Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תקנה רכב שרישיונו משועבד בלא שתחזיק בידך אישור על הביטול או לפחות מכתב כוונות מהבנק אם מדובר בסיטואציה המתאימה.

בכל סכסוך שעלול להתגלות בין הבנק המשעבד לחברה המשועבדת או לאותו מוכר, אתה עלול לצאת נפגע משום שלא תוכל לטעון שזכותך עדיפה.

שעבוד אפשר לרשום במשרד הרישוי, אפשר ברשם המשכונות ואפשר ברשם החברות. הרבה לא יודעים ששעבוד של זכויות חברה בע"מ לא נעשית ברשם המשכונות אלא ברשם החברות ולא תראה אותו ברשם המשכונות.

מזמן היה צריך לאחד את מאגרי הרישום הללו כך שלפחות במקרה של רכב, יוכל האזרח בהקשת מספר הרישוי במקום אחד, לקבל תמונה מלאה מכל מאגרי הרישום. עד כמה שזה מפתיע, הדבר איננו אפשרי כיום.

כרגע בדקתי ברשם החברות את כל המישכונים שיש לחברה לפי הח.פ שלה.

הרבה רכבים מופיעים שם עם המספר רישוי. אך הרכב שאני מעוניין לרכוש לא מופיע שם.

ניתן להסיק שהרכב לא ממושכן כרגע ?

פורסם

אי אפשר להסיק שהוא לא משועבד ברישיון.

אבל אתה סתם מסבך את העניין. אם הרישיון מופיע על שם המוכר, אין בעיה לקבל כפל רישיון.

אם הרישיון על שם החברה, גם כך אתה צריך יפוי כח שלהם כדי להעביר בעלות, והם יכולים להמשיך לעשות צרות, שעבוד או לא.

פורסם (נערך)

יש לי רישיון על שם יורודרייב יחד עם ייפוי כוח.

אני צריך לדעת שהרכב לא ממושכן ולא משועבד לפי שאשלם לו את הכסף.

אז ממושכן אני כבר יכול לדעת שהוא לא.

משועבד אני יכול לוודא בכך שאם יעבירו לי בעלות או לא. אם יצליחו אז הכל טוב ואם לא חזרתי למצב שאצטרך להמתין לחסדי יורודרייב.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

אם כך, לדעתי אתה יכול לעשות ניסוי, לגשת לדואר עם צ'ק בנקאי על סכום הרכב ויפוי הכח להעברת בעלות. עברה הבעלות? שלם לו. לא עברה? מפקיד את הצ'ק חזרה בבנק.

פורסם

אם יורודרייב נתנו יפוי כח - סביר להניח שגם השעבוד כבר לא קיים. עשיתי בחיים לא מעט עסקאות כאלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכי פשוט

יש לך יפוי כוח של יורודרייב למכירת הרכב.

נפלא

לך למשרד הרישוי ותבקש להעביר בעלות.

אם יש שיעבוד לא יתנו לך להעביר.

סביר שהוא כבר לא קיים.

דרך אגב ברשם החברות אתה יכול לראות גם שיעבודים שסולקו כלומר נמחקו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה משוכנע שיורודרייב עדיין לא הסירו את השעבוד פנה ל"יהיה בסדר" בגל"צ - 24 שעות, והרכב משוחרר - הרבה יותר יעילים מהמועצה לצרכנות :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...