Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אני יודע שתיכף תבעטו אותי לWHEELZ.

בשביל פרוייקט מגניב אני מחפש מידע הנדסי ספציפי על מנועי 4 בשורה בנפח 600 סמ"ק, בדגש על מנועי הונדה (RR, F4i, הורנט) וסוזוקי (GSXR).

מעוניין לשמוע מה היו ההבדלים הפיסיים בין המנועים לאורך השנים, מעוניין לשמוע על בעיות אמינות מוכרות ובכלל כל מידע שיש.

אפילו שרטוטי סוליד!

בנוסף ובלי קשר לכלום, אם נצא מנק' הנחה שיש restrictor plate על סעפת היניקה, מה לדעתכם יתרום לשיפור בזמינות הכח בסל"ד נמוך.

תודה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מבין במנועים האלה אבל אם זמינות ומומנט בראש בדר העדיפויות חפש מנוע עם קדח קטן ומהלך בוכנה ארוך.

אולי גם שני שסתומים ולא ארבע ופורטינג יכולים לשפר את המצב למרות שב600 מודרנים מניח שכולם עם ארבע שסתומים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ההנחה שלך נכונה, אני חושב שפורטינג לא יהיה יעיל במנוע ׳חנוק׳.

לא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מצחיק, נשמע ממש כמו הפרויקט של הפורמולה סטודנט.

Anyway,

זכור לי שאתה לומד בטכניון (או שסיימת?) - פנה לחברה מהפרויקט של הפורמולה. אמור להיות להם את המידע (בטכניון יש דיינו).

פורסם

אפשר הרבה דברים, אבל יש שלדה בנויה - שמתאימה ל4 בשורה..

זה די מצחיק תכל'ס :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל מנוע של אופנוע תיור יתאים.

בגלל הגבלת הרסטריקטור, כדאי לייצר תיבת אוויר אחריו שתמנע את ההשהייה שתהיה לך אם לא תשים כזו.

יש גם עניין עם אורך הראנרים בכניסה למנוע, אבל לא זוכר מה כלל האצבע. החבר'ה שאחראים על הסעפות בפרויקט בוודאי יכירו.

אאל"ט החבר'ה של בן גוריון בחרו במנוע כזה, הטכניון הלכו על סופר-ספורט.

אנחנו בת"א בחרנו השנה בטי-מקס שניים בשורה.

אם שמת ידך על שלדה משומשת - שיחקת אותה.

דבר איתי אם תצטרך אנשי קשר.

פורסם

לא ידעתי על מגבלות השלדה ובאינטואיציה רציתי להגיד טי מקס, גם בגלל התמסורת וגם כי הכוח בטח בא מלמטה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אהלן זיו, הטימקס לא חלש מדי? נשארים עם הוריאטור?

אני אשמח לכיוונים של מנוע כרגע.

(חוץ מחברת טוטאלוס) :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הטי-מקס לא חלש בסוג התחרויות שלנו, שבו היכולת להאיץ בקלילות בין הקונוסים היא מה שחשוב, ומכאן הדרישה לנתון מומנט גבוה. המנועים הכבדים נחנקים בסל"ד הגבוה ובפועל מוגבלים ל-10,000 סל"ד בגלל הרסטריקטור, מעבר לפגיעה הרגילה בכל טווח הסל"ד.

האמת שאני אמור להעלות כתבה בנושא בחירת המנוע כבר הרבה זמן. לצערי הייתי שקוע ביותר מדי דברים לאחרונה אך מקווה למצוא לזה זמן הסופ"ש.

בעניין המנוע שלנו - אכן נשארים עם הוריאטור. זו היתה חלק מהסיבה לבחירה במנוע. הקבוצות הישראליות סובלות רבות (וגם אנחנו אכלנו מרור) מהשיפטרים שלהן. ההצעה עלתה, הבעיות הנלוות נשקלו (אורכו כ-70 ס"מ והוא מונח בשכיבה) והוחלט לקחת את הצ'אנס.

לגבי המנוע - לא מכיר משהו, אבל אנסה לברר.

אפשר לשאול בשביל מה המנוע?

פורסם

המנוע לרכב של הטכניון :)

שתהיו בעניינים שכמעט ואין בארץ מנועים כאלה למכירה.

בסופו של דבר מצאנו משהו בחו"ל, עכשיו עובדים על להביא אותו.

בעניין השיפטרים, אתה צודק לגמרי.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...