Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור תקלה באל פסק ADVICE SL-1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הקישור,

בדגם שלי אין מתג NON-FUSE כפי שמתואר, וגם אף אחד מהציורים במסמך לא תואם את הדגם שברשותי.

בדקתי את הפיוזים הפנימיים במכשיר עם רב מודד והם תקינים.

אני מקווה שמדובר רק בסוללות, הזמנתי 3 סוללות חדשות של LUGAR 12V 7AH כפי שהיה במכשיר מלכתחילה, הבנתי שניתן להתקין עם AH גבוה יותר אבל זה היה נותן לי בסך הכל דקות נוספות, וזה לא כל כך חשוב לי אם יחזיק לי את הציוד 45 דקות או 55 דקות, וחבל על הכסף.

אם הייתי מהאזור אולי הייתי נוסע באמת לADVICE לבדיקה אבל אני צפוני ובדר"כ דוגל ב DIY.

אעדכן מחר בתוצאות!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עדכון:

הסוללות הוחלפו בחדשות, ללא שינוי, אין שום חיווי.

כשלוחצים על כפתור ההדלקה כן נשמע זמזום חלש נורא אבל אני יכול לשמוע אותו, אשר מפסיק כאשר עוזבים את הכפתור.

הסוללות חדשות ותקינות ובכולם נמדדו ערכים של למעלה מ12V עוד לפני שחוברו לאל פסק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא להתייאש. יש עוד הרבה מה לעשות.

תעבור על כל הפיוזים ותבדוק אם אחד מהם שרוף. חפש קבלים מנופחים

תעלה צילום של המעגל המודפס עם הרכיבים, אולי יוכלו לעזור לך איזה איזורים כדאי לבדוק עם מולטימטר.

אולי שווה לקפוץ למעבדת היבואן כדי לקבל חוות דעת לתיקון כמו שהמליצו כאן.

• תוכן חדש...