Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במצלמת דרך dod ls430w

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזרתי הגדרות להגדרות דיפולט, העלתי את המצלמה לגובה (ליד מראת האמצע), ללא שום שינוי.

יש לציין שהמצלמה אצלי "לא סובלת", אני לא חונה בשמש והיא לא מתחממת ובנסיעות קריר לה ברכב מהמזגן.

מקרוב מטווח של סנטימטרים היא מתפקסת יופי, אך לדעתי אין בכלל שליטה על הפיקוס והוא אמור להיות קבוע כך שהמצלמה תפקס על כל הטווח בצורה ברורה.

תסתכלו בכל הסרטונים ותראו שרואים ברור גם בטווח של מטר מהרכב (מספר רכב מקדימה) וגם 50 מטר קדימה (רמזור, צומת).

פורסם
האם יש ברגי set screw לכיוונון עדין על העדשה? תוכל להעלות כמה תקריבים של העדשה מכל מיני זוויות?

מהיכן אתה בארץ?

אין בכלל ברגים באיזור העדשה, וכל האיזור כולו יציקה אחת.

אני מאיזור גוש דן.

פורסם

סוף טוב הכל טוב, והתברר עד כמה כדאי לקנות בארץ.

בדקתי בחשבונית, הקנייה בוצעה ב נו ריסק no-risk וראיתי שכתוב שהאחריות היא לשנתיים, יצרתי קשר עם החנות ואמרו לי שאפשר לשלוח בדואר את המצלמה התקולה, אני העדפתי לנסוע אליהם (מרחק נסיעה של כ 40 דקות, הזדמנות לראות את אשדוד).

מראש נאמר לי שאני אצטרך להשאיר את המצלמה לצורך בדיקה אצלהם, אך כשהגעתי הם בדקו את המצלמה על המקום, לא מיזמזו זמן ונשלחתי לדרכי עם מצלמה חדשה.

אכן כשמם כן הם - ללא סיכון.

תודה ותדעו היכן כדי לקנות.

• תוכן חדש...