Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי לפני כמה שנים מגפי רדבק (דווקא לא עור הפוך) החזיקו 5 שנים, טחנו הכל.

לרוב מעדיפים בלנסטון, מה הסיבה?

לרדבק יש תוספת סיליקון לסולייה, ככה לפחות ההבדל ממה שרואים חיצונית.

לעבודה בשטח (חול, מים, בוץ) עדיף להימנע מעור הפוך או שאין בעיה?

איך מנקים מגף עם עור הפוך? מברשת ברזל\פלסטיק קשיח ווקס?

פורסם

יש למכירה (אני קניתי בטימברלנד) מברשת וגומי מיוחד כמו מחק לניקוי נעליי עור הפוך.

אני כ3 וחצי שנים עובד עם נעליי רדבק, יש לי 2 זוגות, והן שורדת אצלי הרבה.

פורסם

אז זהו אני שמתי לב לבלאי מהיר יותר ברדבק (לעומת זוג קודם שהיה לי) בגלל זה ההתלבטות אם ללכת על בלנסטון, שאין לי ניסיון איתם.

פורסם

יש לי בלנסטון כבר שנה, הן טחנו המון שטח, גשם ובוץ.

אחרי שאני חוזר והן נראות ממש רע אני לוקח סקוץ של כלים (כן כן) עם סבון ומקרצף אותן מסביב, אם התוצאה (שבד"כ פצצה)

לא מספיקה לי אני לוקח ספריי מיוחד בצבע של הנעל (עולה בערך 30), עושה 2-3 שכבות והיא מנצנצת כמו חדשה.

גם עם מכופתרת וגי'נס היא נראית נהדר

פורסם

הביאו לי בנגריה נייר שיוף מסוג מסויים שניתן להשיג בכל מקום, הדבר הזה עשה נפלאות לבלאנסטון עור הפוך שלי.

מחר אביא לך את השם, ואם אתה מראשון לציון\חולון\בת ים קפוץ אלי אני יביא לך חתיכה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יש לי בלנסטון כבר שנה, הן טחנו המון שטח, גשם ובוץ.

אחרי שאני חוזר והן נראות ממש רע אני לוקח סקוץ של כלים (כן כן) עם סבון ומקרצף אותן מסביב, אם התוצאה (שבד"כ פצצה)

לא מספיקה לי אני לוקח ספריי מיוחד בצבע של הנעל (עולה בערך 30), עושה 2-3 שכבות והיא מנצנצת כמו חדשה.

גם עם מכופתרת וגי'נס היא נראית נהדר

דגם עור הפוך (חומות)? או עור שחורות?

איזה צבע \ קוד צבע של הספריי?

הביאו לי בנגריה נייר שיוף מסוג מסויים שניתן להשיג בכל מקום, הדבר הזה עשה נפלאות לבלאנסטון עור הפוך שלי.

מחר אביא לך את השם, ואם אתה מראשון לציון\חולון\בת ים קפוץ אלי אני יביא לך חתיכה.

אחלה אשמח לשמוע!

הכוונה לסוג\מספר הנייר שיוף?

• תוכן חדש...