Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים על השון איזה הילוך משולב d1... עד d7 זה מהבהב והאוטו לא נוסע. השאלה שלי היא אם אםשר לתקן לבד ולהגיש קבלה לאחריות? קניתי מליסינג ונתנו לי אחריות שנה אבל אמרו שהם פותחים תקלה ובנתיים לא חזרו אלי והרכב עומד בצד הכביש בלי טיפול חבל

פורסם

גם שאני לא הבעלים המקורי והראשון? קניתי מליסינג ויש לי את האחריות שלהם אבל בנתיים הם לא מטפלים

פורסם

כל מה שאני יכול להמליץ לך זה לשמור על אסרטיביות ולהכין את עצמך למלחמה.

כעקרון,

תריץ חיפוש על המילה DSG בפורום ותקבל המון מידע לגבי אוסף התקלות הידועות שיש שם.

למה אני אומר מלחמה?

כי היבואן יסרב לתקן את זה על חשבונו, למרות שהוא כןם צריך לתקן את זה כי זו בעיה שהיצרן מכיר אותה.

גם אם קנית מליסינג מישהו אמור לתת לך דין וחשבון על התקלות המוכרות

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

איזה שנה הרכב ועל איזה רכב מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שכחתי להוסיף שהאחריות של היבואן על הגיר היא עד 150K ק"מ, אז אני מקווה שיש לך פחות מזה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
שכחתי להוסיף שהאחריות של היבואן על הגיר היא עד 150K ק"מ, אז אני מקווה שיש לך פחות מזה.

נבהלתי לרגע אז נזכרתי שאצלי 138K

ולא ציינתי מדובר בסקודה אוקטביה 1.2 שנת 2011

פורסם

גש למוסך יבואן (אם תציין איזור מגורים - יהיה ניתן להפנותך לאחד מומלץ באיזור מגוריך) ללא הרבה דיחוי.

לפי התגובות פה - אתה "נכנס" עדיין לתחום האחריות שניתן לגיר.

נשמח אם תעדכן.

alfa 156 2.5.

פורסם
כל מה שאני יכול להמליץ לך זה לשמור על אסרטיביות ולהכין את עצמך למלחמה.

כעקרון,

תריץ חיפוש על המילה DSG בפורום ותקבל המון מידע לגבי אוסף התקלות הידועות שיש שם.

למה אני אומר מלחמה?

כי היבואן יסרב לתקן את זה על חשבונו, למרות שהוא כןם צריך לתקן את זה כי זו בעיה שהיצרן מכיר אותה.

גם אם קנית מליסינג מישהו אמור לתת לך דין וחשבון על התקלות המוכרות

למה לכתוב דברים לא מבוססים? האחריות על הגיר לא קשורה ולא שמורה רק לרוכשים המקוריים. יתקנו לו את זה בלי בעיות ובלי ויכוחים רק שילך למוסך של צ'מפיון ולא של הליסינג.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לפני שאתה יוצא בהצהרות ממליץ לך לקרוא שוב את מה שרשמתי.

יש הבדל בין אחריות, לבין מימושה.

אם הוא היה ניגש למוסך סתם ככה בלי שידע על האחריות רוב הסיכויים שהיו מסבנים לו את הנשמה, והיו מנסים לחייב אותו על התיקון.

עכשיו שהוא יודע שהבעיה היא כנראה באחריות לא יכולו לסבן אותו

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תודה רבה רבה לא ידעתי בכלל לא חשבתי שזה באחריות עדיין. אתמול גררתי והבוקר הייתי אצלהם בנירגד תלפיות ואחרי שני או שלושה נסיונות התחמקות הבהרתי כל פעם שאני יודע שזה באחריות והם אמורים לטפל, קיבלו את הרכב.

ההפסד היחידי שזה יקח הרבה זמן ובנתיים אנחנו בלי אוטו. מקווה שלא יהיו הפתעות זהו לבנתיים אני אעדכן שיהיה חדש.

ועוד דבר הבנתי שרכב כזה עם dsg אני לא אחזיק בלי אחריות אז או שכל הזמן אני אתחדש או שאעבור לסוג אחר שיכול לשרת הרבה שנים בלי פשלות.

פורסם

איזה כיף אני מאושר החליפו מחשב גיר במסגרת האחריות. אתמול מסרתי את הרכב והיום קיבלתי אותו מוכן

• תוכן חדש...