Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד מומלץ לילד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להתיחס לשימוש בסלולרי כאמצעי חינוכי.

בעניין המדיה - שילמדו לנהל את המשאבים שלהם. וכמובן שיש להם כמה טראבייטים בענן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שילמדו להגדיר העלאה לענן.

בגילאים יותר מאוחרים, כשאותו הענן ייפרץ (כמו שקרה לפני שנה עם iCloud), הם גם ילמדו איזה סוג תמונות לא לצלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את דעתי על טלפונים לילדים צעירים הבעתי בהודעה 9 בשרשור זה.

הצעירים זקוקים לנוקיה 3100 או תחליף מודרני שלו - פשוט ועמיד, שישמש לתאום הסעות עם אבא ואמא.

בני העשרה יותר תובעניים, שיטות התקשורת שלהם שונות ואין ברירה אלא לסייע להם להצטייד בסמארטפון ולנסות להזהיר אותם מסכנותיו. שיהיה בהצלחה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, זה לא כזה חד משמעי, כי היום הילדים מחוברים

לווטסאפ וליוטיוב(לא שזה תמיד טוב) ואם כבר קונים טלפון נייד

אז עדיף שיהיה סמארטפון. הבת שלי גם היתה האחרונה

בכיתה ללא נייד, ובסוף קניתי לה סמארטפון סיני שהיא

מאוד אוהבת, והוא גם נראה טוב, אז היא לא מרגישה

שיש לה איזה משהו נחות משאר הילדים.

מה שכן, חשוב להשקיע במגן מסך וכיסוי,

רצוי כזה נפתח, ששומר בד"כ טוב יותר על הניידים.

פורסם

הבנים שלי גדלו עד טמבלפונים, הסמארטפונים הפכו נפוצים כאשר הצעיר התקרב לגיל 15, כך שאני מתקשה לשפוט. אבל הדוגמא שלי היא אחיין שלי, בחור בן 11 ששמח מאד לקבל מוטו G וריסק אותו אחרי כמה חודשים. מכל מקום - איזה מוטו E או כל מכשיר בסיסי אחר במחיר סביב 500 ש"ח יעשה את העבודה. אופציה נוספת - מכשיר מהמלאי המשפחתי שנותר באחד השדרוגים.

פורסם
מבחימתי, החסרון של המוטו הוא העדר כ. זכרון וסוללה קבועה.

במיוחד כשמדובר בפרחחים הצעירים שמצלמים סלפי על כל נאד שהם תוקעים.

16G זה לא מספיק.

הוא 8 ג'יגה ויש לו כרטיס הרחבה לזכרון.

פורסם
את דעתי על טלפונים לילדים צעירים הבעתי בהודעה 9 בשרשור זה.

אני איתך, אבל אם הוא יהיה היחידי בלי וואטסאפ, הוא גם יהיה מחוץ לחבורה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מוטו G - יש כמה גרסאות. אני קניתי באמאזון את גרסת ה - LTE שכולל גם תמיכה בכרטיס זכרון. מומלץ! אשתי מרוצה ממנו, וזה אומר הכל :lol:

:turn-l:
  • תוכן חדש...