Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, שכחתי..

יש קומפרסור כולל משייפת ואקדח עם פייה מתאימה

יש את כל מה שדרוש לצביעה מבחינת צבע והחומרים הנלווים.

פחחות לא צריך משום שצבעתי לפני 4 שנים וחוץ משיפשוף קל של צבע בטמבון אין פגיעות. חוץ מזה יש לי חומר פחחות למקרים ותגובות.

סה"כ צריך מקום סגור לרכב שיש בו את המרווח המתאים.

לא יודע כמה יעלה מקום כזה ליומיים שלושה?

ושכחתי לציין פרט חשוב, עדיפות לאזור קריית גת, מוכן גם במרכז אזור בת ים-ראשון..

פורסם (נערך)
צבעתי רכב עם קומפרסור פשוט של 50 ליטר, זה לא הכי קל אבל אפשרי.

זהו ש... גם אני חשבתי שיש חשיבות למיכל, אבל פה הייתה הטעות שלי.

זה לא.

מה שחשוב זה הספיקת אוויר של הקומפרסור. ולא המיכל.

מיכל אני יכול לרתך לך אפילו של קוב זה לא הבעיה.

אם הקומפרסור שלך אפילו 25 ליטר, אבל מספק סתם לדוגמה 350 ליטר אוויר לדקה, אתה מסודר

בשביל לספק את הצרכים של האקדח שלי (לא סיני) צריך קומפרסור של לפחות 3 כוח סוס. רצויי גם 2 ראשים וכאלה.

ואם יש לך אפילו מאה ליטר מיכל, אבל הקומפרסור שלך מספק רק 100 או 150 ליטר בדקה, המיכל לא יציל אותך.

האקדח שלי לצורך העניין צורך 275 ליטר בדקה, הצריכה משתנה בין אקדח לאקדח.

לרוב באקדחים הסיניים הזולים היצרן לא נותן פירות על צריכת האוויר ואתה לא יודע על מה תיפול.

ואקדחים של חברות כמו IWATA, SATA, DEVILBISS צורכים אוויר, מכיבן שמיועדים לעבודה כבר עם ציוד שמתאים לצביעה.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...