Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו במשפחה שפעם אחת בחיים גם אנחנו רוצים לקרוע ניילונים. החלטנו גם שאנחנו רוצים suv (אגב האם מישהו מכיר רכב בסגמנט "מנהלים" שיושב "גבוה" - לא מיני וואן?) לאחר קריאת כתבות, פורומים, נסיעות מבחן לקוו הגמר הגיעו שתי המכוניות הללו. ולמרות כל מה שקראתי, חפרתי ולמדתי אני מתקשה להחליט.

ה cx5 מרגישה יותר חזקה, איכותית ויותר מהנה אך האוטלאנדר יותר שימושית, גדולה, מרווחת, צריכת דלק טובה (למרות שאנחנו לא נוסעים הרבה, כ 10 אלף בשנה). במחיר של ה cx5 אני קונה את האוטלאנדר (7 מקומות) בגרסת instyle מה שישמח מאוד את הבן שלי שביקש שבאוטו תהיה "עליית גג".... כמו כן מבצעי חבר הקרבים ובאים (דצמבר..) עשוים לשדרג את החבילה של "היהלום היפני" עוד יותר... אגב, עוד שנת אחריות 4 לעומת 3 במאזדה (הפלצאנים..)

נסעתי בנסיעת מבחן על שתיהן. בשתיהן נהניתי. חזותית שתיהן נראות לי.

במשך הרבה זמן היתי נעול על המאזדה וזו בחירתי הראשונית את מאז שנסעתי על האוטלנדר ולאור מקצה השיפורים המוצלח שעשו לאחרונה, ההתלבטות הפכה לקשה יותר.

רוצה לשבת גבוה, רוצה שהאוטו יסע כשאלחץ על הגז, רוצה מולטימדיה איכותית, רוצה שילדי לא יתלוננו שחם להם כי המזגן לא מגיע, רוצה אמינות, כמה שפחות מוסך , - בעצם כמו כולם לא?

אשמח לדעתכם ולניסיונכם.

פורסם

מודה שיש לי בעיה תדמיתית (שאולי כבר פחות רלבנטית בשנה שנתיים האחרונות) עם רכבים קוריאניים. איכות החומרים הירודה, המנועים זוללי הדלק, טכנולוגיה מיושנת.. הוצאתי את הדגמים האלה מהמשוואה מלכתחילה. ואולי אני טועה....

פורסם

אני לא חושב שהטכנולוגיה של האאוטלנדר הנוכחי טובה או מתקדמת משמעותית מזו שאתה סולד ממנה.

מציע לך לבדוק מה הרכבים הכי נמכרים בארץ בקטגוריית הג'יפונים, המיני והמשפחתיות.

רמז - כולם תוצרת קאיה או יונדאי... :wink:

פורסם

מזה אני יכול להבין שהטכנולוגיה ואיכות החומרים של המזדה עדיפה על המיצובישי? באופן חד משמעי?

לגבי הסנטה פה היא מעל התקציב שלי, לגבי הטוסון החדשה והספורטאז ממה שקראתי, לא הצלחתי להשתכנע.

פורסם

התלבטות טובה.

כמו שציינת יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהרכבים.

לזה יש עיצוב מרשים יותר, להוא יש צריכת דלק עדיפה, אבזור עשיר וכו'...

בסופו של דבר, תחליט מה הכי "קונה" אותך. אך קח בחשבון ששמירת הערך של המאזדה יותר טובה.

פורסם

האאוטלנדר מאוד עצל בתגובת הדוושה שלו - הגיר הרציף לא מאפשר להוציא את הסוסים מהאורווה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם העצלנות קיימת באותה מידה לאחר מתיחת הפנים, בדגמים החדשים? . נהגתי עליה אתמול והמנוע הגיב יפה לכל לחיצה שלי על הגז... אומנם אני לא נוהג על מכוניות מרוץ אבל הרגשתי שהרכב מגיב.

פורסם

תראה, מי שישתמש ברכב בסופו של דבר זה אתה - ולכן אם האאוטלנדר מספק אותך - אז מעולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מודה שיש לי בעיה תדמיתית (שאולי כבר פחות רלבנטית בשנה שנתיים האחרונות) עם רכבים קוריאניים. איכות החומרים הירודה, המנועים זוללי הדלק, טכנולוגיה מיושנת.. הוצאתי את הדגמים האלה מהמשוואה מלכתחילה. ואולי אני טועה....

לעניות דעתי אתה טועה בגדול.

מציע לך לקחת לעצמך שעה שעתיים ולקרוא חומר, אח"כ גש לאולמות התצוגה של קיאה ויונדאי ותתרשם מהמכוניות בעצמך. אולי גם תזמין נסיעת מבחן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סע בסורנטו החדשה. לא האמנתי עד שניסיתי בעצמי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האם משהו בגיר הרציף של האוטלנדר או בניהול שלו השתנה כתוצאה ממתיחת הפנים?. אם אני מבין זהו עקב האכילס של האוטלנדר. האם אני טועה?

פורסם

אמנם עם האאוטלנדר 2015 אבל אל תשכח שיש לך פדלים גדולים ונוחים להורדה / העלאת הילוכים מהירה מאוד במידה ואין לך כוח זמין או סבלנות לחכות לגיר הרציף... עשה סיבוב נוסף לבדוק - לא נראה לי שתתאכזב :)

בנוסף, האיבזור באאוטלנדר שווה הרבה הנאה

• תוכן חדש...