Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s40 2.4

daniel.gri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני שוקל קניית s40 2005-2007. הייתי שמח לדעת יותר לגבי עלויות אחזקה, צריכת דלק, אמינות וכו.

בנוסף אני מנסה למצוא מבחנים של הרכב ולא כל כך מוצא. האם המנוע מרגיש טוב? האם בידוד הרעשים טוב?

פורסם

אימי מחזיקה בוולוו S60 שנת 2010 שחולקת את אותו המנוע על ה S40. לפניה היה גם כן S60 שנת 2001.

לגבי אמינות: בינתיים במשך 5.5 שנים - כלום! בקודמת היה צורך להחליף חלקי בולמי זעזועים (בעיה ידועה בדגם הזה), חוץ מזה - כלום!.

עלויות אחזקה: טיפול שיגרתי במאיר עולה פחות מטיפול באוקטביה שלי... 900 ש"ח.

בטיפול האחרון בוצעה החלפת רפידות בלמים קדמיות + החלפת רצועת טיימינג + טיפול 90 או 100 אלף... סה"כ נזק - 2500 ש"ח לתשלום.

צריכת דלק: ממוצע בעיר חיפה 1/10. בנסיעה בין-עירונית 1/15 ובתוך העיר 1/7.5.

ביטוח: 4000 ש"ח מקיף+חובה.

המנוע מרגיש מעולה עם תחושת דחף בקיק דאון גם ב 100 קמ"ש בזכות תיבת 5 ההילוכים המעולה שלו, סוחב ללא קושי בעליות של חיפה ללא מעבר מעל 3000 סל"ד.

בידוד רעשים: בשיוט רגוע במהירות 120 קמ"ש תא הנוסעים חרישי.

מקווה שעזרתי :-)

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הS40 לא היתה נפוצה כל כך כי מחירה היה גבוה יחסית לתמורה.

המנוע והגיר בשנים הללו זהים ל-S60 כפי שכבר נאמר. מדובר בצירוף ששירת בוולוו משנת 2000 ואילך והינו שיפור של מה שהיה ב-S70.

מדובר על צירוף אמין מאד, אם מטפלים בו לפי הספר, בתחילת הדרך (שנים 2000-2001) היו מחלות ילדות אך הן טופלו, ובשנים שאחריהן לא היו מחלות.

לא ידוע לי על בעיות ספציפיות ל-S40.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

אני נוהג בוולוו S40 2007 כמעט 5 שנים, בדגם המפואר (ריפודי עור, גג נפתח, הגה עור וכו') 2.4 ליטר. רכב מצויין, 0 תקלות למעט טיפולים נדרשים ושגרתיים.

צריכת הדלק מפתיעה לטובה למרות נפח המנוע, לא יותר מרכב ממוצע אחר, ועל פי מחשב הדלק ממוצע של 1:10.

הנסיעה נוחה ושקטה, ישיבה מצוינת ופשוט תענוג.

מחירון שלו מצחיק ביחס למה שאתה מקבל

• תוכן חדש...