Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני טסטים

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בין ה"פרה טסט" הזה לבין שליטה ברכב ולו דבר. אין שם שום דבר שאי אפשר ללמוד על הכביש הציבורי - זה בולשיט אחד גדול שנועד לגרום לציבור להאמין שבאמת עושים משהו לטובת לימוד הנהיגה בארץ, וכן בכדי לסבר את אוזניהם ועיניהם של הפעילים לטובת שיפור מצב התחבורה בארץ, בצורת "תראו, עשינו מגרש מיוחד עם סלאלום והכל - עכשיו הנהגים החדשים יהיו טובים יותר, ואתם יכולים להפסיק להציק לנו!"

פשוט מגוחך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרעיון דווקה ניראה לי מוצלח , לא מושלם אבל בהחלט מוצלח מאוד !

אני לא ממש מבין את ההסתייגות שלך מהרעיון רוני ,אולי זה לא מושלם אבל זה בטוח הכוון הנכון .

אפשר לנצל את המגרש ללימוד והכרה בסיסית של מצבים שאי אפשר ללמוד אותם בכביש הציבורי (כן,קיימים כאלה) ,כמו בלימת חירום ,התחמקות ממכשול , היגוי יתר,תת היגוי....

כמובן שאני לא מדבר על לימוד "נהיגה מתקדמת" לפני הטסט ,אלה על לימוד בסיסי מאוד של הדברים הנ"ל .

דוד

מברך על השינוי ,מקווה לראות שיפור על הכבישים...

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני לא ממש מבין את ההסתייגות שלך מהרעיון רוני ,אולי זה לא מושלם אבל זה בטוח הכוון הנכון .

אפשר לנצל את המגרש ללימוד והכרה בסיסית של מצבים שאי אפשר ללמוד אותם בכביש הציבורי (כן,קיימים כאלה) ,כמו בלימת חירום ,התחמקות ממכשול , היגוי יתר,תת היגוי....

כמובן שאני לא מדבר על לימוד "נהיגה מתקדמת" לפני הטסט ,אלה על לימוד בסיסי מאוד של הדברים הנ"ל .

דוד

בוודאי שאפשר!!!!!!!!!

אבל שים לב - זה לא מה שנעשה!!!! מלמדים שם זינוק בעלייה וזוטות כאלו - דברים שכבר כיום לומדים על הכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דוד

בוודאי שאפשר!!!!!!!!!

אבל שים לב - זה לא מה שנעשה!!!! מלמדים שם זינוק בעלייה וזוטות כאלו - דברים שכבר כיום לומדים על הכביש.

רוני

מדברים על זינוק בעליה אבל אני מקווה שיעשו קצת יותר מזה... :roll:

תראה עם יש להם מגרש יעודי אז אני לא רואה שום סיבה למה לא לעשות את זה , אני רק יכול להגיד שאני מקווה שבמשרד הרישוי יש לפחות בחור אחד רציני עם ראש יצירתי והשפעה...

לסיכום-

הרעיון הוא מצויין לדעתי , עכשיו רק נחכה וניראה מה קורה שם במציאות...וכמה היא רחוקה מהתוכניות.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני חושב שבמקום זה ישלחו אותם לקורס החלקה

יותר אפקטיבי לארץ שלנו...

אבל זה מה שאני חושב...