Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מחיפוש בגוגל ולאחר מספר התקנות לא מוצלחות של אפליקציות.

מה שאני צריך זו אפליקציה שתעשה את הדברים הבאים לדוגמא:

בחצות תעביר את הטלפון למצב טיסה, מינימום בהירות מסך.

בשעה מסויימת בבוקר תצא ממצב טיסה ותחזיר את הבהירות למקסימום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת של גוגל עצמם היה מתאים לפתח כזב דבר. אחרי כל המידע שהם דולים מהמכשיר, אוטומטית על פי הסטטיסטיקה של ההתנהגות שלך הם יידעו מתי אתה הולך לישון ומתי קם ולפי זה להשתיק ולעמעם את הטלפון....

אם היה לי זמן ועצבים אולי הייתי יושב לפתח כזה דבר.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

Tasker היא האפליקציה החזקה ביותר בתחום האוטומציה.

אם אתה צריך רק את מה שציינת (או בעקרון דומה) אני משתמש בSmart connect של סוני. אפשר להגדיר פעולות לפי זמן קבוע או חיבור אביזרים.

אצלי למשל, המכשיר מתחיל לנגן מוזיקה ברגע שאני מחבר את האזניות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

טאסקר עולה 14 שקל מה שלא מישר קו עם אמנת ג'נבה המחודשת שחתמתי עם עצמי בשנת 2000 והסעיף המרכזי בה הוא שלעולם לא ארכוש תוכן אינטרנטי או אפליקטיבי בכל מחיר מעבר לתשלום על האינטרנט עצמו

פורסם

אם כך, נסה את המתחרה העיקרית - Automateit.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
טאסקר עולה 14 שקל מה שלא מישר קו עם אמנת ג'נבה המחודשת שחתמתי עם עצמי בשנת 2000 והסעיף המרכזי בה הוא שלעולם לא ארכוש תוכן אינטרנטי או אפליקטיבי בכל מחיר מעבר לתשלום על האינטרנט עצמו

אז תוריד APK לא בעיה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

http://www.apkhere.com/down/net.dinglisch.android.taskerm_4.8_paid

הרדת האפליקציה באופן ישיר ולא דרך הפליי סטור, שלא כמו האייפון אתה לא צריך פריצה רק לאשר בהגדרות של המכשיר התקנה ממקור חיצוני ואתה יכול להוריד כל אפליקציה בחינם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רק לשם האיזון - חשוב לי לציין כי לא קיימת אצלי שום אפליקציה בעלת גרסת PRO בתשלום שלא שילמתי עליה וכן אפליקציות אחרות בתשלום. ולא כי אני אדם "מוסרי", אחרת לא הייתי מוריד טרות של סרטים ומוסיקה, אלא כדי לתמוך בכמה שקלים במפתחים שאנו נהנים מעבודתם..

בכל מקרה גם אני משתמש ב Smart Connect ומבסוט. (Sony Xperia Z5 Premium)

פורסם

לא נתן לי לערוך

אני יכול להציע לך פתרון אחר - תגיות NFC

זאת מעיין מדבקה שיש בתוכנה שבב בשם NFC ורב מכשירי האנדרואיד החדשים יכולים לקרוא אותו, זה עובד פשוט - אתה מתכנת את הטלפון שיעשה פעולה מסויימת ברגע שהמכשיר יבוא במגע עם השבב, למשל אם יש לך מקום קבוע שאתה מטעין את הטלפון בלילה אז תדביק את זה שם.

קישור לדוגמא של תגיות

גילוי נאות:

אני בכלל משתמש IOS, ככה שאני לא כל כך בטוח איזה סוג של שבבים מתאים לטלפון שלך (למרות שזה אמור להיות אוניברסלי)

ואני גם לא זוכר איזה פונקציות יש לך בתוכנה, למרות שיש ים של אפשרויות.

מה שכן, הזמנתי 2 כאלה לקרובת משפחה, ברגע שהיא שמה את הטלפון כשהיא הולכת לישון על המדבקה ששם, הטלפון שם שעון מעורר לשעה שהיא הציבה מראש, מוריד רטט ומוריד צלצול, ברגע שהטלפון מורם מהמדבקה הכל חוזר לקדמותו. המדבקה השניה אצלה בעבודה ואני לא יודע מה היא תכנתה לה.

בקיצור, אם אתה חושב שזה פתרון שיעזור לך - תחפור קצת בגוגל ובפורום אנדרואיד.

פורסם

קנה אייפון סגור עניין, מה שאתה מחפש מובנה כבר במערכת הפעלה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גלקסי 5.

העניין עם התג לא מתאים.

• תוכן חדש...