Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור תקלה באל פסק ADVICE SL-1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

הגיע לידי אל פסק ישן לא תקין, לא נדלק כלל מסוג ADVICE SL-1500 אינטראקטיב גל סינוס טהור (לפחות ככה כתוב)

הוא לא מראה שום סימני הדלקות, פתחתי אותו ובתוכו 3 סוללות 12V, אין סימן ויזואלי לקצר או רכיב תקול, גם אין ריח שרוף.

מה שכן שמתי לב שכאשר מחברים לחשמל ניתן לשמוע קליק מכאני, ניסיתי לאתר את מקור הצליל ומקורו לפי דעתי ברכיב אשר בו אני מתמקד בסרטון המצורף.

אשמח לכיוון לתיקון, אם לא ימסר לפסולת אלקטרונית למחזור וחבל, רציתי להשתמש בו במשרד.

קישור לסרטון:

https://www.amazon.com/clouddrive/share/ImhgiRywRmJPnEgfI6kBcdBScO37vjWpr1rtrkK7VJt?v=grid&ref_=cd_ph_share_link_copy

תמונה של החלק המרעיש - הקוביה השחורה:

https://www.amazon.com/clouddrive/share/Xlu2g9fv6YgqWO2fR1xZSnfFSEmsrtufwHcYG1oFGMH?v=grid&ref_=cd_ph_share_link_copy

תמונה ברורה של הרכיב הצהוב:

https://www.amazon.com/clouddrive/share/LIS5NFyMp6IiwZeHYzd2VEBHeXHz6e3347qFkXbFmDN?v=grid&ref_=cd_ph_share_link_copy

עריכה אחרונה על ידי TheWolf

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כנראה החלק הצהוב או השחור מאחורה זה ממסר אשר משמיע קליק. אם היית מעלה תמונות של החלקים היה לי יותר קל לזהות

איזה כייף לי :)

פורסם

העלתי תמונה ברורה יותר בלינק השני

פורסם

במכשירים האלה התקלה הכי נפוצה היא המצברים שמפסיקים לתפקד ואז יש כל מיני מנגנוני הגנה שנכנסים לפעולה.

הייתי מתחיל מזה, תוודא שכל 3 המצברים תקינים ומצליחים לשמור מטען חשמלי. תטען אותם חיצונית ואז תנסה שוב להפעיל את האל פסק.

פורסם (נערך)

החלק הצהוב זה בוודאות קבל ככה שהוא לא עושה קליקים והוא נראה תקין.

לא מכיר את החלק השחור.

מצטער.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אך אם המצברים לא תקינים אזי אמור להיות חיווי תקלה במכשיר, יש מליון נוריות בחלק הקדמי, חלקם מראים על תקלות טעינה וכו'. העניין הוא שהוא לא מגיב כלל לכפתור ההפעלה או לבדיקה.

פורסם (נערך)

כמו שציין מרטינס, סיכוי גבוה שהמצברים שם עשו את שלהם וצריכים להחליף אותם.

עלות כל מצבר כזה היא כ 70 שקלים. כלומר אם יש שם 3, זה סביב 210 שקל.

אני מניח שאל פסק כזה עולה מעל 1000 שקל, ככה שזה שווה את הניסיון.

עריכה: עזוב את כל החיוויים והנורות, זה בד"כ לא שווה כלום אם המצברים תקולים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

יש לי את דגם 1200 שלהם, צריך להיות דומה מאוד.

כאשר המצברים סיימו את חייהם גם שלי לא נדלק כלל.

אם תשיג עוד סוללה בהשאלה מאיפשהו, אתה יכול ללוות ממני 2 סוללות תקינות לצורך הבדיקה (בשלי יש רק 2 סוללות).

פורסם

תודה, אזמין חדשות ואנסה ואעדכן כמובן.

לגבי הסוללות, מה שמותקן במכשיר הינם 3 סוללות 12V 7Ah, האם ניתן להתקין 7.5 או 8 אפילו? האם יגרום נזק? האם ההשפעה היח' האפשרית היא תוספת זמן עבודה?

תודה לעונים!

פורסם

אדויס כזה, של 1500VA שמחזיק יותר משעה, עולה כמעט 2000 שקל.

אם אתה זקוק לאחד כזה (ולא סתם לUPS תחנה של 500-600VA) אז בהחלט שווה לך לתקן אותו.

אתה יכול לגשת לאדויס בעתיר ידע 16 כ"ס (אל תאמין לווייז כשהוא אומר שהגעת. תמשיך ישר ותפנה ימינה וימינה עד שתראה שלט "חניה לאורחי אדויס") ולקבל מהם חוו"ד והצעת מחיר.

אני הייתי אצלם אחרי הסערה האחרונה, עם 5 UPS'ים ששבקו כולם במכה, והיו על קצה קצהה של האחריות (ממש ימים מהסוף).

בדקו, תיקנו הכל, החליפו מצברים (!!!), והכל על חשבונם, תוך שאני ממתין במקום, פחות משעה (אפילו עשו לי קפה :-P. נשבע).

הודעתי למנהל השירות שם, שעם שירות כזה, אני מתחייב שלא יכנס אצלי למשרד אל-פסק של שום חברה אחרת.

ושאפיץ ברבים את טיב השירות שלהם (והנה אני מקיים :-P)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
תודה, אזמין חדשות ואנסה ואעדכן כמובן.

לגבי הסוללות, מה שמותקן במכשיר הינם 3 סוללות 12V 7Ah, האם ניתן להתקין 7.5 או 8 אפילו? האם יגרום נזק? האם ההשפעה היח' האפשרית היא תוספת זמן עבודה?

תודה לעונים!

בשלי, ה-1200 מותקנות סוללות 9AH. לא רואה סיבה לבעיה, הגודל הפיזי אותו גודל.

אני חוזר על הצעתי להלוות לך 2 סוללות שיש לי (+ תשיג או תקנה אחת) לצורך בדיקה. עובד? תחזיר אחרי שתקבל חדשות. חבל על הכסף.

נ.ב. השירות של אדווייס אכן טוב.

פורסם

קח רב מודד, אם הבטריות ירדו מתחת ל-10V, הן כבר לא שוות. תן לחשמלאי רכב הקרוב לביתך למיחזור.

אפשר לשים גם סוללות 9AH, יהיה יותר זמן עבודה.

אולי תמצא חנות עם מוכר נחמד שירשה לך לבדוק קודם לפני הקניה, תרכיב על המקום את הבטריות בחנות ואם זה עובד תקין תקנה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מזלי שאני מוכר נחמד, אני אזמין סוללות חדשות למלאי ואם תפתר הבעיה הרווחתי, אם לא, אז יהיו לי עוד כמה סוללות במלאי.

לגבי מחזור, אני תורם פסולת אלקטרונית ופסולת מחשבים ל"אקולוגיה לקהילה מוגנת", חברה אשר מעסיקה עובדים נכים לצורך מחזור פסולת אלקטרונית.

פורסם

למיטב זכרוני, האל פסק אמור להידלק כאשר הוא מחובר ישירות למתח חשמלי, גם אם הסוללות לא תקינות (החיבור הוא מקבילי, כך שהשימוש בסוללות הוא רק כאשר אין כניסת מתח מרשת החשמל ).

לפיכך, לפי התיאור שלך הבעיה איננה נובעת מהסוללות (למרות שיתכן והן לא תקינות), אלא בעיה חשמלית אחרת.

לפי ההוראות הפעלה ותחזוקה מאתר אדוויס, הבעיה שתוארה יכולה לנבוע מהסיבות הבאות :

1. תקלה במקור מתח חיצוני (סביר להניח שזה לא המקרה)

2. מתג NON-FUSE בחלק אחורי במצב סגור -> ללחוץ עליו למצב ON

3. זמן לחיצה על כפתור ON קצר מדי -> ללחוץ יותר מ-1 שניה (סביר להניח שזה לא המקרה)

4. קצר חשמלי

קישור לקובץ הנ"ל (PDF)

http://bit.ly/1OgSYB8

אם אפשרי מבחינתך - הייתי מצטרף להמלצה לפנות למעבדה של אדוויס.

• תוכן חדש...