Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דוד זרימה חופשית לא יעלה את כח המנוע, זה רק ישפר את צליל הפליטה. צ'יפ במנוע אטמוספרי יעלה את ההספק בסביבות 10 כ"ס בסך הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דוד זרימה חופשית לא יעלה את כח המנוע, זה רק ישפר את צליל הפליטה. צ'יפ במנוע אטמוספרי יעלה את ההספק בסביבות 10 כ"ס בסך הכל.

בקשר לדוד, אני מודע לזה שהוא לא מוסיף כוח.

ולגבי הצ׳יפ, אין אפשרות להוסיף יותר מ10 כ״ס?

ומה טווח המחירים?

פורסם

במנוע אטמוספרי יש כל מיני דרכים להעלאת ההספק מעבר לצ'יפ, העניין הוא שזה יקר ולא משתלם.

לסיוויק יש קיט טורבו שאפשר להתקין אך זה יהיה יקר מאד, יצריך החלפת מכלולים רבים ויהפוך את הרכב ללא חוקי כמובן.

צ'יפ בלבד לרכב שלך אמור לעלות סביב ה-1,500-2000 ש"ח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וזו ההזדמנות לשאול מה התקציב שלך לשיפורים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וזו ההזדמנות לשאול מה התקציב שלך לשיפורים?

בעיקרון לא חסר, אין לי פה בעיה של סכום מסויים להשקיע, השאלה אם שווה את זה.

במנוע אטמוספרי יש כל מיני דרכים להעלאת ההספק מעבר לצ'יפ, העניין הוא שזה יקר ולא משתלם.

לסיוויק יש קיט טורבו שאפשר להתקין אך זה יהיה יקר מאד, יצריך החלפת מכלולים רבים ויהפוך את הרכב ללא חוקי כמובן.

צ'יפ בלבד לרכב שלך אמור לעלות סביב ה-1,500-2000 ש"ח.

הבנתי, תודה על התשובה.

דיי עניתם לי פחות או יותר על כל השאלות

אז, תודה רבה לכל מי שענה

פורסם
בעיקרון לא חסר, אין לי פה בעיה של סכום מסויים להשקיע, השאלה אם שווה את זה.

הבנתי, תודה על התשובה.

דיי עניתם לי פחות או יותר על כל השאלות

אז, תודה רבה לכל מי שענה

יש בארץ כמה הונדות טורבו מפלצות לא קטנות בכלל. אבל זה לא בא בזול (במחיר ובכאב ראש).

הפוטנציאל קיים.

פורסם

צ'יפים שמיפים, רמוס שממוס.

מנוע B16B + גיר תואם (עם דיפ' מוגבל), שדרוג מושכל למתלים (לא סתם משהו מהמדף), רפידות וצמיגים טובים.

לא רוצה כאבי ראש אבל מרגיש בר-מזל? חפש אקורד טייפ-R.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...