Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה כדאי? ACE?

אני רוצה משהו רגיל. לא יקר.

לא משהו שיהרס מהר אבל גם לא שיא היוקרתיות.

משהו פשוט שיעשה את תפקידו.

והאם צריך להתחשב במידות הרכב\הגה בעת קנייה?

פורסם

קודם כל והכי חשוב - אם ברכב יש כריות אויר שמתנפחות מגב המושבים הקדמיים חובה שהכיסויים יהיו מתוכננים לכך!

כיסויים בד"כ מתחלקים לפשוטים וקטיפתיים אם כי יש עוד סוגי ביניים - שווה להתעניין. יש תוצרת הארץ של הדר רוזן. בעניין ההגה: כשלא היה לי ציפוי עור מקורי זה בדיוק מה שהייתי מחפש בזמנו: טבעת עור בלי גומי ועם חורים לתפירה. כיסוי כזה עוטף את ההגה לגמרי ולא משאיר שפתיים כמו בכיסויי האינסטנט עם הגומי. יש כאן סרטון הדגמה לתפירה נכונה. אני הייתי שם כיסוי עור שחור עם תפרים אדומים. מידות ההגה סטנדרטיות ב- 99%.

פורסם
קודם כל והכי חשוב - אם ברכב יש כריות אויר שמתנפחות מגב המושבים הקדמיים חובה שהכיסויים יהיו מתוכננים לכך!

כיסויים בד"כ מתחלקים לפשוטים וקטיפתיים אם כי יש עוד סוגי ביניים - שווה להתעניין. יש תוצרת הארץ של הדר רוזן. בעניין ההגה: כשלא היה לי ציפוי עור מקורי זה בדיוק מה שהייתי מחפש בזמנו: טבעת עור בלי גומי ועם חורים לתפירה. כיסוי כזה עוטף את ההגה לגמרי ולא משאיר שפתיים כמו בכיסויי האינסטנט עם הגומי. יש כאן סרטון הדגמה לתפירה נכונה. אני הייתי שם כיסוי עור שחור עם תפרים אדומים. מידות ההגה סטנדרטיות ב- 99%.

אין כריות אוויר מאחורה. יש לי רק 2 כריות אוויר ברכב.

מעבר להמלצות שהצעת ולסרטון (שאגב התוצאה הסופית שם נראית על הפנים), יש לך המלצה על מקום מסויים לקנות ממנו את הכיסויים?

שוב, לא מחפש משהו בהתאמה אישית ויקר. משהו סטנדרטי שלא יראה רע מידי. בקשה של ישראלי מצוי :)

תודה רבה.

פורסם

אני אוהב את כיסוי ההגה של טופ קאר. (בכלל אוהב את המוצרים שלהם)

יש אצלי כיסוי מסוג ספייס עם בד אלנקנטרה יותר משנתיים ועדין נראה מעולה.

אפילו קניתי בזמנו זוג נוסף ששמרתי בצד.

http://www.topcar-ltd.com/hebrew-----%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99_%D7%94%D7%92%D7%94.html

שים לב שחובה להתייחס למידת ההגה כי מדובר על בטיחות. כמה שניכנס ביותר כוח מתיחה

ככה יותר בטוח.

פורסם
אני אוהב את כיסוי ההגה של טופ קאר. (בכלל אוהב את המוצרים שלהם)

יש אצלי כיסוי מסוג ספייס עם בד אלנקנטרה יותר משנתיים ועדין נראה מעולה.

אפילו קניתי בזמנו זוג נוסף ששמרתי בצד.

http://www.topcar-ltd.com/hebrew-----%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%99_%D7%94%D7%92%D7%94.html

שים לב שחובה להתייחס למידת ההגה כי מדובר על בטיחות. כמה שניכנס ביותר כוח מתיחה

ככה יותר בטוח.

כרגע יש לי כיסוי הגה שדומה מאוד לספייס. אבל הוא בלוי וקרוע (חיצונית. לא מבחינת אחיזה) ונראה זוועה.

המוצרים שלהם נראים טוב. מה לגבי המחיר? הם ידועים במחירים יקרים?

הבעיה שחולון גם מאוד רחוק לי. אני מהצפון.

לא רואה באופק נסיעה למרכז.

תודה רבה.

פורסם

הם נמכרים בחנויות נוספות. לא צריך להגיע לחולון עבור זה.

זה עלה לי בסביבות 50 ש"ח. (עברו יותר משנתיים)

שים לב שאין צורך לצטט את כל מה שרשום למעלה.

פורסם

50 שקל לכיסוי הגה לא נשמע לי כמו מחיר מוגזם. זה בערך טווח המחירים בארץ לפי מה שאני ראיתי.

יש חנויות שמכריזות על עצמן בתור כאלה שמוכרות מוצרים של טופ קאר?

פורסם

לא ממש עוזר. כן זה מופיע על המפה אבל לא מצוין שמות של חנויות. לא משנה, ביום ראשון ארים אליהם טלפון.

אשמח לעוד דעות.

• תוכן חדש...