Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לשמר סוזוקי בלנו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי , רכב אספנות נמדד אך ורק בפרמטר אחד , בנוסטלגיה שהוא מעלה לאנשים ברגע שמסתכלים עליו וכמובן בחיוך שהוא מעלה להם .

כשאתה טועה, דעתך לא רלוונטית.

אתה יכול להגיד שעבורך זה הפרמטר היחיד. בפועל זה לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאתה טועה, דעתך לא רלוונטית.

אתה יכול להגיד שעבורך זה הפרמטר היחיד. בפועל זה לא.

סבבה שכנעת אותי

פורסם (נערך)

השאלה היא לאיזו מטרה אתה מתכוון לשמר, אם למטרת רווח אז תרד מהרעיון כבר עכשיו, לרכבים עממים אין ערך בדרך כלל, אם תרצה לשמר בשבילך ואתה אוהב את הרכב אז לך על זה.

אני אישית משמר רכב עממי ופשוט, גולף מודל 90 הייתי נוהג על הרכב עד לפני 3 שנים וכיום הוא עומד ומידי פעם אני מטפל בו שלא יירקב. אני חושב שגם עוד 20 שנים הוא לא יהיה שווה הרבה, אבל אני אוהב את הרכב ושומר אותו לעצמי כדי שאוכל לשפץ אותו ולהינות ממנו בסופי שבוע,

אתה צריך להבין שסטטוס אספנות לא קובע את ערכו של הרכב ולא הופך אותו ליותר מיוחד, לא חסר רכבי ״אספנות״ שמחירם בקושי מגרד את ה5 ספרות, בתור אחד שמשמר רכב צריך זמן לטפל בו, כדאי שיהיה לך קצת ידע טכני וזוג ידיים טובות, זה להניע ולעשות סיבוב, להחליף שמנים ונוזלים, לטפל בתקלות שקורות, אם תזרוק בחנייה רכב ל10-15 שנים לא בטוח שישאר מה להציל, תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה את הצעד, ורק אז תחליט איזה רכב תרצה!

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

צודק בהחלט ! אני לא מצפה לעשות מזה רווח , אני אפילו מצפה להוצאה רצינית לאורך השנים .

אבל כמו שאתה אומר , אני יותר מחפש את ההובי של העניין .

הסוזוקי בלנו סטיישן שלי , לא יודע למה , אבל אני מחבב את האוטו למרות הכיעור שלו :)

כמובן שהאונו יותר קרובה ללב עבורי והייתי שמח למצוא אחת כמו שאני רוצה .

כנראה שאמשיך לחפש אונו ...

פורסם

צודק בהחלט ! אני לא מצפה לעשות מזה רווח , אני אפילו מצפה להוצאה רצינית לאורך השנים .

אבל כמו שאתה אומר , אני יותר מחפש את ההובי של העניין .

הסוזוקי בלנו סטיישן שלי , לא יודע למה , אבל אני מחבב את האוטו למרות הכיעור שלו :)

כמובן שהאונו יותר קרובה ללב עבורי והייתי שמח למצוא אחת כמו שאני רוצה .

כנראה שאמשיך לחפש אונו ...

אם כך אז לך על האונו, עדיין אפשר למצוא כאלו נוסעות ובגרושים! המלצה שלי בזמן השימור תאסוף חלקים, אפילו תיקנה אחת לחלקים, תצבור ידע טכני וכלי עבודה ויאללה בהצלחה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם (נערך)

למה לשמר סוזוקי בלנו? יש אלפים כאלה על הכביש ורובם מסוף 90'-תחילת 00' שזה עוד רחוק מאספנות.

תחפש אונו זה כבר דיי נעלם ועדיין אפשר למצוא במצב חדש ובמחיר של גרוש וחצי, לא מזמן הייתה אחת יפה עם נתונים טובים במחיר של אופניים!

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם כבר לשמר רכב עממי אז לך על פיאט ״ מולטיפילה ״ בתור רכב אספנות הוא יהיה משגע , וגם היום הרבה מהם נעלמו .

לרכב יש צורה ממש מיוחדת ו3 מקומות ישיבה מקדימה ויש גם דגם דיזל :)

פורסם
אם כבר לשמר רכב עממי אז לך על פיאט ״ מולטיפילה ״ בתור רכב אספנות הוא יהיה משגע , וגם היום הרבה מהם נעלמו .

לרכב יש צורה ממש מיוחדת ו3 מקומות ישיבה מקדימה ויש גם דגם דיזל :)

מסכים איתך בהחלט לגבי הייחוד של המולטיפלה , גם היום שאני רואה כזאת ברחוב אני תמיד מציץ פנימה כדיי לבחון את העיצוב של הרכב הזה .

אבל הפן הרגשי שלי לא מדבר למולטיפלה . האונו יותר מזכירה לי נוסטלגיה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז תקנה אונו, דור ראשון אם תמצא.

בלאנו זה סתם רכב שלא הצטיין בכלום גם כשהיה חדש. הוא אף פעם לא היה להיט ואך אחד לא התייחס אליו. זה רכב חסר יחוד צורני שמרחוק לא ניתן לזהות אותו ליד מכוניות אחרות. להבדיל מסובארו לאונה שהיתה המאזדה 3 של סוף שנות ה80 תחילת ה90, או המיצובישי לנסר שהחליפה אותה. אפילו בדיהטסו אפלאוז יש יותר עניין מבלאנו. אם אתה ממש רוצה לשמר סוזוקי שתעלה לאנשים ברמזור חיוך, חפש סוויפט דור ראשון או שני עם 3 דלתות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר, אז קורולה סטיישן עם גג מוגבה מ98-02, לפחות זה נראה שונה.

5011d4268e6275f1844c88590ccc11a1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפילו בדיהטסו אפלאוז יש יותר עניין מבלאנו.

אני נוהג יום יום באפלאוז שנת 93 יד ראשונה..ידנית!!

האוטו תענוג..ועוד 7 שנים יהפוך לאספנות :-):-):-)

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

אגדה לא, אבל מכונית טובה למדי לזמנה.

האפלאוז החליפה את השארמנט שלא היתה אלא טויוטה קורולה קדמונית בלבוש חדש.

האפלאוז נהנתה מעיצוב מאופק ונכון, הן פנימית והן חיצונית, יחידת כוח חדשה וטובה ושלדה ראוייה, ויחד עם הלאנסר של מיצובישי והלגאסי של סובארו פתחו עידן חדש בתעשיית הרכב היפנית, עידן של מכוניות שכבר לא היו נחותות דינאמית מתחרותיהן האירופאיות, וסוף סוף הציעו ניהוג ראוי ששולב בנוחות מתקבלת על הדעת.

במשך תקופה לא קצרה היתה האפלאוז המכונית הנמכרת ביותר בארץ, וחבל שלא יובאו לארץ גרסאות ההזרקה שלה וההנעה הכפולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...