Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדקתי המון המון זמן ומה שעומד על הפרק זאת הפיגו 206 1.6 טיפטרוניק\אוטומט באיזור ה10K.

שמעתי וקראתי המון ביקורות וחוות דעת על הרכב, וזה מתחלק ככה:

50% אתה קונה ספה עם גלגלים, כל שני וחמישי מוסך, ביזבוז כסף גמור, וברור שלא אוטומט!

החצי השני אומר רכב סוכר, זריז, לא שותה הרבה, ואם הוא מטופל טוב אין מה לדאוג ממוסך, שגם ככה הטיפולים זולים.

מה דעתכם? מה צריך לעשות?

פורסם (נערך)

יש לי חבר טוב שעובד במוסך מורשה של פיג'ו ויום אחד יצא לנו לשוחח על ה 206. הוא אומר שזה אחד הרכבים האמינים שהוא מכיר אבל אם קונים אז רק גיר רגיל וכמובן בתנאי שטיפלו כראוי.

ב 20-17 אלף אתה קונה 206 ידנית 2007-2008 ולדעתי עסקה לא רעה בכלל.

חוץ מזה בתקציבים נמוכים חשוב יותר מצב הרכב מאשר איזה רכב בוחרים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
יש לי חבר טוב שעובד במוסך מורשה של פיג'ו ויום אחד יצא לנו לשוחח על ה 206. הוא אומר שזה אחד הרכבים האמינים שהוא מכיר אבל אם קונים אז רק גיר רגיל וכמובן בתנאי שטיפלו כראוי.

ב 20-17 אלף אתה קונה 206 ידנית 2007-2008 ולדעתי עסקה לא רעה בכלל.

חוץ מזה בתקציבים נמוכים חשוב יותר מצב הרכב מאשר איזה רכב בוחרים.

זה מה שכולם אומרים, רכב אמין חוץ מהגיר.. :\

ואני חייב אוטומט כי הרשיון שלי מוגבל.

תכלס יש לה מתחרה בחברה אחרת ל206 שנותנת לה בראש?

פורסם

תבצע הסבה לגיר רגיל ;).

התקציב שלך בעייתי אבל בוא נגיד שב- 15K אוטומטי נכנס לך גטס מעל 2006-2007 שאמנם לא הכי חסכונית בדלק אבל אחלה רכב ושוב בתנאי שטיפלו כראוי לפי הוראות יצרן. חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים.

פורסם

מצאתי מודעה מעניינת ביד 2 לדעתי שווה לך להשקיע קצת בקנייה במידה והרכב באמת שמור ומטופל כמו שהוא כותב ולא אחרי זה להוציא כסף במוסך על תיקונים (לוודא מתי הוחלפה רצועת טיימינג מתי הטיפול האחרון בוצע ומתי הטיפול הבא מול המוסך המורשה שהוא אומר שהוא טיפל בו):

Getz.png

פורסם
מצאתי מודעה מעניינת ביד 2 לדעתי שווה לך להשקיע קצת בקנייה במידה והרכב באמת שמור ומטופל כמו שהוא כותב ולא אחרי זה להוציא כסף במוסך על תיקונים (לוודא מתי הוחלפה רצועת טיימינג מתי הטיפול האחרון בוצע ומתי הטיפול הבא מול המוסך המורשה שהוא אומר שהוא טיפל בו):

[ATTACH=CONFIG]440318[/ATTACH]

שמעתי שבפיג'ו מעל 2005 יש שיפור שמעת על זה אולי?

פורסם
תקשיב לעצה של חבר שלך שעובד במוסך לגבי האמינות של 206.

וכמובן רק גיר ידני.

הרשיון שלי מוגבל לאוטומט..

• תוכן חדש...