Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מצטער, אתה הבעל בית?! אתה מחליט לאיזה שרשור אני יכול להכנס?!

לא ידעתי.

תרשום לי בבקשה מה מותר לי ומה אסור ואני כמובן אשקול זאת בכובד ראש.

מעניין שמפריעות לך ״ההצקות החוזרות ונשנות שלי״ או שאני תוקע אצבעות בעיניים של אנשים, אבל כל שאר מה שהולך כאן מסביב לא מזיז לך.

סליחה שאני לא מחדש שכל פעם שמישהו כותב איזה סופרלטיב לא קשור ואני חושב שאולי זה לא ככה.

אגב, זה לא שאני לא אוהב בראבו. אני לא אוהב שמישהו מייחס תכונות למשהו שהן לא מגיעות לו ולדעתי הבראבו קיבלה כמה כאלו. גם רכבים אחרים, פשוט משום מה זה ממש כואב לך שאני מציין את זה שזה מגיע לרכבים של פיאט.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

הנה, כל הפמליה מתחילה להגיב, מפה לאוזן. העיקר לי כתבו "למה נזכרת להגיב אחרי 17 שעות"... למה כולם מגיבים? למה יש פורום בכלל? בואו נסגור אותו וזהו, נלך לווטסאפ.

אל תדאג נקמיצי, לאחד מהם זה יימאס שמגיבים להם בצורה שהם לא אוהבים, הם יפנו לאחד המנהלים והמנעול יגיע :ok:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רפרפתי פה על התגובות, אנסה לתרום משהו.

אני קניתי בראבו בעיקר בגלל:

מחיר

מנוע

תיבה

עכשיו אתם בטח חושבים: "תיבה?!" , אז כן- תיבה.

ידעתי שהיא רובוטית והביקורות עליה היו פושרות בלשון המעטה, אבל אני מעדיף תיבה של 6 הילוכים עם תחושה של ידני מאשר פלאנטארית של 4 הילוכים.

ואת זה החלטי עוד לפני הנסיעת מבחן, שדרך אגב ממש לא הייתה נוראית למרות שכבר הייתי רגיל לתיבה פלאנטארית (פגארו 5 הילוכים).

גם הייתה לי לאון 1.8 ידנית פעם, ומבחינת התחושה (לא מדבר על ביצועים נטו או על מהירות פניה) הבראבו מרגישה קצת יותר טוב בפניות, פחות נוטה לתת היגוי.

אני לא כל כך אוהב להגדיר רכב אחד כ"טוב יותר" מהשני, פשוט כי יש יותר מדי משתנים וזה נורא אינדבידואלי.

הבראבו לא חלשה (אפילו חזקה יחסית למתחרות שלה, מבחינת מומנט והזמינות שלו), אבל אי אפשר לקורא לזה חזק, חסר לי קצת כוח.

אם היו מעמידים לפני בראבו ולאון (או נגיד כל שילוב של TSI חזק וDSG) באותו מחיר כנראה שהייתי הולך על הגרמניה.

אבל מחיר משחק תפקיד חשוב פה ולכן נבחרה הבראבו.

יאללה אני רץ לבונקר לפני שיגיעו הפצצות.

They are trying to ban me...

פורסם
אולי די כבר עם כל האשמות ה״הטרלה״?

. אולי לאנשים נמאס לכתוב פה כי אנשים אחרים לא יכולים לקבל ביקורת ולכל דבר שלא מתיישב 100% עם האג׳נדה שלהם הם קוראים טרול?!

לבוא לזרוק פה שהבראבו זה הכי טוב, או שהוא ״עמוס לעייפה״ או שהוא אמין וזול לתחזוקה אחרי חודש שיש לך את הרכב זה רציני?!

הבנו את עניין הבראבו. לטעמי נוהלו פה יותר דיוני בראבו מאשר רכבים שיוצרו.

לבוא להגיד שזה רכב הכי טוב אבל אני לא אספר לכם כדי שלא תוכיחו לי שזה לא נכון כי אתם טרולים ולא חושבים ככה זה רציני וזה המהות פה של הפורום?!

אני אסביר למה הטרלה, שים לב שכל ההילה סביב הבראבו נוצרה מבעלים ש"מגנים" על הרכב כתגובה להשמצות ולא מסתם שירושי הלל.

בקרת שיוט, פנסים עוקבי פניה, חלונות מושחרים, מחשב דרך מלא, מערכת מולטימדיה עם דיבורית בלות' מובנת, חיבור USB ועוד דברים שבטח שכחתי, זה עמוס לעייפה לחלוטין כשמסתכלים על רכבים אחרים בקטגוריה ובמחיר.

ובטח שאני יכול להגיד שהוא זול לתחזוקה אחרי חודש, הביטוח זול, הצריכה סבירה, הטסט גרושים, טיפולים וחלקים זולים, לא צריך להחזיק רכב שנים בשביל לדעת את זה.

כנ"ל בנושא האמינות, בדקתי כמה וכמה בראבוים עם ק"מ מכובד וטיפולים כל 30 אלף, בהיסטוריה של הרכב לא נרשמו תקלות מיוחדות.

בסקירה של משתמשים יד 2 מחו"ל לא מדווח על תקלות מיוחדות, אז כן, הרכב אמין.

לא מכיר הרבה רכבים שעמידים כל כך להתעללות של טיפול כל 30 אלף.

פאן בוי אני לא, אבל לא משנה איך אכתוב את הרשמים שלי כנראה אצטייר ככזה, מה לעשות שהרכב לא רע בכלל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הנה, כל הפמליה מתחילה להגיב, מפה לאוזן. העיקר לי כתבו "למה נזכרת להגיב אחרי 17 שעות"... למה כולם מגיבים? למה יש פורום בכלל? בואו נסגור אותו וזהו, נלך לווטסאפ.

אל תדאג נקמיצי, לאחד מהם זה יימאס שמגיבים להם בצורה שהם לא אוהבים, הם יפנו לאחד המנהלים והמנעול יגיע :ok:

והנה גם אתה נזכרת. אין ספק בתרומתך לשרשור בעניין תיבות הילוכים של פיאט בראבו.

אולי די כבר עם כל האשמות ה״הטרלה״?

אז תפסיק להטריל.

הבנו את עניין הבראבו. לטעמי נוהלו פה יותר דיוני בראבו מאשר רכבים שיוצרו.

אז אם הבנת את מה שהבנת, מה אתה רוצה בעצם?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
סליחה שאני לא מחדש שכל פעם שמישהו כותב איזה סופרלטיב לא קשור ואני חושב שאולי זה לא ככה.

איזה? איזה סופרלטיב? כל פעם שאני מנסה להבין מה כ"כ מפריע לך אתה מתחמק או מתעלם.

חוזרים כאן על המנטרה הזו של סופרלטיבים וסגידה, אבל כשמבקשים דוגמא קונקרטית - כלום. בשרשור הזה התייחסת אלי כאל גרופי, זו בערך הפעם השלישית שאני מבקש, אנא ממך תן לנו פוינטר להודעה שמראה למה אתה מתכוון. יש לך בחתימה שלי שרשור שלם שרשמתי על הבראבו אתה יכול לחלץ גם משם דוגמא.

אני אשאל אחרת, כי אני חושב שהבנתי מה קרה ב40 הודעות בין 57 ל97 בהן מהסכמה עברנו לויכוח:

אם הייתי רושם "מהי האלטרנטיבה לרכב חזק מהנורמה/דינאמי",אז כן היינו מסכימים? כי הרי זו היתה הכוונה שלי (ולראיה רשמתי, מס' פעמים לפני ואחרי כן, שאם הפן הדינאמי לא מעניין את פלוני בראבו זה לא רכב שהייתי ממליץ עליו בכלל).

שומאכר, צא מהסרט חבוב, אין מסדר אילומינטי בו המגיבים מסונכרנים זה עם זה. הקבוצה היחידה שלי עם GB וספורטיבו בכלל לא קשורה לרכב אלא לפוקר, ואם ממש ממש בא לך אני יכול להוציא לך תמליל שתוכל לסקור עבור איזכורים לשרשור הזה. נכון אם הייתי מציע את האפשרות שאתה ויניב עושים ON/OFF בשרשורי בראבו על מי מתחיל לקטול ראשון היית חושב (בצדק) שזו התחייב"סות מהחלל החיצון...? אז כן, ככה זה נראה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
והנה גם אתה נזכרת. אין ספק בתרומתך לשרשור בעניין תיבות הילוכים של פיאט בראבו.

תודה רבה :-D, גם אתה תרמת רבות.

אוריו, תחשוב מה שאתה רוצה, אני לא מכיר את נקמיצי מחוץ ל"חומות" הפורום.

ואכן צדקתי, כל הפמליה הגיעה לכאן כדי להגיב, מעניין למה. חבר לא הימרתי על זה בבטים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מכיר את נקמיצ'י מחוץ לגבולות הפורום. זה אומר שאני מתואם אתו? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תודה רבה :-D, גם אתה תרמת רבות.

ואכן צדקתי, כל הפמליה הגיעה לכאן כדי להגיב, מעניין למה. חבר לא הימרתי על זה בבטים.

אתה ילד. אני גם מכיר את נקמיצ'י וגם נהגתי בבראבו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
שומאכר, צא מהסרט חבוב, אין מסדר אילומינטי בו המגיבים מסונכרנים זה עם זה. הקבוצה היחידה שלי עם GB וספורטיבו בכלל לא קשורה לרכב אלא לפוקר, ואם ממש ממש בא לך אני יכול להוציא לך תמליל שתוכל לסקור עבור איזכורים לשרשור הזה. נכון אם הייתי מציע את האפשרות שאתה ויניב עושים ON/OFF בשרשורי בראבו על מי מתחיל לקטול ראשון היית חושב (בצדק) שזו התחייב"סות מהחלל החיצון...? אז כן, ככה זה נראה.

a605a947eec1bb84c10b9e72808397dd6334f37bccc21681c67c4f8345ef4b71.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה ילד. אני גם מכיר את נקמיצ'י וגם נהגתי בבראבו.

מזל שאתה מכיר את נקמיצי, ועוד יותר שנהגת בבראבו. אבל הזכרון שלך קצר וכבר כתבתי שאני, להבדיל מאנשים אחרים, לא באופי שלי להתעלק על חברים/מכרים ולנהוג להם ברכבים סתם בשביל הפאן, או לחילופין לקחת רכבים מסוכנויות סתם לכיף.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...