Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק ב 160K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי שמח לקבל חוות דעת של בעלי ניסיון.יש לי תקציב של כ 160 אלף ש"ח.קניתי לאשתי את הרכב שיהיה לה הכי נוח עם הילד,ועכשיו נשאר תקציב להנות איתו קצת..-].

מה לדעתכם הרכב הכי מפנק ומהנה שניתן לקנות בסכום הנ"ל?

אין לי כמעט מגבלות-לא צריכת דלק,לא נפח מנוע,לא עלויות אחזקה ,לא משנה אם ג'יפ,ג'יפון או פרייבט...

הדבר היחיד שחשוב שהוא יהיה אוטומט-אם אשתי תרצה לנהוג בו.

אז מה דעתכם-מה הכי כדאי לקנות שיהיה מפנק,מהנה לנהיגה ,מאובזר וכו?

אין לי בעיה עם רכב ישן יותר{אאודי a6 או a8 שנת 2008 לדוגמא..}ולא דווקא הכי חדש...

תודה

רן

פורסם

בדוק את היונדאי סונטה החדשה. מאוד מאובזרת ומרשימה. בנוסף תוכל למצוא מזדה 6 2.5 משנה - שנתיים אחורה.

אם אתה רוצה משהו ברמה גבוהה יותר - סדרה 3 או לקסוס is יוכלו להוות אלטרנטיבה מעניינת.

פורסם

לגבי רכב משפחתי ממליץ על מזדה 6 להנאה מנהיגה.

אם הכיוון הוא רכב מרווח - סקודה סופרב.

לגבי ג'יפון או suv, מזדה cx5 או להמתין אולי היונדאי טוסון יגיע ארצה עם מנוע 1.6 טורבו (ככל הנראה יחרוג מהתקציב).

פורסם

הכי כ"ס לשקל תקבל אם תקנה שברולט מליבו חדשה ב-163900 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה היא עד כמה הגבולות שלך גמישים.

אם אחזקה ודלק לא מרתיעים אותך לך על s class 2007-8. עד שתיכנס למוסך אתה תהנה מפינוק אמיתי.

אופציה ״שפויה״ יותר תהיה c class 2012-13.

פורסם

כן,חשבתי גם על מרצדס{יש לי היום bmw } פשוט זה אמור להיות רכב שיהי נטו מהנה ומפנק לנהיגה.

אני גם עובד רוב הזמן מהבית אז האוטו יסע בממוצע 200-300 ק"מ בשבוע....

פורסם

סופרב חדשה לדעתי נותנת המון פינוק והרבה רכב פר שקל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

1.4 חזקה מאוד עם מומנט בריא ותיבה שמוציאה את המקסימום מהמנוע. בכל מקרה היא שווה נסיעת מבחן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כל -תודה לכל העונים.

למען האמת-יותר מעניין אותי רכבים "אקזוטיים" יותר.

הסופרב,מאזדה 6, cx5 ,טוסון וכו, אינם רכבים שהייתי קונה,

לא בגלל שהם רכבים לא טובים-ממש לא.

אבל אלו רכבים שהייתי קונה כאשר הייתי מחפש רכב פונקציונלי לשימוש יום יומי.

הפעם התפנה לי הסכום הנ"ל והייתי רוצה לחוות רכב שלא קונים בדר"כ.היו לי במהלך חיי גם מאזדה 6,גם טוסון,נהגתי על cx5 מספר שבועות.רכבים מאוד טובים.האם הם נותנים את הדבר הזה שקצת קשה להסביר אותו למי שלא "חולה רכב" ונהנה מנהיגה?אני לא חושב.

בכל מקרה אם יש רעיונות לרכבים נוספים אשמח לשמוע..מחר אני רואה יגואר xf 2009.. האם למישהו היה אותו?

בכל מקרה שבוע טוב לכולם

רן

• תוכן חדש...