Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממתי יש מצלמות מהירות בכביש 6?

ולמה הקנס 3,000 שקל?

דוח תאגיד, אתה כותב להם מכתב עם שם הנהג ומורידים לך ל 750 ₪

זאת רק אגדה אורבנית שבכביש 6 לא אוכפים מהירות ( נכון שאין מצלמות קבועות אבל יש ניידות סמויות )

פורסם

סבבה אבל בשביל זה יש ולנטיין וערנות. אני אישית מאט לפני כל רכב בשוליים, ובאופן כללי גם דבורה יכולים לכבות ולהדליק עליך.

בגלל זה בלילות ובכבישים ריקים יש האנשים [לא אני] שנשארים במהירות של 250 קנס, וביום כשהראות טובה והערנות גבוהה אפשר מעט יותר ולסמוך על אינסטינקט. בסוף יש גם אלמנט של מזל.

התמונה של רוסיה מהפרצוףספר. יש איזו קבוצה made in CCCP אחלה דברים למי שמהגזע. למשל:

ג'קוזי רוסי:

11201858_734305833338245_7022528582588005327_n.jpg

ילד רוסי:

11752521_690448367723992_2625420157769498430_n.jpg

גננת רוסיה:

12119066_721210471314448_4596581205125320421_n.jpg

ואפילו המבורגר רוסי:

10806233_625241197578043_3674838466256785095_n.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצלמה על רכב משטרה

דו"ח לחברה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לבד מאתר משרד התחבורה והודעת הדובר לעיתונות(הכתובה והאלקטרונית), אין בספר החוקים(רשומות) כל אזכור לתיקון התקנה בדבר שינוי המהירות המרבית בכבישים מהירים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)
חבל שלא הוריד ל 90 קמ"ש , הכביש הזה ללא שוליים מספיק רחבים להעמיד משאית ואפילו לא והעמיד רכב פרטי בצורה בטוחה ולתקן תקר.

חבל שמשרד הפנים לא חייב את כביש 6 לבנות שוליים יותר רחבים שלא לדבר על תאורה

למה רק 90? חבל שלא נאסרה כל תנועה של רכב מנועי על הכביש הזה. ככה בטוח לא תהיינה תאונות!

כביש נבנה לפי תקנים הנדסיים מסויימים. לכל סוג כביש מוגדר תקן של רוחב נתיב מינימלי, רוחב שוליים מינימלי, הרדיוס והשפיעה המינימליים לעקומות וכו'. אם זה נורא חשוב לך אני יכול לנסות למצוא לך את הנוסחאות הרלבנטיות, אבל אם זה באמת בוער בעצמותיך ולא באת סתם לבלבל לנו את המוח, אתה מוזמן לחפש בעצמך מה אומר התקן ביחס לכבישים מהירים ולבדוק שהכללים אכן מיושמים בשטח.

אפשר לדעת איך הגעת למספר כזה ?

בוודאי:

עד 40 קמ"ש מעל המותר - 750 ש"ח קנס ו-10 נקודות.

41 קמ"ש ומעלה מעל המותר - הזמנה לדין.

לפי פסיקה, מכל מהירות שנמדדה יש לנכות 5 קמ"ש.

בשורה התחתונה:

120+40+5=165.

166-120=46 קמ"ש חריגה=דייט עם השופט.

אבל אין ספק שלמרות דברי הרהב על איכות הכביש, מורגש חסרונה של גדר בטיחות, של מפרצי עצירה בשוליים ושל תאורה בחלקים מסוימים של הכביש.

כפי שכתבתי לדור: ההחלטה על (אי)הצבתו של מעקה בטיחות היא בהתאם לפרמטרים הנדסיים שונים, כגון: יחס השיפוע של שול הדרך, הימצאות מכשולים פיזיים בשול (עמוד חשמל, קורה של גשר, צלע של הר) וכד'. כל הפרמטרים הללו מעוגנים בתקן שעוסק בבניית כבישים בכלל וכבישים מהירים בפרט. בדומה לדור, גם אתה מוזמן לעיין בתקן וללמוד מה הם אותם פרמטרים הנדסיים המשפיעים על ההחלטה לבנות או לא לבנות מעקה בטיחות, היכן קיימת חובה להציב תאורה וכו'.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמובן שכביש 6 עומד בתקנים, והרבה דרכים מהירות בלא מעט מדינות אחרות (חלק גדול ממדינות ארצות הברית עולות לי בראש, אבל לא רק) הן עם קטעים ארוכים ללא גידור בטיחות, ללא גדר הפרדה (אלא שטח פתוח רחב בין המסלולים) וללא תאורה.

אבל ברור שעדיף שהכביש יהיה מגודר לכל אורכו - כפי שקיים בלא מעט כבישים ברמה נמוכה יותר מכביש 6. סך הכל אני לא חושב שהכביש בעייתי ואין לי בעיה לנהוג שם במהירות המותרת החדשה ואף מעט מעליה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עוד לא הצלחתי להבין.

האם ממחרתיים מותר לנהוג במהירות 120 קמ"ש בכל דרך מהירה שלא הוצב בה תמרור הגבלת מהירות ספציפי?

או שזה נשאר 110?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא. רק בכביש 6 ורק בין מחלף משהו למחלף משהו אחר. כלומר לא בכל הכביש. אני מניח שיציבו תמרורים.

עריכה: התגובה מכוונת ל-will כמובן.

שמעתי עכשיו את מנכ"ל משרד התחבורה בגל"צ אומר בהקשר זה שמהירות לא גורמת לתאונות.

ממש אחרית הימים.

לגמרי! אני גם הייתי כולי Like WHAAAAA????!!

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחר על הבוקר תצא הודעה לתקשורת שהוא התכוון לזה שמדובר רק בכביש 6 ששם המהירות לא גורמת לתאונות, אבל במקומות אחרים כן. בגלל זה החליטו רק שם להעלות את המהירות המותרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להפך. כשמשהו טוב לא צפוי מתרחש, צפה ל"פיצוי" מאזן בהקדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יאללה, 130 קמ"ש בשמאלי עם הוואטס אפ ביד אחת והמבט למטה.

130 קמ"ש זה מבורך, אבל מסוכן מאוד בתרבות הנהיגה הישראלית הנוכחית שכבר התדרדרה בשנים האחרונות ויצאה מכל פרופורציה...

• תוכן חדש...