Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

לאור גדילה מבורכת במשפחה אנחנו מחפשים להתרחב לרכב משפחתי מרווח.

בעוד חודשיים אנחנו מתוכננים ללדת תאומים ולעבור לפורמט חמישיה (תאומים+ילדה בת 3+הורים).

בשנה הראשונה האוטו יכיל 2 סלקלים + כסא תינוק + אשתי ואנוכי.

לאחר מכן זה הולך להיות בוסטר + 2 כסאות תינוק.

לאחר לא מעט שיקולים החלטנו לרדת מרכב 7 מקומות בגלל עלויות של דלק+ביטוח+גודל רכב ועכשיו אנחנו מתמקדים ברכב 5 מקומות שיהיה מספיק מרווח מאחור.

אשמח לשמוע מנסיונכם האישי על רכבים שיתאימו.

עוד כמה פרטים:

- נוסעים כ15K בשנה

- כמשפחה נוסעים לפחות 1-2 בשבוע

- העדיפויות שלנו הם (מגבוה לנמוך): בטיחות, אמינות, נוחות, חדוות נהיגה.

מברך את מי שיעזור לי בתאומים! (סתם נו :lol:)

שיהיה בכיף!

פורסם

לקיה פורטה מושב אחורי מאוד מרווח אבל אני לא בטוח שהוא יתאים - כדאי לבצע בדיקה פיזית עם הכיסאות של הילדים כדי לבדוק.

אני מניח שבסטיישן יהיה נוח יותר להטעין את כל הציוד של הילדים אז אפשר לנסות גם את הקיה סיד סטיישן או רנו מגאן אסטייט.

אפשרות נוספת שכדאי לבדוק היא רכב גדול יותר, משפחתית גדולה-מנהלים כמו פורד מונדאו למשל שמציעה גם מושב אחורי מרווח וגם תא מטען גדול ושימושי בעיקר בדגמי ה-5 דלתות והסטיישן.

גם לסובארו B4 מושב אחורי מרווח ותא מטען גדול.

אפשר לבדוק את יונדאי I40 בנוסף אבל היא נמכרה בכמויות קטנות יחסית לסובארו והפורד.

מונדאו 2012 מליסינג עם מנוע 2 ליטר טורבו תשאיר לכם עודף מתקציב של 80K.

בסובארו המחירים דומים.

לפורד תא נוסעים איכותי יותר והיא שקטה, נוחה ומבודדת יותר.

הסובארו הגיעה לרוב עם ריפודים בהירים וביחד עם קו חלונות נמוך מרגישה אוורירית ומרווחת יותר מהפורד.

• תוכן חדש...