Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בתהליך קניה של רכב מלקוח של חברת EURODRIVE בת"א.

יש לי אסמכתא מיורודרייב שהוא שילם להם את כל הכסף אבל הם לא רוצים להסיר שעבוד, רישיון הרכב על שמם ומופיעה שורה ברישיון שהרכב בשעבוד תחת בנק לאומי.

מנסיוני כסוכן מכירות רכב , הסרת שיעבוד לוקחת בין דקה לשתיים מרגע שמשלמים את הכסף לבנק.

אממה ? חברת יורודרייב לא מוכנה להסיר את השעבוד. כל יום אומרים מחר מחר מחר, אבל כלום לא קורה.

נכנסתי לרשם המשכונות באינטרנט ושילמתי אגרה עלמנת לבדוק אם קיים מישכון על הרכב. וגיליתי שלא קיים משכון.

עכשיו השאלה שלי היא כזו ,

מה הסיכוי שהם הסירו שעבוד אבל לא רוצים לומר לי ? האם רכב יכול להיות משובד אבל לא ממושכן ?

הח'ברה בחברת EURODRIVE מנסים לשכנע אותו לעשות טרייד אין אצלם \ למכור את הרכב דרכם כדי להרוויח עוד כסף על הרכב הזה וכנראה בגלל זה מושכים את הזמן

דיברתי עם מנהל הסניף וכל השיחות איתו מוקלטות. ששם הוא מודה שהלקוח שילם לו את כל הכסף אך עדיין לא מסיר את השעבוד.

הדיבור שלו בסגנון תגיד למוכר שלך שאני לא עובד אצלו ואני לא חייב לא לך ולא לו שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

ניתן להוציא כפל רישיון ולראות אם השיעבוד עדיין קיים או לא.

לפני כמה זמן הוא שילם להם? לפני מספר ימים או שזה כבר שבועות?

פורסם

כן.

רכב יכול להיות משועבד אבל לא ממושכן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שיגיד שהוא איבד את רישון הרכב - ואז הם יהיו חייבים להוציא כפל.

יתכן שהיתה תקלה השעבוד לא נרשם ברשם המשכונות (למרות שהמצוי הוא שהשעבוד נמחק, והרישום ברשם המשכונות נשאר)

בנוסף יתכן שיש להם מה שקוראים "שעבוד צף" על כל הצי ואז יתכן שזה לא רשום ברשם המשכונות אלא רק ברשיון הרכב כדי שלא יוכלו לעשות העברת בעלות בלי הסכמת הבנק.

מכתב מעו"ד לחברת Eurodrive עם איום בתביעה כנראה שיפתור את הבעיה תוך ימים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה? אם הרכב על שמו והוא רק משועבד?

אם הוא שילם לפני כמה חודשים ועדיין לא הסירו שיעבוד, זה הזמן להזכיר להם במכתב אסרטיבי שאי הסרת השיעבוד מונעת ממך (ממנו) למכור את הרכב וגורמת לך נזקים כספיים, ואם לא יסירו את השעבוד תוך 7 ימים תגיש נגדם תביעה על הנזקים.

אני קורא שוב את הסיפור, ואם אכן הרכב רשום על שמם, ולא המוכר הוא זה שלקח את ההלוואה מבנק לאומי, אני מעלה השערה כי ייתכן וליורודרייב אין כסף לשלם לבנק כדי לשחרר את השעבוד. במצב שההסכם הוא בין החברה לבנק, אתה בכלל לא יכול לדעת מה ההסכם ביניהם, ולטובת מה השיעבוד משמש עירבון. יכול להיות והשעבוד משמש עירבון לכל חוב כלשהו של יורודרייב כלפי הבנק, ואז לא ישחררו את השיעבוד למרות שהחוב ליורודרייב שולם. יכול להיות שיש להם מצוקה תזרימית, וכרגע הם צריכים למכור רכב חדש ולקבל תשלומים שוטפים כדי להמשיך להיות מסוגלים לשלם.

רב הנסתר על הגלוי.

פורסם

אל תקנה רכב שרישיונו משועבד בלא שתחזיק בידך אישור על הביטול או לפחות מכתב כוונות מהבנק אם מדובר בסיטואציה המתאימה.

בכל סכסוך שעלול להתגלות בין הבנק המשעבד לחברה המשועבדת או לאותו מוכר, אתה עלול לצאת נפגע משום שלא תוכל לטעון שזכותך עדיפה.

שעבוד אפשר לרשום במשרד הרישוי, אפשר ברשם המשכונות ואפשר ברשם החברות. הרבה לא יודעים ששעבוד של זכויות חברה בע"מ לא נעשית ברשם המשכונות אלא ברשם החברות ולא תראה אותו ברשם המשכונות.

מזמן היה צריך לאחד את מאגרי הרישום הללו כך שלפחות במקרה של רכב, יוכל האזרח בהקשת מספר הרישוי במקום אחד, לקבל תמונה מלאה מכל מאגרי הרישום. עד כמה שזה מפתיע, הדבר איננו אפשרי כיום.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תמיר,

אתה משלם כסף בזמן העברת הבעלות על שמך.

עברה בעלות - סימן שהשעבוד במשרד הרישוי הוסר. האוטו על שמך. שלם ת'כסף.

האוטו עדיין משועבד => לא ניתן להעביר בעלות => שהבעלים הנוכחי יתקוטט עם יורודרייב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הבעלים של הרכב הוא בחור צרפתי שלא יודע מילה בעיברית , הוא בקושי שנה בארץ.

כנראה שהם מנצלים את העובדה הזו. כי הוא אפילו לא ידע שהרכב שלו נרכש בליסינג.

פורסם

אז תהיה חבר טוב, ותעזור לו בשחרור.

תסגר איתו את עסקה, ותטפל אתה בשחרור, באמצעות עו"ד.

אם אתה רוצה המלצה על מישהו - אז יש כמה שיעשו את העבודה.

לשעבר:

פורסם

אני כרגע מנסה להתנהל מולם בשבילו אבל זה בעייתי כי הוא הלקוח שלהם בסופו של דבר.

ואני כבר אחפש לי רכב אחר כנראה, אין לי זמן לעורכי דין.

• תוכן חדש...