Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי, my hard rocking amigo, מכיר מערכות יחסים ששרדו פרידות ארוכות אף יותר, גם בגיל צעיר יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש נעלם!

זו כבר הפעם השניה שזה קורה בפורום :bugeyed:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היי, כבר חשבתי שהפסיקו להגיב ופתאום יש 5 עמודים.

תודה לכל אלה שלא הסתלבטו עלי ולקחו את הנושא ברצינות:wink:

יש לה מיונים בסוף החודש, ניסיתי לדבר על זה, ואפשר לומר שהלחצתי אותה כי רציתי תשובה עוד לפני המיונים והתשובות.

קצת התבאסתי שלא קיבלתי תשובה חד משמעית, אבל כרגע הכל בסדר ויש אהבה ואני לא מרגיש משהו שונה.

בגדול, אני רואה את עצמי מחכה לה אבל רוצה להיות חכם יותר אחרי המיונים, במיוחד שלא קיבלתי תשובה חד משמעית.

תמיר.

פורסם

אל תעשה את הטעות של חבר שלי - שיחק אותה גבר ונפרד ממנה כי לא הסכימה לוותר על טיול אחרי צבא שנקבע לפני שבכלל התחילו לצאת, בסופו של דבר היא טסה ל4 חודשים וחזרה בשלום, הבחור הפעיל אגו שלא הקשיבה לו ואמר לה או אני או הטיול, היא לא אהבה שהוא אחרי שנה זוגיות מציב לה תנאים כאלה ולכן החליטה טיול. נכון שאתה לא משחק אותה גבר וסה"כ מתייעץ, אבל עברו שנים והיא נשואה באושר לאחר והוא עד היום אוכל את הלב.

זה נראה כמו "סיוט" לפני הטיסה אבל יראה לך כמו בדיחה אחרי שהיא תחזור.

פורסם

תמיר אל תלחיץ, תן לה ספייס. אל תנסה לאכוף את הרצונות הרגעיים שלך על האקזיסטנס.

אם היא תחזור ותחזרו, סבבה, אם לא לא.

זה לא עובד אחרת בתכלס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני בדיעת הרוב:

זה מבחן למערכת היחסים שלכם,

אם היא לא תטוס היא תאכל על זה את הלב למרבית חייה.

סיפור לשם האופטימיות:

הייתי לפני כמה שנים במחנה קיץ בארה"ב,לחודשיים, מה שהלך שם היה לחלוטין בית זונות.

היה בחור בריטי אחד שכל הבנות רצו אותו, וכל הגברים רצו להיות חברים שלו. הכוכב שלה מחנה קיץ ממש.

הייתה לו חברה הרבה זמן(לא יודע כמה( ולמרות כל ההצעות הוא לא בגד. (החברה גם הייתה במחנה קיץ באותה תקופה אבל אחר)

כיום הם נשואים.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אגב איתמר,

החברה הזאת היא הקשר הרציני המשמעותי הראשון שלך?

אם התשובה לכך היא כן אז כל הדיון הזה כלל לא רלוונטי, אתה חייב לזרוק אותה (או שהיא אותך) כדי למלא את המשבצת הריקה של האקסית המיתולוגית.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה שטויות. כתבת שאתה אוהב אותה ורואה בה כאישה שלך לעתיד ואם ילדייך. אז תן לה לטוס בשקט, תסמוך עליה (במידה ואתה כן סומך עליה כמובן), ותישארו יחד. 3 חודשים זו לא תקופה ארוכה כמו שזה נשמע (אתה כן תשתגע, קצת...). בהצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיל 19, חברה שלי (חודשיים ביחד) טסה ל-3 חודשים לעבוד בעגלות בארה"ב.

היום, 8 שנים אחרי, היא אישתי ובהריון.

יש מקרים ויש מקרים.

אתה שואל אם לחכות לחברה שלושה חודשים? באמת??

יצא לי לחכות יותר זמן לחבילות מאיביי

לא בוריטו אפריקאי אבל גדול!!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אתה שואל אם לחכות לחברה שלושה חודשים? באמת??

יצא לי לחכות יותר זמן לחבילות מאיביי

תגובה מנצחת.

ולעניין:

א. כמו שאמרו כאן, זה כולה פאקינג 3 חודשים. לא לעשות עניין.

ב. חברים, עם כל הדיבורים על שחורים וכדומה אתם שוכחים שמדובר בפאקינג אתיופיה. זה לא התנדבות בקבוצת כדורסל אמריקאית. זו מדינת עולם שלישי מטונפת ולא נעימה, ואם פות"ש חושש שהחברה תעשה משהו אז ראשית אני ממליץ לו לאמץ את "אם יש ספק אז אין ספק" ושנית כדאי שילך לפגישה של הסוכנות ויראה מי הישראלים האחרים שיהיו שם איתה, כי מהאתיופים בטח שאין לו מה לחשוש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...