Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מדריך] התקנת אנטנת GPS לג'טה MK6 2011-2014

ytimsit
שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסיפור בקצרה.. אחרי שהצלחתי להתקין על המערכת בתמונה את תוכנת הניווט בהתאם לפוסט בקישור.

מסתבר שהעסק לא עובד, התוכנת ניוט מראה שאני במרכז ירושלים כאשר אני חי עמוק במרכז.

עשיתי 1+1 והבנתי שכנראה הנכבדים שהתקינו את המערכת לא חיברו את האנטנת GPS.

932f22c8e40c22f2c1e22af83187c79d.jpg

נגשתי אחר כבור לחברה שמתקינה את המערכות האלו ועל זה קיבלתי תעודות וברכות עם הרכב ושאלתי בעניין.

מיד אמרו לי (בלי להגיד לי אם אני צודק בכלל) שהתקנה תעלה בערך 500 ש"ח~, למה? בגלל שזה כולל תוכנה.

אמרתי שאני לא צריך תוכנה המכשיר בעצמו יודע להראות על קליטת לווינים. אני צריך רק אנטנה.

אז אם כך יעלה 150 או 200 ש"ח (לא זוכר דיוק) כולל התקנה. לא צריך התקנה, רק אנטנה. זה נשאר אותו סכום.

(אני רק מתאר לעצמי איזה חגיגות הולכות שם עם כל האנטנטות שבטח נשארות להם..).

רכישת אנטנה -

נגשתי לאיביי ורכשתי אנטנה. כמה עלה לי? 15 ש"ח.

על אף כל הבדיקות הייתי מוכן לקחת את "הסיכון" למחבר לא מתאים ולרכוש עוד 4 אחרים כאלו.

http://www.ebay.com/itm/251900319715?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

s-l1600.jpg

הבעיה היחידה בסיפור הזה היתה החגים.

לפרוק -

מסירים את הפנל הקדמי בזהירות.

את המערכת מוציאים עם 4 ברגים טורקס (כוכב).

יש לשחרר בזהירות את המחבר חיווי של ניתוק כרית אויר נוסע.

מעבר לזה החוטים שם מאחור לא נדיבים במיוחד אבל מסתדרים.

הרכבה -

את האנטנה מרכיבים להברגה וזהו - העסק עובד תוך 2 דקות מרגע שאיתר לווינים.

יש במערכת עצמה חיווי על קליטה ללא קשר לשום תוכנת ניווט.

מיקום האנטנה -

יש כמה סרטונים של חברה אמריקאים שאמרו מפורשות שאין צורך שאנטנה על הדש או כל מקום גלוי לעיין.

תנחשו מה? הם צדקו לגמריי. בסרטונים על הגולפי ניתן לפרק את תעלות האיורור ולשים את האנטנה מעליהם

מתחת לדש בורד.

בג'טה זה מורכב יותר, לכן נסתי ומיקמתי את האנטה בחריץ מתחת לתעלות האיורור.

הפלא ופלא זה עובד מצוין ללא כל בעית קליטה.

דבק דו צדדי לקיבוע למקום וזהו סוגרים בחזרה.

סרטון עקרוני על גולף -

בהצלחה!

[CENTER] [/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...