Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

בזמנו הצבא נהג לתת לחיילים "פס" למשך שהותם מחוץ לבסיס. זה עובד גם באזרחות, צריך רק להתגבר על כמה מחסומים פסיכולוגיים ולדבר באופן פתוח. נסו ותהנו.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי כמה חברים שטסו לתקופות קצת יותר ארוכות והם היו עם חברות.

לפני שטסו הם היו מאוד גלויים אחד עם השניה ואמרו שהם לוקחים הפסקה - יותר נכון נכון נפרדים אחד מהשניה כדי לא להיות "כבולים" בזוגיות.

בגדול, ואני אהיה גלוי, כדי שיהיה להם נוח להיות עם בנות אחרות. זה לא סוד.

הם אמרו שלאחר שיחזרו הם יראו מה המצב של בן הזוג ואם הוא / היא יהיה מעוניין לחזור, יחזרו.

מצד שני, יש לי חברים שבת הזוג טסה ללמוד / לעבוד בחו"ל למשך שנה והם היו בקשר כל יום.

הם באו לבקר אחת את השניה בארץ ובחו"ל ושמרו על קשר הדוק.

הכל שאלה של רצון והבנה של לאן הקשר הזה הולך.

לדעתי האישית, 3 חודשים זה לא הרבה זמן, אני מציע לכם לשבת ולדבר פתוח על הכל, ככה שאף אחד לא יופתע לכשתסתיים התקופה הזו.

פורסם

אתם גרים ביחד שנתיים וחצי , אתם זוג לכל דבר ואתה רואה או מרגיש חשש שהיא תטוס לתקופה מסויימת ו.. תאבד משהו ? בן אדם , איפה האמון? כולה פאקינג 3 חודש ! מה זה 3 חודש? ומה יהיה שתצא למילואים לחודש? ומה יהיה אם תצטרך להיות צמוד למשפחה שלך חלילה מכל סיבה שתהיה? אם 3 חודש זה מה שגורם לך לחשוב על היחסים... תעשה ריסטט עם עצמך דחוף, משהו לא בריא שם בפנים.

תחשוב על זה שוב, היא סה"כ יוצאת לטיול קצר, אתה מחכה לך בארץ והיא מחכה לחזור לארץ לאחר הטיול , זה לא נסיעה לשם השתקעות בערבות אתיופיה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אתה שואל אם לחכות לחברה שלושה חודשים? באמת??

יצא לי לחכות יותר זמן לחבילות מאיביי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אולי הוא מפחד שהיא תגלה משהו חדש באתיופיה

Shots fired

\פופקורן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רוב הסיכויים שזה לא יחזיק אם לא תסע איתה.

אם סתם בשביל "העניין" תציע לה שאתה תצטרף אלייה והיא לא תסכים אז פה בכלל אין מה לדבר ותפרק את החבילה.

במידה והיא נסעה אתה תראה שאם באמת האהבה קיימת חיה ובועטת אתה תצטרף אלייה בשבוע הראשון גם אם זה אומר לשים את הלימודים על HOLD. באהבה עושים דברים לא רציונליים מידי פעם

נאמר על סמך ניסיון אישי וניסיון רב של אחרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עכשיו אני מבין למה הנשים מגיעות עם שריטות וחסכים בגילים 30 פלוס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

היינו בערך ביחד משהו כמו שלושה חודשים בפעם הראשונה שהיא טסה. אז זה היה לישראל, הכרנו כשגרנו שנינו בחו"ל. לשנינו לא ממש היו תוכניות לעתיד משותף. אני תכננתי להישאר בחו"ל, היא ידעה שהיא חוזרת לישראל. שלושה חודשים אחרי זה היא חזרה (לחו"ל) וחזרנו להיות יחד. עוד שלושה חודשים אחרי זה היא שוב חזרה ארצה, אני חזרתי בערך חודש-חודש וחצי אחר כך לישראל. יומיים אחרי שחזרתי היא טסה לדרום אמריקה לארבעה חודשים, בזמן הטיול שלה בדרום אמריקה נתתי לה "פס" לעשות מה שהיא רוצה והבטחתי לה שאני לא מתכוון לעשות שום דבר עם אף אחת אחרת, כי לא רציתי לחרבן לה את הטיול. אם היא אוהבת אותי מספיק, יהיה מה שיהיה, היא תחזור אלי אחריו. היום אנחנו גרים ביחד שנה וחצי וקשה לי לתאר את החיים שלי בלעדיה.

אם זה מספיק חשוב לשניכם, קצת זמן לחוד לא יהרוס את זה. שתטוס, תהנה, אם היא אוהבת אותך (ונשמע שכן), הטיול הזה יתחיל, יגמר, ואתם תחזרו בדיוק לאותה נקודה שבה הפסקתם.

שיהיה בהצלחה. קל זה לא יהיה, אבל כנראה שזה שווה את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שנתיים וחצי גרים ביחד שנה וחצי

אז מה זה שלושה חודשים לעומת הזמן הזה?

יש לך סיבה ממשית לחשוב שהיא מתכננת לעשות שם משהו עם מישהו?

כלומר, לא בחרה את אתיופיה סתם ? :lol:

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

once she goes black she will never go back.

ובנימה יותר רצינית, אתם שנה וחצי גרים ביחד. אם אלה לא מגורים משותפים מטעמי נוחות אין בכלל מקום לשאלה הזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שחרר. תן לה לעשות מה שהיא רוצה.

אל תצאו בהצהרות ואל תפרדו זמנית וכל החרטא הזה.

אם יקרה מקרה לך או לה בתקופה הזאת, תתמודדו (או שלא, וגם זה בסדר).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...