Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טוב וחבל לי להפיל על זה את העסקה.

השאלה שלי היא, האם יש מקום שמומחה לכאלה מקרים? שמורידים כתמים, שערות וכו' בצורה מקצועית ומוחלטת?

תודה לעונים.

פורסם

לשיערות צריך לעשות הרבה פעמים ניקוי עם מברשת +שואב אבק.

אם אין הספקה חדשה של שיערות כלב, עם הזמן הכל או כמעט הכל יירד.

לכתמים יש מגוון שמפו/ קצף לניקוי הריפודים אשר עושים עבודה טובה.

אפשר גם לקנות סט כיסויים למושבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

APC + מברשת + שואב אבק רטוב + גלגלת דבק להורדת שיערות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניקוי טוב יעשה את ההבדל,

ניקיון רטוב יותר מועיל...

תחפש נקיון רכב לפני קנייה/מכירה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
דבר עם משתמש בשם m.l. , הוא כל מה שתצטרך לניקוי פנים ייסודי.

איזה פרגון, תודה :)

וכן, דבר איתי אם אתה מעוניין. לפני כחודש בא אליי בנאדם עם C4 שהייתה של וטרינר, כל הרכב שערות וכתמים. מעט עבודה, קרצוף ושאיבות והרכב כמו חדש. אם יש לך שואב רטוב (יכול לשאוב מים) אפשר גם להדריך אותך לעשות לבד. אתה צריך קצת חומרים, מברשות. אפשר גם דבק מסקנטייפ חזק כדי להוריד את השערות העקשניות.

פורסם

כשצריך לפרגן - אז צריך.

אכן מדובר בDR INTERIOR מבחינתי.

לא הייתי רץ למכוני "שטיפה" שיציפו לך את הרכב עם גרניק ללא כל סיבה.

M-TECH E46

פורסם
כשצריך לפרגן - אז צריך.

אכן מדובר בDR INTERIOR מבחינתי.

לא הייתי רץ למכוני "שטיפה" שיציפו לך את הרכב עם גרניק ללא כל סיבה.

ראיתי את אחד מהמכונים עושים "ניקוי פנים". פתחו את הרכב, השפריצו מלא מים עם הגרניק בתוך הרכב.

ניגבו, שאבו ומרחו מלא ספריי שמן. בהתחלה זה בטח נראה יפה כי המים גורמים להכול להיות כהה, אבל אחר כך זה חוזר להיות על הפנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה חברים על התגובות.

מה עם כל המקומות האלה של "חידוש רכב לפני מכירה" האם לא יתגברו על השערות ועל הכתמים?

פורסם

אם עדיין רלוונטי..

בנוגע לשיערות.. בתור מישהו שיש לו גולנריטריבית שהפרווה נושרת לה בלי סוף.. פשוט עוברים עם שואב אבק ידני (לי יש דגם שנקרא פאקיר שמשרת אותי נאמנה כבר די הרבה זמן) בכל פעם שלא נעים להיות באוטו (בעיקר לאלו שיושבים מאחורה), ואח"כ המכונית מרגישה הרבה יותר נקייה.. זה ממש לא ביג דיל, בטח לא סיבה להתקפל מעסקה :)

• תוכן חדש...