Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מזה כמה ימים,כאשר המנוע חם (כלומר כאשר אני מניע שעות בודדות אחרי נסיעה) ב10 השניות הראשונות הסלד צונח לפרקים למתחת 0.8 סלד ומורגשות רעידות ברכב,מעבר לזה הכל עובד פיקס.

היום בנוסף שמתי לב שזה קורה לי כאשר אני לוחץ על הקלאץ',בין העברת ההילוכים,הירידה מורגשת והאוטו רועד,מאז היום בבוקר לא הרגשתי את זה בנסיעה,רק בהנעה.

אשמח מאוד מאוד לדעת מה יכולה להיות הבעיה והאם אדם עם רקע וחוש טכני בסיסי יכול לטפל בה,מעבר לזה הטיפול השנתי שלי גם הוא מגיע,והייתי מאוד רוצה לעשות אותו בעצמי,אך אינני יודע מה נדרש כדי לעשות זאת,שמעתי שיש כנופיה שמסתובבת לה איי שם ועוזרת לאנשים במצוקה כמוני,אשמח מאוד אם יצרו איתי קשר

תודה מראש למנסים לעזור.

פורסם

מנסיון עם פונטו ספייס, ככל הנראה הבעיה היא בית מצערת מלוכלך. ניקוי שלו יפתור לך את העניין.

אתה יכול לבצע את זה בעצמך בעזרת ספריי ייעודי ששכחתי את שמו המקצועי.

פורסם (נערך)

דרך גוגל הבנתי שמדובר בספרי קרבורטורים,תודה רבה לך.

המדריך ביוטיוב שמצאתי הוא למנוע ה8V,לי יש 16V האם יש הבדל בטיפול זה? מעולם לא טיפלתי ברכב האם לדעתכם אני אסתדר עם הניקוי ואין מצב שאגרום נזק בטעות,בנוסף לזה טיפול רגיל של החלפת פילטרים שמנים וכו,גם כן אני יכול להסתדר בלי הדרכה מאדם שעשה את זה כבר?

עריכה אחרונה על ידי shayasher
פורסם

כן, אכן ספריי קרבורטורים.

אבל אם גם ככה הרכב צריך לעבור טיפול אז באמת עזוב וקח אותו לטיפול במוסך, ותבקש שינקו לך בית מצערת על הדרך.

פורסם
עזוב שוטיות.

גש למוסך ותבקש שיבצעו לך ניקוי מצערת יסודי כולל פירוק.

הספרי קרבורטורים הזה לא יעזור לך, ואם יעזור אז זה יחזיק יומיים בדיוק.

מאיפה הקרצת טת השטויות האלה? עשית ניקוי מצערת לאחרונה במוסך? התהליך שמתבצע בניקוי שכזה במוסך לרוב הוא פתיחת הפרפר תוך שהמנוע מונע והתזה של ספריי קרבורטורים לחלל המצערת, שיטה שבאמת לא מחזיקה. פירוק וניקוי מצערת בפונטו זה אחד התהליכים הפשוטים יותר לביצוע. באופן עצמאי. הניקוי נעשה עם ספריי קרבורטורים בלבד ללא חומרים נוספים. כמו כן הטיפול עצמו שכולל החלפת שמנים ופילטרים הוא נמש פשוט לביצוע עצמאית ברכב הזה.

לפותח השירשור - אם תצטרך הדרכה טלפונית/מעשית אתה מוזמן להשאיר לי טלפון שלך בפרטי ואצור איתך קשר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אוקי עדכון לאחר חודשיים בהם הרכב לא היה ברשותי כמעט,הרכב נסע מעולה לטענת אבי במשך כל התקופה,אך כמעט התחילו קפיצות והשתנקויות בזמן האצה,ואפילו נדלקה נורת צ'ק אנג'ין והבהבה לכמה שניות לאחר שמשכתי את הסלד עד 5.5 בערך.

האם יכול להיות שהסיבה היא המצערת וניקוי שלה יפתור את הבעיה? או שכנראה מדובר בבעיה אחרת לגמרי ועליי להגיע מחר דבר ראשון למוסך?

פורסם

הייתה לי בעיה בדיוק כמו אצלך בקליאו בי.

אצלי זה היה חוטי הצתה בלויים ובריחת ניצוץ שגרמו לגמגומים בלחיצה על הגז.

אחרי החלפת חוטי הצתה ופלאגים הכל הסתדר.

לא נראה לי שאם המצערת מלוכלכת נדלקת מנורה של צק אנגיין. אבל יכול להיות שאני טועה.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם
מאיפה הקרצת טת השטויות האלה? עשית ניקוי מצערת לאחרונה במוסך? התהליך שמתבצע בניקוי שכזה במוסך לרוב הוא פתיחת הפרפר תוך שהמנוע מונע והתזה של ספריי קרבורטורים לחלל המצערת, שיטה שבאמת לא מחזיקה. פירוק וניקוי מצערת בפונטו זה אחד התהליכים הפשוטים יותר לביצוע. באופן עצמאי. הניקוי נעשה עם ספריי קרבורטורים בלבד ללא חומרים נוספים. כמו כן הטיפול עצמו שכולל החלפת שמנים ופילטרים הוא נמש פשוט לביצוע עצמאית ברכב הזה.

לפותח השירשור - אם תצטרך הדרכה טלפונית/מעשית אתה מוזמן להשאיר לי טלפון שלך בפרטי ואצור איתך קשר.

במקרה ראיתי שהקפיצו את השרושר וכרגע ראיתי את תגובתך.

באמת הכוונה שלי הייתה לזה שניקוי מצערת ע''י פתיחת הפרפר ואיך שהם אומרים ''תתן גז'', לא עוזרת ועדיף לנקות אותה ע''י פירוק.

הניסוח שלי שגוי.

• תוכן חדש...