Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,

ביום ראשון הקרוב , אני וחברה שלי טסים ליוון, אני בן 24.5 ואני מחפש חברת השכרת רכב , הזמנה מהארץ או אפילו מיוון עצמה ברגע הנחיתה (עדיפות להזמנה בארץ) , הרכב מיועד להשכרה לכ-3-4 ימים (אין מה לעשות יותר מדי עם רכב ברודוס)

אשמח לקבל את המלצותיכם לגבי ההשכרה ולגבי חברות מומלצות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי David-Honda

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני ביקרתי ברודוס לפני כ-8 שנים למשך שבוע. שכרתי רכב בדוכן בלובי של המלון ל-3 ימים, שהספיק מע הראש (יום בחוף המערבי + עמק הפרפרים, יום בחוף המזרחי כולל לינדוס ואפטא-פיגס ויום עם הילדים בפרק המים). שאר הימים הסתדרנו במח"צ, אבל צריך להדגיש שהמלון שלנו היה על כביש החוף ביאליסוס, עם תחבורה ציבורית טובה.

הסיפור ברודוס הוא שחברות ההשכרה פועלות בשת"פ, אני הזמנתי רכב בחברה מסויימת ומחזיק המפתחות היה של המתחרים. בסוף ההשכרה השארתי את הרכב בחניון המלון עם המפתחות על השטיח שלפני מושב הנהג, ובכך הסתיימה ההשכרה. פשע בכל וגניבת רכב בפרט נדירים ביותר באי הקטן הזה.

שים לב לנושא הכבישים: במפה מופיעים הרבה כבישים, אבל חוץ מאלה המחברים יישובים לאורך החוף וכמה אתרים מרכזיים רוב הכבישים היו כאלה לפני 70 שנה, הוזנחו ולפחות כאשר אני היתי שם היו ברמה של דרכי קק"ל. כמובן שהניווט ללא GPS היה על ידי ניחושים, והיחידים שנעו בדרכים אלה היו ישראלים הרפתקנים. היה די משעשע כאשר אנשים שבאו מולי עצרו אותי כדי לשאול לאן מוביל הכביש, והייתי צריך להעביר אותם מאנגלית רצוצה לעברית תקנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי לא מזמן, שכרתי ניסן מיקרה ב http://www.rodoscars.gr/

ביקשתי שיביאו את הרכב למלון יום אחרי ההגעה, והחזרתי בשדה, יש להם חניה שמורה ושמים את המפתח בתיבה.

עלה לי 105 יורו ל-3 ימים כולל ביטוח מלא ללא השתתפות עצמית (!). הרכב היה חדש ונקי, ממליץ.

אני ניווטתי שם עם וויז בלי בעיה, הכיר את כל הדרכים הקטנות גם.

ממליץ לקחת זרוע ואקום ומטען לשקע מצת. לי היה בלוטות׳ ברכב וגם שקע aux וusb.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נפשתי שם לפני כשנה וכמעט בכל חור יש השכרת רכב, קטנועים וטרקטורונים. המחירים מתחילים בכ 35 יורו ליום עבור רכב מיני.

לדעתי אין צורך להזמין מראש, המחיר במלון עצמו גבוה יותר אבל זה נוח יותר.

לדעתי, תגיע למלון, צא לסיבוב קצר ואז תחליט מאיפה שוכרים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם (נערך)

השכרתי מכאן:

http://autoholidays.gr/

לא שילמתי שום מקדמה, אספתי את הרכב בשדה התעופה.

כל ההתקשרות עם החברה בצורה פשוטה דרך המייל.

ממליץ להזמין מראש מהסיבה שאתה מגיע לחופשה ולא במטרה לעשות השוואת מחירי השכרת רכבים ולבזבז על התהליך זמן.

לניווט ללא צורך בחבילת דאטא רק HERE של נוקיה

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=en

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

אתה כבר לא בעונה. אם יש לך העברות מהמלון וחזרה\ אני הייתי הולך על הזמנה בלובי של המלון.

ביום שאתה רוצה את הרכב - אתה בא בבוקר ללובי ולקוח לך ומחזיר בערב. לא צריך להזמין מראש לדעתי ל-3-4 ימים.

ביום - גג יומיים אם אתה הולך ממש לאט אתה ממצה את ל מה שיש לעשות שם עם רכב.

פורסם

כתבתי קודם מה היתה תוכנית הטיול שלי. אם פארק המים לא רלונטי ויש תח"צ סביר מהמלון לעיר רודוס צריך רכב ליומיים. מעבר לכך אפשר להקדיש יום לעיר רודוס, יום לאי סימי (מעבורת יומית מנמל רודוס) ואם נותר זמן לחפש מה לעשות. כמובן - בתנאי שמזג האויר משתף פעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום חזרתי מיוון , היה ממש מהנה , שכרתי רכב אצל רודוס קאר לכל ה-5 ימים , עלה לי 150 יורו + 100 יורו פקדון במידה ואעשה תאונה כשאני שתוי.

ניסאן מיקרה 1.2 חדשה , סה"כ תדלוק של 27 יורו.

הספקנו לעשות את כל האי , כולל הפלגה לאי סימי , האי סימי לא מומלץ למי שאינו אוהב נופים, אין שם יותר מדי מה לעשות חוץ מנופים.

לגבי ההמלצה על GPS HERE , עזר לי מאוד , תודה רבה!

תודה לכל מי שענה , המליץ ועזר.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...