Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב המדובר הוא לאון 2002 ידנית 1.6 , בעל 197,000 קילומטר,

הרכב עבר לאחרונה כיוון פרונט, איזון צמיגים, 2 צמיגים קדמיים חדשים,

הרכב רועד לסירוגין במהירות 60-80-100-120-140 , לא מהירות קבועה שניתן לשים אצבע, אציין כי מרגישים את הרעידות בכל הרכב (אישית מרגיש בחלק הקדמי כולל באיזור הרגליים/דוושות) ולא רק בהגה.

מוסך שאני מטפל אצלו והאוטו היה אצלו בטיפול טוען שאחד הג'אנטים האחוריים עקום (מדובר בג'אנטים רגילים ולא מגנזיום),

הייתי אצל מוסך צמיגים והוא שם את הצמיג על המכשיר שמסובב את הצמיג וטען שהג'אנט תקין,

כבר תקופה שאני ככה ואובד עצות , אין לי מושג לאן לכוון - תושבות מנוע יכולות לגרום לרעידות כאלה? משולשים? מיסב באחד הגלגלים? אשמח לכיוון ואפילו להמלצה למוסך באשדוד.

פורסם (נערך)
רכב המדובר הוא לאון 2002 ידנית 1.6 , בעל 197,000 קילומטר,

הרכב עבר לאחרונה כיוון פרונט, איזון צמיגים, 2 צמיגים קדמיים חדשים,

הרכב רועד לסירוגין במהירות 60-80-100-120-140 , לא מהירות קבועה שניתן לשים אצבע, אציין כי מרגישים את הרעידות בכל הרכב (אישית מרגיש בחלק הקדמי כולל באיזור הרגליים/דוושות) ולא רק בהגה.

מוסך שאני מטפל אצלו והאוטו היה אצלו בטיפול טוען שאחד הג'אנטים האחוריים עקום (מדובר בג'אנטים רגילים ולא מגנזיום),

הייתי אצל מוסך צמיגים והוא שם את הצמיג על המכשיר שמסובב את הצמיג וטען שהג'אנט תקין,

כבר תקופה שאני ככה ואובד עצות , אין לי מושג לאן לכוון - תושבות מנוע יכולות לגרום לרעידות כאלה? משולשים? מיסב באחד הגלגלים? אשמח לכיוון ואפילו להמלצה למוסך באשדוד.

מהניסיון שלי

אם ההגה רועד , אז יש סיכוי שזה או תושבות מנוע , תושבת גיר

לפני חודש התחילו לחבר רעידות מוזרות שהיו בהנעה בבקרים, ההגה לא רעד רק המנוע

זה היה ניראה כאילו משחקים עם הקלאץ' וגם במהירויות , הלכנו למוסך מורשה הוא קבע ששני תושבות מנוע ותושבת גיר גמורים

שללתי את העניין הלכנו למוסך אחר , נודע לנו שרעידות יכולות להיות גם בגלל פלאגים שרופים, והתושבות מנוע והגיר ברכב תקינות ולא צריך להחליף שום דבר

הרכב עבר טיפול עדיין הבעיה לא נפטרה , הוא הציע לשים תוסף דלק וכיוון אצבע לאינג'קטורים

בסופו של דבר באמת אחרי התוסף התופעה פחתה ופחתה עד שנעלמה , כנראה הדלק לא היה טוב

או אולי סיבה אחרת לזה

הרכב שלך רועד גם בעמידה?

הרכב רועד רק כשהמנוע חם טמפרטורת עבודה?, או גם בבקרים בתחילת נסיעה?

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

האם הרכב רועד כשדוושת הגז לחוצה? נסה להוריד את הרגל מדוושת הגז במהירויות שתיארת. אם בהורדת הרגל המרעידות פוסקות אז יש לך בעיה בציריות.

W202 C240

פורסם

שכחתי לציין שלרכב יש רעידות קלות גם בזמן עמידה,

לגבי הצירייה המוסכניק אמר לי שיש צורך לתקן אותה , אבל אמר שלא דחוף אפשר לחכות לפני הטסט,

כשאני אהיה ברכב אני אבדוק אם הרכב רועד בזמן שאני מוריד רגל מהדוושה.

פורסם

רעידות נוצרות בדרך כלל כתוצאה מתושבות גמורות. במקרה של רעידות אך ורק במהירויות מסויימות זה כבר איזון גלגלים (היה לי, החלפתי גאנטים, בוצע איזון מחדש וכבר אין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...