Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז הרכב האחרון שקניתי לפני 3 שנים אני לא מצליח למצוא כיוון לרכב הבא. ישנה תשוקה מסוימת לקנות MX5 גג קשיח, אבל המחיר אינו ראלי בשבילי עבור אקזמפלר שמור משנתון מתקדם (לפחות 100K ש"ח) וכמובן עלות הביטוח. בשנים קודמות תמיד ידעתי והייתי נעול על רכב שרציתי לקנות בעתיד ובאמת קניתי אותו, עד הרכב האחרון. כמעט לכל רכב סביר שאני יכול לחשוב עליו יש איזה פאק - מנוע 3 צילינדרים, גיר DSG7, גיר רציף, מנוע חלש, טיפולים יקרים, שוק מת, קוריאני וכו'.

אולי שירוקו DSG6/ידני מנוע 2.0, אולי BMW סדרה 3, אולי מרצדס C קלאס, אולי לקסוס IS250?

אני לא מעוניין ברכב שיענה על הצרכים, אני רוצה רכב שיהיה מעל ומעבר - משום מה כאילו אין חיה כזו היום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מפחד מהיום שאצטרך או ארצה להחליף. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. מצד אחד רוצה רכב חזק יותר משלי, קטן וספורטיבי, אולי אפילו קבריולה. מצד שני תמיד רציתי מנהלים ייצוגית עם המנוע הכי חזק שאמצא. אבל רוצה ידני ואין בישראל.

בכל רכב מתפשרים על משהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ברזיה ב-100K? תביא!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
BRZ,

.

מחיר? ביטוח? אני רוצה למכור את שלי ולהוסיף עוד קצת, לא להשתעבד (עדיין לא לקחתי משכנתא).

אני מפחד מהיום שאצטרך או ארצה להחליף. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. מצד אחד רוצה רכב חזק יותר משלי, קטן וספורטיבי, אולי אפילו קבריולה. מצד שני תמיד רציתי מנהלים ייצוגית עם המנוע הכי חזק שאמצא. אבל רוצה ידני ואין בישראל.

בכל רכב מתפשרים על משהו.

שכחתי לציין פרט חשוב, הרכב הבא חייב להיות באותה רמה או מעל (אמינות, איכות, נוחות, כוח זמין וכו') - אחרת למה מחליפים?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

- מה יש לך כיום ?

אמנם אני רואה סקודה בתמונה ובחתימה, מצד שני אני רואה אצלך גם ICQ,

שניהם לדעתי באותה רמת "

אמינות, איכות, נוחות, כוח זמין".

מחיר הברז כ-220 והביטוח משתנה אבל לא שייך לתחום המופרכים, סה"כ זו סובארו עם 4 מושבים.

The first one to get angry loses

פורסם

לא הגיוני אבל עובדה,, כנ"ל בדיוק עם בעיה דומה לשלך.

נוהג ב אלפא ג'ולייטה דיסטינקטיב 1.4 טורבו 170^

בת שלוש שנים + עם כ 20.000 ק"מ, ולא מוצא רכב דומה מבחינת גודל יופי והתאמה לשיגעון שלי.

ולאחר בדיקת האפשרויות בשוק - הבחירה צריכה להיות להחליף לג'ולייטה חדשה.

אבל גם שלי כמו חדשה וללא בעיות ב שלוש שנים שהיא אצלי -

אז בנתיים נשאר עם שלי ומתלבט..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

20K בשלוש שנים? בתולה לחלוטין. אני כבר עברתי 13K, ב-4.5 חודשים...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כנ"ל אותה בעיה. האוטו היחיד שאני מצליח להתחבר אליו הוא הדלתא החדשה וגם ברכב הזה אני ארגיש שאני מתפשר על כל מיני דברים.

אני חושב שהבעיה נובעת מזה שאנחנו קוראים הרבה בפורום ומודעים ל"פאקים" של כל מיני רכבים ולכן מיד הם נפסלים. Ignorance is bliss.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)
אם נורא קשה לבחור כי המכונית הנוכחית כל כך טובה.

אז

ההגיון אומר שכדאי לשקול שיפור שלה.

ראה את שם הדגם המשודרג- 1.4 טורבו 170^

ו RK - היא לא,, אחרי חימום נכון - היא פותחת ומושכת כמו גדולה.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה יבוא לך כשאתה תמצא משהו שיתפוס לך את העין או משהו.

אני גם הרבה זמן חיפשתי מחליפה לקליאו, התלבטתי בין הרבה רכבים - מיקרה ידנית, פיאטסה ידנית, ספלאש ידנית, פג'ו 108, דאצ'יה סאנדרו, קליאו IV 0.9TCE. בסוף נרכשה פיאט 500.

תחשוב, אל תמהר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם שיקולים פרקטיים גם נכנסים למשוואה, בתור חובב דיזלים, אולי תרצה בתור רכב הבא אוקטביה דיזל מהדגם החדש עם מנוע 2.0TDI (זה יהיה שיפור מאוד מורגש בביצועים עם אותו חיסכון בסולר) ?

מנוע בנזין לא יהיה חסכוני באותה מידה כמו הדיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...