אבל בטויוטה לא משלים את עצמם, הדחת הצמד הקוריאני לא עומד בכלל על הפרק. הנקודה שלהם היא למצוא קהל יעד ממוקד וגם אחר מאוד מזה שהורגלנו לשייך עם טויוטה - צעיר, רענן, מיוחד, אופנתי ואנרגטי.

היא תציע שפע ביכולות להתאים את עצמה לטעם הלקוח.

עיצוב חיצוני-

החזית x מבדלת אותו מהמתחרות ובמפגש פנים אל פנים גם עובד במציאות. DRL מבוסס לד, קו חלונות משוך אחורנית.

תא נוסעים-

שילובי צבעים חזקים ומעניינים, אתה לא חייב להישאר עם אותו תא נוסעים ומוזמן להחליף צבעים בעל פעם שמתחשק.

מערכת מולטימדיה 7 אינץ׳.

השקעה בשיפור בידוד הרעשים מהכביש, הרוח והמנוע. כיול בולמים, הגה ומוט מייצב לשיפור השליטה והיציבות.

4 כוכבי ריסוק, 6 כריות אוויר,

מערכת מובילאיי ללא תוספת תשלום.

תיבת הילוכים x שיפט משופרת עם תכנות שמעדן את הפעולה שלה בגלישת פקקים, החלפת הילוכים חלקה יותר, cornering control - מתאימה את ההילוך למהירות בזמן פנייה למניעת העברת הילוך לא מתוזמנת נכון ביציאה מפניה.

תא מטען גדול יותר ביחס לדגם היוצא.

גרסת גג נפתח חשמלי open top (באדום ולבן בלבד) שקורץ ללקוחות הצעירים.

בתחילת השיווק יגיעו אפשרויות שילוב צבעים ב-x החזית, פס הקישוט התחתון, בסיס קורה A, פס קישוט צד, מגן אחורי.

גם בתא הנוסעים ניתן להחליף את כל הפאנלים הצבעוניים.

1000 שקלים עלות לסט שלם (פנים וחוץ). טכנית, ניתן גם לשלב כמה צבעים.

חישוקי סגסוגת 15 אינץ׳ כסטנדרט.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

image.jpg

המחירים כצפוי לא נמוכים, אבל בטויוטה מדגישים את פערי האבזור בינה לבין המתחרות

הצפי השנתי שלהם עומד על 600 יחידות

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

לגבי GT86:

"הסיכוי לראות את ה-GT86 חוזרת נמוך יותר מהסיכוי לראות כאן מכונית מימן. אבל יהיו לנו בשורות ספורטיביות אחרות ומעניינות לא פחות״

פורסם

רציניים הם כן, לא צריך לזלזל ביוניון מוטורס.

אבל אם תשווה רמות אבזור ולא רק מספר של ״הכי זול מול הכי זול״ - המחיר לא נורא.

שנית, אין להם שום שאיפות לשבור את השוק, ייעד צנוע של 600 מכירות, לקהל יעד מסוים ועל פי הנחיות ברורות של היצרן בראיה כוללת של איפה הם רוצים לראות את המותג ״טויוטה״ בתוך כלל השוק.

החשבון שלהם שונה מכמה מכוניות יימכרו השנה

• תוכן חדש...