Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שבוע שעבר קיבלתי פנצר בגלל שלא שמתי לב ועליתי על מדרכה במהירות נמוכה בסיבוב שאני תמיד עושה בפעם אחת והייתי קצת לא מפוקס אז לא שמתי לב , והגאנט קיבל שפשוף קטן , 3 סנטימטר בערך ( זה נורא ? ) ואחרי כמה שעות ירד אוויר בצמיג , מילאתי ירד שוב אחרי כמה שעות , החלפתי לרזרבי והרזרבי שלי הוא מידה 13 אבל עם חתך 70 והשאר 14 עם חתך 60 , כמה ימים ( זה נורא ? ), היה רעידות חוסר איזון וכאלה , הלכתי לפנצריה והיה חור קטן בצד , כנראה מהשפשוף הגאנט היה דוקר והיה חסר אוויר והוא התקפל על השפשוף ונהיה חור , זה מתאים במרחקים של החור שיצא בועות , הזמנתי את אותו הצמיג שיש לי , גודייר איגל ספורט , היום הוא הגיע הלכתי להרכיב אותו ולעשות איזון פרונט , התברר שהוא שלח לי גודייר Efficient grip אותו מידה , אמר לי הפנצריה ששלחה לי את הצמיג שאין לו במלאי את הדגם הזה , באילוץ הרכבתי אותו , שמו לי את החדש מאחורה ואת האחורי מקדימה שהיה זהה מקדימה , הפנצר היה בגלגל הקדמי מצד שליד הנהג

אז השאלה העיקרית היא האם זה נורא המצב שאני נמצא בו כרגע , יש השפעות ?

כי כרגע אני לא מרגיש שום השפעה , אבל מרגיש גן עדן ויציב לעומת הגלגל הרזרבי ששיבש לי את האוטו כשהיה מורכב

אשמח אם בנוסף תענו על השאלות בסוגרים בהקשר לנושא זה חשוב לי לדעת למרות שלא היתה לי ככ ברירה , פעם הבאה מקווה שלא תהיה אבל אשים רזרבי חלופי 14 מהרכב של אבא

לילה טוב

פורסם

המצב שלך, בו כל הצמיגים מאותה תוצרת ( goodyear) מתאים אפילו לנוהל החדש של משרד התחבורה .

http://www.thecar.co.il/משרד-התחבורה-דורש-להרכיב-צמיגים-רק-מאו/

אם תקרא את הכתבה, תראה שמכוני טסטים לא מחוייבים לאכוף את הנוהל.

אם הצמיג החדש זהה במידות, קוד עומס ומהירות, והצמיג השני על הסרן האחורי גם חדש או כמעט חדש, אני לא רואה בעיה עקרונית. המצב האידאלי הוא שכל הצמיגים זהים ומאותו הדגם, אבל בשביל זה תצטרך לקנות צמיג נוסף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי , דיי מרגיע מעט , השאלה היא בפועל , מקצועית , המצב שבו אני נמצא , עם הדגמים שאיתם אני נמצא , וכל השאלות שלי , תודה רבה

• תוכן חדש...