Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיים בלי גוגל TAKE 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמו בכותרת, אני מנסה להשתמש בסלולר שלי (סמסונג E5) בלי חשבון גוגל וללא כרום.

אז מנוע חיפוש, מצאתי.

https://duckduckgo.com/

מייל, יש לי אאוטלוק של העבודה.

גיבוי אנשי קשר ותמונות, מגבה בSD ובמחשב.

הבעיה היא אפליקציות. בעיקר וואטסאפ וויז.

ווייז , כנראה שאקנה IGO.

איך אני יכול להתקין וואטסאפ בלי PLAYSTORE?

אשמח אם יעלו כאן הצעות לשיפור. אני מאוד לא רוצה לחזור לגוגל...

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לשאול מדוע הסלידה הקיצונית מגוגל שאתה מוכן לסבך בעבורה את חייך, או שזה לא במקום ואתה מתעניין רק בפתרונות טכניים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיי לחיות בסרט

כאילו להפסיק להשתמש בגוגל זה מה שימנע מעקב אחריך

המעקב הזה בכל מקום... אתה לא תתחמק ממנו.

עדיף להפנים את זה ולהפסיק לנסות לסבך לעצמך את החיים

פורסם
אפשר לשאול מדוע הסלידה הקיצונית מגוגל שאתה מוכן לסבך בעבורה את חייך, או שזה לא במקום ואתה מתעניין רק בפתרונות טכניים?

לשאול תמיד אפשר

אפשר להוריד whatsapp.apk מאחד מאתרי ההורדות ולבצע התקנה עצמאית. חפש בדאקדאק

תודה. אני בודק.

דיי לחיות בסרט

כאילו להפסיק להשתמש בגוגל זה מה שימנע מעקב אחריך

המעקב הזה בכל מקום... אתה לא תתחמק ממנו.

עדיף להפנים את זה ולהפסיק לנסות לסבך לעצמך את החיים

לא רוצה להיות מוצר. רוצה להיות לקוח.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איך זה שונה מלהיות מוצר של המדינה?

משרד הפנים יודע איפה אתה גר, מי ההורים שלך ומי הילדים שלך.

משרד הבריאות יודע מה המצב הרפואי שלך ושל משפחתך.

מס הכנסה יודע כמה אתה מרוויח ואם מתחשק לו הוא יקבל את כל הפרטים שלך מהבנק.

וגוגל יודעים איזה פורנו אתה מעדיף לראות ב3 בלילה.

כמה קריטי זה כבר?

אם אתה עושה את זה בשביל תחושת המרד, לבריאות.

אבל כיום כדי באמת לא להיות מוצר של אף אחד, צריך להיות איזה יליד אפריקני עם נזמי עצמות וצבעי מלחמה.

וגם אז לא בטוח שלא תהייה מוצר, אם NG יחליטו לצלם אותך באיזה טקס של השבט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתנתק אז גם מוואטסאפ כי הם שייכים לפייסבוק וממזמן אתה גם מוצר שלהם. בנוסף תן לי לגלות לך סוד עצם העובדה שאתה משתמש באנדראויד ע״י היכון של IMEI של המכשיר גם אם התנתקת מהם הם עדין אוספים עליך מידע ומוסיפים אותו לפרופיל האישי שלך אצלהם ויש להם מעקב מלא השימושים שלך בפלאפון.

אתה רוצה להתנתק מגוגל ? תחזור לנוקיה הישנה ותפסיק לגלוש באינטרנט כי כמעט כל אתר שני כלוא לפרסומות שלהם וגם הן מנטרות ואוספות מידע, בקיצור - בהצלחה.

פורסם (נערך)

ברגע שתתקין את ה APK של וואצאפ, היא אוטומאטית תמשיך להתעדכן דרך ה Playstore (אלא אם כן ביטלת את העדכון האוטומאטי) ובכל מקרה תופיע יחד עם כל שאר האפליקציות שכבר הותקנו באמצעות ה Store.

לשלם ל Nav&Go את המחיר המופקע עבור מוצר שזוכה לתמיכה (או יותר נכון, עדכונים) פעמיים בשנה במקרה הטוב? תשב קצת עם עצמך ותחשב מסלול מחדש. יש אלטרנטיבות טובות ממנה בהרבה, ואני לא מדבר רק על ווייז או גוגל מעפז.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

להתקין על אנדרואיד APKים לא מהגוגל סטור? כמות הזבל שתקבל רק מלעשות את זה גדולה ורעה לעין עשור ממה שתקבל מלהשתמש בPlayStore.

לפחות שם אתה יודע למי המידע שלך הולך וזה גוף שעומד ברגולצית. כמות הזבל והרוגולות באתרים אחרים , אלוהים ישמור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

~

בדומה לטהרנים ולפרנואידים שמתעקשים לחיות בטבע ולברוח מהציוויליזציה (בשביל לא להיות מוצר של המדינה והתאגידים הרשעים), סביר להניח שזה יגמר במוות איטי ומייסר עקב תת-תזונה או סיבוך של מחלה פשוטה שיכלה להיפתר עם אקמול. אבל שיהיה לך לבריאות. :wink:

פורסם (נערך)

מפתיע אותי כל פעם מחדש לראות איך אנשים מוכנים לוותר על הפרטיות שלהם, ולשים את כל החיים שלהם פתוחים לרווחה למספר מצומצם של חברות פרטיות שעושות הון מלקחת את הפרטים האישיים שלהם ולפרסם אותם לכל מי שרק מוכן לשלם.

איך זה שונה מלהיות מוצר של המדינה?

משרד הפנים יודע איפה אתה גר, מי ההורים שלך ומי הילדים שלך.

משרד הבריאות יודע מה המצב הרפואי שלך ושל משפחתך.

מס הכנסה יודע כמה אתה מרוויח ואם מתחשק לו הוא יקבל את כל הפרטים שלך מהבנק.

וגוגל יודעים איזה פורנו אתה מעדיף לראות ב3 בלילה.

כמה קריטי זה כבר?

אם אתה עושה את זה בשביל תחושת המרד, לבריאות.

אבל כיום כדי באמת לא להיות מוצר של אף אחד, צריך להיות איזה יליד אפריקני עם נזמי עצמות וצבעי מלחמה.

וגם אז לא בטוח שלא תהייה מוצר, אם NG יחליטו לצלם אותך באיזה טקס של השבט.

עבודה יפה של שיכנוע עצמי יש בציטוט הנ"ל למשל. דיזוננס קוגניטיבי במיטבו.

רובם המוחלט של האנשים כאן מסתירים את השם האמיתי מאחורי כינוי, מוחקים בצורה אובססיבית את מספר הרכב שלהם מהתמונות, ומקפידים לא לשחרר שום פרט על מקום המגורים. SLOWRIDE למשל גר "אצל ההורים"

לחברי הפורום הזה שהם אנשים נורמטיביים ברובם אתה לא מאפשר לראות באיזו עיר אתה גר אבל לגוגל אתה מאפשר לראות את כל האימיילים, את כל מילות החיפוש שלך, ובעצם להכניס לך יד לתוך הקיבה דרך הגרון כדי לראות מה אכלת בצהריים.

גוגל פייסבוק ווואטסאפ יודעים מי החברים שלך ומי החברים שלהם, איך אתה מקושר אליהם ומה אמרת למי ואיפה הייתה כשאמרת את זה, מה צילמת, איפה אתה נמצא רוב הזמן, איפה אתה גם ואיפה אתה עובד, יש להם זיהוי ביומטרי של הפנים שלך, ואפשר למצא אותך בתמונות שאחרים פירסמו ושכלל לא ידעת שאתה מצולם שם.

אלה חברות מסחריות שמחזיקות מאגר מידע אדיר וכל פרט שלך נרשם אצלהם לנצח. כל מה שכתבת, צילמת, שלחת, איפה היית ועוד ועוד, עד הפרט האחרון הכל נרשם מקוטלג ומאוחסן.

בתשובה לשאלה שלך "איך זה שונה מלהיות מוצר של המדינה" תשאל את עצמך למה למדינה אסור לעקוב אחריך, איך היית מרגיש אם היו שמים לך GPS ברכב בשביל לדעת כמה קילומטרים נסעת ? ולמה הצעת חוק כזו ודומות לה לא יעבור מבחן בג"ץ

המדינה מחוייבת לשמור על הפרטיות שלך, יש חוקים ויש בתי משפט במידה והיא לא עומדת בהם, ואסור לה להעביר הלאה את הפרטים. החברות המסחריות אין להם שום מחוייבות כלפיך רק כלפי עצמן, אותן מעניין שורת הרווח, והם ימכרו את הנתונים האלה לכל המרבה במחיר. ואתה גם מספק להם הרבה יותר מידע והרבה יותר פרטי על עצמך.

מעניין שהאנשים כאן בפורום מוחקים באובססיביות את מספרי הרכב מהתמונות שהם מפרסמים, קוראים לעצמם בכינויים ולא בשמות האמיתיים, ומקפידים לאל לפרסם שום פרט על מקום המגורים שלהם. אבל אם זו חברה פרטית הם פותחים בפניה את השער לכל מה שבא לה לחפור עליהם ?

ואיזה שימוש לרעה אפשר לעשות בנתונים עליך ? אני מניח שאדם אינטלגנטי כמוך יכול לחשוב לבד על כמה אפשרויות.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

ומה כבר עושים עם הפרטים הללו?

יש לי את הנוחות של הסינכרון וגיבוי,אני יודע שמידע לא יאבד,אין לי ספאם בגימייל לא מטרידים אותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
להתקין על אנדרואיד APKים לא מהגוגל סטור? כמות הזבל שתקבל רק מלעשות את זה גדולה ורעה לעין עשור ממה שתקבל מלהשתמש בPlayStore.

לפחות שם אתה יודע למי המידע שלך הולך וזה גוף שעומד ברגולצית. כמות הזבל והרוגולות באתרים אחרים , אלוהים ישמור.

ליביו

ואם התקנתי apk מלינק שפורסם באחד מאתרי הטכנולוגיה המוכרים? עדיין אותו דרעק?

ביצעתי זאת בעבר... מעכשיו כנראה שכבר לא?

פורסם
ומה כבר עושים עם הפרטים הללו?

יש לי את הנוחות של הסינכרון וגיבוי,אני יודע שמידע לא יאבד,אין לי ספאם בגימייל לא מטרידים אותי.

ספאם ? , ופה נגרמו הרעיונות שלך לדרכים שאפשר לנצל מידע עליך לרעה ?

• תוכן חדש...