Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התפרסמו פרטים מזעזעים על 2 פרשות מהעבר, שמציגים את המחבלים וההמון הפלסטינאי שהשתתף כחיות אדם כאילו נלקחו היישר משורות אנשי דעאש.

מתנצל מראש על התיאורים הקשים אבל חשוב שנבין במה מדובר. עד היום נוצרה אצלי תדמית די "נקייה" של האירועים האלה, חטפו, ירו ורצחו, ובזה נגמר העניין. מסתבר שהיה שם הרבה יותר מסתם רצח ביריות.

רצח הספורטאים באולימפיאדת מינכן

הלינץ של יוסי אברהמי וואדים נורזיץ ברמאללה

הטקסט הועלה לאחרונה מצוטט מויקיפדיה אז הרשיתי לעצמי להביא אותו ,כאן למרות התיאורים המזעזעים על ההתעללות שעברו החיילים. :

"

בתוך זמן קצר נפוצה הידיעה על הימצאותם של החיילים הישראלים בתחנת המשטרה, ובחצר המשטרה התקבצו מאות פלסטינים מצוידים במקלות ובבלוקים ועודדו את המתעללים בקריאות להרוג את החיילים. בתוך 15 דקות, הגיעה הידיעה על אנשים שנלכדו ברמאללה לישראל, אך צה"ל החליט שמבצע חילוץ יהיה מסוכן מדי מפאת ההתנגדות הצפויה של כוחות הביטחון הפלסטינים, המאומנים היטב לשטח העירוני של עירם. ההמון המשולהב הצית את מכונית החיילים ודרש לקבל את החיילים לידיו. נורז'יץ הושלך הפוך דרך החלון בקומה השנייה (מגובה של כ־8 מטרים), ואברהמי דרך הדלת, לידי ההמון הזועם, שעקר עיניהם, דקר, רמס והכה אותם. בשעה 10:30 לערך ההמון הפלסטיני גרר את החיילים ברחוב אל כיכר אל-מנארה שבלב רמאללה והמשיך בהתעללות בהם ובריטושם. נורז'יץ הועלה באש, והמתפרעים תלשו את איבריהם הפנימיים ונופפו בהם תוך צהלות ניצחון. החגיגה בכיכר של ההמון והשוטרים וריטוש הגופות נמשכו עד אשר נפוצה בהמון השמועה לפיה צה"ל עומד לנקוט בפעולת תגמול ואז התפזר ההמון באחת והגופות נעזבו.‏[4][2][5][6][7]

אחד המשתתפים העיקריים בלינץ', עזיז צאלחה, אשר השליך את נורז'יץ מהחלון, הוציא ראשו מהחלון והציג את ידיו המגואלות בדם, בעוד שההמון מריע. לדברי הרופא הגדודי, יוסי אברהמי הוכה קשות והגיע במצב של מוות קליני למתחם המת"ק באזור ומת בדרכו למסוק. ראשו של נורז'יץ רוסק והפלסטינים דחפו מקל של מטאטא דרך גרונו עד למעיו. בשעה 11:00 בבוקר, כשהתקשרה אשתו של אברהמי לטלפון של בעלה על מנת לדרוש בשלומו, אחד מרוצחיו ענה לה בהתפארות ולגלוג: "שחטתי את בעלך לפני כמה דקות". כך שמעה לראשונה על מותו של בעלה.‏[8]"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן מזעזע, קראתי את זה לפני חודשיים בערך, כשחיפשתי מידע הלינץ' ברמאללה.

אך אל תשכח שגם אני ואתה נעשה את אותו הדבר בדיוק למחבל שדקר ברחוב, אם נצליח לתפוס אחד כזה.

Stay Dirty

פורסם

15 שנה עברו מאז הלינץ,קראתי ושמעתי הרבה בחדשות על כל מה שהיה במהלך ואחרי, אבל בשום מקום לא פירסמו את הפרטים המזעזעים על מה שבאמת קרה שם. רק עכשיו.

אני לא מבין למה מנסים לשמור על תדמית נקייה של המחבלים הפלסטינאים ? על מי מנסים להגן ? עלינו שלא נזדעזע, או על אולי על הרעיון של השלום איתם ?

פורסם

אך אל תשכח שגם אני ואתה נעשה את אותו הדבר בדיוק למחבל שדקר ברחוב, אם נצליח לתפוס אחד כזה.

דבר בשם עצמך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אסף, אני מקווה שאתה לא ממש מתכוון.

מחבל צריך לנטרל בכל מחיר, ואין לי שום בעיה שהוא יירה כדי שיהרג גם אם אפשר היה לנטרלו אחרת.

מי שמניף סכין צריך לדעת שהוא חוטף כדור, מיד, בין העיניים.

אבל להתעלל בו אחרי שנוטרל? להתעלל בגופתו?

הוא צריך לקבל טיפול רפואי, מבחינתי בסיסי,ולעמוד למשפט.

הרופא שמטפל בן לא צריך לעשות את המקסימום כדי להצילו, אבל כן טיפול סביר.

התנאים בכלא לא צריכים להיות נוחים, ממש לא, להיפך.

אבל לשחוט אותו ברחוב?

זה בדיוק הגבול בין מדינת חוק לאספסוף הברברי כמו הפלסטינאים ודאעש.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לא התכוונתי להתעללות בגופה. התכוונתי לנטרול "סופי" / "לצמיתות" גם אם השתלטו עליו והוא על הרצפה. משפט שדה.

Stay Dirty

פורסם
15 שנה עברו מאז הלינץ,קראתי ושמעתי הרבה בחדשות על כל מה שהיה במהלך ואחרי, אבל בשום מקום לא פירסמו את הפרטים המזעזעים על מה שבאמת קרה שם. רק עכשיו.

אני לא מבין למה מנסים לשמור על תדמית נקייה של המחבלים הפלסטינאים ? על מי מנסים להגן ? עלינו שלא נזדעזע, או על אולי על הרעיון של השלום איתם ?

על רעיון השלום, בעיקר. שים לב שגם כל איזכורי הפיגועים והפרעות (וממש לא חסרו כאלה) לפני 1967 ואפילו לפני קום המדינה הוחרשו בשנים האחרונות. מוכרים לנו פארטנר בכוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היי אסף, תראה איזה קטע, היה לנו כזה לא מזמן בתחנה המרכזית בבאר שבע :)

כאילו נכון שבסוף זה לא היה מחבל אבל היי, shit happens

העיקר שלא התעללו בגופה שלו אחרי, אין ספק שזה מוכיח את העליונות המוסרית שלנו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אכן מזעזע, קראתי את זה לפני חודשיים בערך, כשחיפשתי מידע הלינץ' ברמאללה.

כדור בראש למחבל בלי לחשוב פעמיים.

לעשות את מה שהערבים עשו? אנחנו לא דאעש.

או על אולי על הרעיון של השלום איתם ?

מבלי להיכנס לפוליטיקה - שחרר את רעיון השלום. זה לא יקרה.

אנחנו כאן והם שם. זה מה שצריך לקרות.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

oryo - כפי שאתה יודע, אותם האנשים מב"ש עומדים לדין עכשיו. גם הפלסטינאים העמידו את מבצעי הלינץ' לדין?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממליץ מאוד לקרוא את הספר "בן החמאס".

ולראות את הסרט "הנסיך הירוק".

הערבים המוסלמים מקדשים את המוות על פני החיים- זה תמצית ההבדל ביניהם לבינינו.

וזה נאמר ע"י מסעב חסן יוסף בעצמו- בנו של שייח חסן יוסף- ממקימי ארגון הטרור חמאס.

בסרטון- דברים שמסעב חסן יוסף נשא בכנס למען ישראל בגרמניה (בהם גם על עניין קידוש המוות על פני החיים):

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

מה הקשר רומן?

עומד כאן בחור ומסביר שצריך לעשות משפט שדה, אני מציג לו למה זו תמונת מראה.

אתה שמעת אותי מבקר את מע' האכיפה/משפט שלנו ביחס לפלסטינים בהקשר הזה...? אז מה אתה רוצה?

אני סבור כי אנחנו, כמדינת חוק, מוסריים בכמה סדרי גודל יותר מהשלטון הפלסטיני כששופטים לפי פרמטרים מערביים, לחמאס כמובן שאין בכלל מה להשוות.

אבל כשאתה נכנס לעמוד של 'הצל' ורואה מה מסתובב שם, ובאילו מספרים, אתה מבין שיש כאן המון אנשים שלא רחוקים מהמנטליות של אספסוף חובב לינצ'ים באוייביו - אבל גם הם בטוחים שהם מוסרים פי גזלנת'לפים מהפלסטינים, למרות שהם בסה"כ די אותו דבר בגישה. הצביעות היתה משעשעת בהתחלה אבל במספרים של היום זה כבר נהיה מטריד, מבחינתי לפחות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מה הקשר רומן?

עומד כאן בחור ומסביר שצריך לעשות משפט שדה, אני מציג לו למה זו תמונת מראה.

אתה שמעת אותי מבקר את מע' האכיפה/משפט שלנו ביחס לפלסטינים בהקשר הזה...? אז מה אתה רוצה?

אני סבור כי אנחנו, כמדינת חוק, מוסריים בכמה סדרי גודל יותר מהשלטון הפלסטיני כששופטים לפי פרמטרים מערביים, לחמאס כמובן שאין בכלל מה להשוות.

אבל כשאתה נכנס לעמוד של 'הצל' ורואה מה מסתובב שם, ובאילו מספרים, אתה מבין שיש כאן המון אנשים שלא רחוקים מהמנטליות של אספסוף חובב לינצ'ים באוייביו - אבל גם הם בטוחים שהם מוסרים פי גזלנת'לפים מהפלסטינים, למרות שהם בסה"כ די אותו דבר בגישה. הצביעות היתה משעשעת בהתחלה אבל במספרים של היום זה כבר נהיה מטריד, מבחינתי לפחות.

מה אתה מצפה שאנשים ירגישו אחרי שהמחבלים משתחררים להם אחרי כמה שנים בעסקה כזו או אחרת ??? ,וזה אחרי שבילו כמה שנים בפנסיון על חשבון המדינה, תקרא קצת על התנאים שיש להם שם בכלא הישראלי.

"עבד אל-עזיז צאלחה, מהכפר דיר ג'ריר. נעצר בשנת 2001 בהיותו בן 20.‏[20] הוא הודה שהיה אחד מההמון שפרץ לתחנת המשטרה, וכן שחנק את אחד החיילים בעוד אחרים הכו בו. כשהוא ראה שידו מגואלות בדם החיילים, הוא הלך לחלון והציג בגאווה את ידיו להמון שמתחתיו וכך גם צולם בסרטון ששודר באמצעי תקשורת שונים.‏[21][22] בשנת 2004 הורשע על ידי בית המשפט ברצח רב"ט ואדים נורז'יץ ונגזר עליו מאסר עולם‏[23][24] אך הוא שוחרר לחופשי באוקטובר 2011 במסגרת עסקת שליט.‏[25]"

פורסם

תגובה אחרונה ואז אני לא מגיב בנושא יותר, כי אני לא בא לעשות הייג'קינג לשרשור ולהפוך אותו להתנצחות פסאודו-פוליטית (למרות שהיא בכלל לא פוליטית, אלא קשורה להבדל בין 'מוסר מערבי' לבין המתנגדים לו):

אתה צריך להבין מרטינס, שכמו שאתה אומר 'מה אתה מצפה???', אנשים שתומכים בלינץ' בחיילים שלנו אומרים בול בול בול אותו דבר (הרי מבחינתם חיילי צה"ל הם 'טרוריסטים', כמו שמבחינתנו אנשי חמאס הם טרוריסטים). אז אם אתה רוצה לספר לכל העולם ואחותך שאתה מוסרי יותר בזמן שאתה מצדיק את התנהגות דומה - אשרייך, שיהיה בכיף, אבל אל תכעס כשקוראים לך צבוע. אם זה בסדר לעשות לינץ' באויבים שלך, זה בסדר לעשות לינץ' בך - מבחינת דואליות.

בנוגע לנושא השרשור- הכתבות מזעזעות. מדובר במנטליות של חיות אדם, ששנאה הפכה לכל מהות החיים שלהם. תחשבו מה ה'חינוך' של דאעש יעשה למי שגדל במקומות תחת שליטתו כעת, ואפשר גם להגדיל ולחשוב מה עושה כל חינוך קיצוני פונדמנליסטי בכל מקום שהוא קיים. כשאתה מחנך את ילדייך שכל היהודים רוצים להרוג אותך אז הם כנראה ישנאו יהודים, וזה נכון גם לעמים אחרים. באסה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...