Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה שהוא בהמשך חייו שהוא ירצה להחליף את האוטו, אני מאמין שלאוטלנדר 7 מקומות יהיה שוק הרבה יותר טוב ומלמאזדה ואם הוא מרגיש דומה בשניהם שיחשוב קדימה.

פורסם

תודה למגיבים. dru שלום . אני מבין שאתה בעליו של אוטלאנדר חדשה. האם ניתן לשוחח עימך בטלפון? אם כן אשמח ליצור עימך קשר אם זו לא בעיה מבחינתך.

פורסם

...רוצה שילדי לא יתלוננו שחם להם כי המזגן לא מגיע....

בעניין הזה בלבד, קח בחשבון שלאאוטלנדר אין פתחי מיזוג מאחור.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

במיצובישי הם טוענים שישנם תעלות המעבירות את המיזוג לחלק האחורי או משהו כזה. אני לא בטוח עד כמה שזה מדויק.. נשמע די מופרך.. בכל מקרה גם ל cx5 אין פתחי אוויר לחלק האחורי. אגב, לשניהם מזגנים חזקים?

מי יכול להעיד על שינויים בגיר הרציף לאחר מתיחת הפנים?

פורסם
מודה שיש לי בעיה תדמיתית (שאולי כבר פחות רלבנטית בשנה שנתיים האחרונות) עם רכבים קוריאניים. איכות החומרים הירודה, המנועים זוללי הדלק, טכנולוגיה מיושנת.. הוצאתי את הדגמים האלה מהמשוואה מלכתחילה. ואולי אני טועה....

האמת שאתה באמת מפסיד אם אתה פוסל על הסף רכבים קוריאנים על בסיס סטיגמות מיושנות. היום מדובר ברכבים מצוינים, בעיקר מבחינת יחס הערך לכסף (לדעתי, כרגע אתה לא תקבל תמורה גדולה יותר לכסף שלך מאשר רכב של קיה). סתם לדוגמה, עכשיו הרבה אנשים מקבלים את הרושם שמכוניות צרפתיות הן מיועדות לפורענות ואני חושב שזאת עוד שטות מוחלטת - בסופו של דבר המדד הכי טוב הוא איך הרכב מרגיש לך, ולא איך הוא מרגיש למישהו אחר.

פורסם

כדי לבדוק טוב טוב את הטוסון החדש של יונדאי הוא לא גדול מידי ולא קטן מידי

הוא מאובזר יפה במולטימדיה של אנדרואיד בגודל 7 ואו 8 בדגם המאובזר ביותר שלה

שבוא כבר תקבל גג פנורמי מיזוג לאחור (גם בגירסה האמצעית יש מיזוג )

חישוקים בגודל 19 והמחיר שווה 167 גג 170 כלל אגרה שלה שווה בדיקה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

המזגן חזק מאוד ומורגש היטב בחלל הרכב גם בשורה השלישית.

המנוע חובב טורים, אם תשמור על 4000 סל"ד תקבל יופי של כוח על חשבון צריכת דלק כמובן.

הדגם שיש לי הוא הקודם ולא האחרון כך שאני לא יכול לעזור לך ממקור ראשון.

הרכב מאוד פרקטי למשפחה גדולה 4 ילדים+. אם אתה חובב מוזיקה תהנה מאוד.

פורסם
מודה שיש לי בעיה תדמיתית (שאולי כבר פחות רלבנטית בשנה שנתיים האחרונות) עם רכבים קוריאניים. איכות החומרים הירודה, המנועים זוללי הדלק, טכנולוגיה מיושנת.. הוצאתי את הדגמים האלה מהמשוואה מלכתחילה. ואולי אני טועה....

זה נטו תדמיתי אצלך :) היום זה לא מה שהיה פעם.. הרכבים הקוריאנים מאוד השתפרו, הן מבחינת החומרים והן מבחינת הביצועים..

מבחינת תמורה - יש הרבה קוריאנים שנותנים תמורה טובה לכסף, לא הייתי פוסל מראש..

פורסם

אבל הבעיה עם הטוסון זה שהיום אתה קונה אותו במחיר מלא ובעוד כמה חודשים הוא יהיה מוצע באתרים של יד ראשונה 0 ק"מ בלפחות 10% הנחה.

פורסם

לחכות כמה חודשים תמיד אפשר לחכות. השאלה אם כדאי לחכות. הדגם המומלץ הוא לפחות דגם הביניים ואם בא לי להתפנק עם גג פנורמי המחיר קופץ אפילו יותר ממזדה והמיצובישי.

שימו לב שהטוסון מוגדרים בקבוצה 12-13 מבחינת זיהום. כאיש בעל מודעות סביבתית קשה לי עם הדרגות האלה.. מה גם שלי דרגות זיהום כאלה ברכבים קוריאניים מתקשרים למנוע לא איכותי... שוב אולי זה הכל סטיגמות......

ו

אבל הבעיה עם הטוסון זה שהיום אתה קונה אותו במחיר מלא ובעוד כמה חודשים הוא יהיה מוצע באתרים של יד ראשונה 0 ק"מ בלפחות 10% הנחה.
פורסם

גם אני לא ממש אהבתי את הקוריאניות, אבל הסורנטו החדשה שהיא הרבה יותר משפחתית ממה שהייתה בעבר (וגם יש לה "עלית גג "כמו שהילד אומר), שינתה לי את הדעה בנושא , לפי דעתי זה הרכב הכי מוצלח אי פעם של קיה.

פורסם

את נסיעת המבחן הראשונה על האוטלאנדר עשיתי לאחר נסיעת מבחן על הcx5 והכוונה היתה לעשות נסיעת מבחן על האוטלנדר כדי לשלול אותה ולחזק את בחירתי במזדה. נסיעת המבחן על האוטלנדר הפתיעה אותי לחלוטין. באתי לשלול ויצאתי עם התלבטות קשה ומכאן נולד כל השירשור. היום ביצעתי נסיעת מבחן נוספת על האוטלנדר, אליה הצטרף שכן שלי שיש לו אטלונדר מזה כשנה וחצי. הבאתי אותו שייסע גם הוא על האוטו כדי שיוכל להעיד על השינויים שנעשו לאחר מתיחת הפנים. שהוא ירד מהרכב הוא אמר לי בשקט שאם הוא היה יכול הוא היה מחליף את שלו מייד בזו החדשה. הוא אמר שהשינוי בגיר, במומנט, בפתיחה, בשיכוך בתחושת הישיבה מראה הדשבורד והמראה החיצוני- הכל עבר שינויים מהותיים וכמובן חיוביים. לחצנו על הגז והאוטו זז, אפילו נדבקנו לכסא (טוב לא צריך להגזים אבל וואלה האוטו הגיב כמו שצריך, לפחות לתחושתי). התעללנו באוטו נכנסנו בכוונה לכביש משובש. העלנו והורדנו הילוכים, שמרנו על מהירות שיוט עשינו כמה קיק דאונים - מה אני אגיד לכם יצאתי אפילו יותר מופתע מנסיעת מבחן הראשונה.

מההנחות הצפויות של מועדון חבר - (22.12.15 מבצע חבר עם כלמוביל מתפרסם), שישוו לפחות את התנאים שמציעים חברות הליסינג יד ראשונה 0 ק"מ , כולל בטח גם אבזור נוסף (מגיני רוח, חיישני רברס או משהו כזה), שבעה מקומות, גג שמש, מולטימדיה איכותית, כולל וויז מובנה ללא תשלום לשנה, 4 שנות אחריות מלאות - במחיר סביב ה 150 אלף ש"ח. נראה לי שיש לי פה עסקה לא רעה בכלל.

בתוכנית לבצע עוד נסיעת מבחן על ה cx5 כדי להגיע להחלטה סופית.

ועוד משהו קטן.. שהייתי היום בכלמוביל נכנסתי גם לטוסון החדשה... (אותו יבואן הרי..) לאחר המרחבים הנדיבים של האוטלנדר, לא אהבתי את משיש לטוסון להציע לפחות לא ויזואלית. לכל חובבי הקוריאניות ואני לא מזלזל חלילה, צר לי, אני לא מתחבר לא לקיה ולא ליונדאי. שוב יכול להיות שהכול זה דעות קדומות, ואני בטוח שהקוריאניות עשו קפיצת מדרגה גדולה בשנה שנתיים האחרונות, אבל יש משהו במכוניות היפניות מבחינת טיב החומרים, דיפונים, פלסטיקה, ומנוע שהוא עדיף גם היום על הקוריאינות - כנראה שלא תצליחו לשכנע אותי אחרת. ואל תכעסו...(בעיקר המגיבים מטעם...)

ואני בכלל התחלתי את כל המסע הזה עם התלבטות בין ה cx5 לבין פיגו 3008 שממנה הכי, אבל הכי נהנתי. אם אמרתי שיש משהו שליפניות יש על הקוראיניות אז לאירופאיות יש נשמה. מה שאין לא לקוריאניות וגם לא ליפניות - לפחות בעיניי.... נהנתי מה 3008 יותר מה cx5 ויותר מהאוטלנדר. אבל גם אני , אולי שוב מדעות קדומות, פוחד מהצרפתיות (לפחות מאלה בעלות ארבעה גלגלים שנעות על הכביש...) למרות שהם הכי יפות, הכי איכותיות, הכי נוחות ועם הכי הרבה נשמה, הכל טוב ויפה, כנראה עד שמרימים את מכסה המנוע במוסך שאליו מגיעים יותר מדי פעמיים ויוצאים ממנה עם חשבונית יקרה מדי.....

תודה על כל העצות וההגיגים.. אני עדין לא סוגר עסקה וכל מי שיש לו עוד עצות וטיפים אשמח לשמוע... שום דבר לא סגור עד שהוא סגור... וחוצמזה רכב תמיד אפשר להחליף...

אעדכן בהמשך..

נ.ב בעוד כחודשיים אעמיד את רכבי היקר למכירה. מזדה 626 עם 165 אלף ק"מ, אני יד שלישית (שני הידים הראשונות היו אח ואחות - יש לי את ספר הרכב, רשיונות רכב של הבעלים הקודמים ואפילו את החשבונית הקנייה..),אני מחזיק את הרכב 13 שנה. יהיה לרכב טסט עד ינואר 2017. הרכב בצבע ירוק כהה האוטו שמור מאוד (הדשבורד נראה כאילו יצא מהמפעל אתמול..) ומטופל באדיקות ואיך אומרים על יפניות - כמעט ולא רואה מוסך... מלבד הטיפולים השוטפים. אני מניח שאציע אותו למכירה במחיר מחירון פחות 10 אחוז. אני גר בחולון ועובד בראשון לציון ומי שמתעניין יכול לפנות אלי בהודעה פרטית..

פורסם

יש לנו את הcx5 GT בארה״ב (לא יודע אם קיים הבדל בדגמים) אני יכול להגיד לך שמאזדה הפתיעו אותי לטובה ועד היום אישתי יכולה להעיד שזה אחד הרכבים הטובים שהיא נסעה בהם מבחינת איכות הגימור ורמת האבזור ביחס למחיר.. אנחנו בחרנו לאישתי את המאזדה וממליצים בחום.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...