Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מאוד נהנה לשטוף את האופנוע כל שבוע(כמעט) אבל יש לי בעיה קבועה.

יש לי המון מוצרים טובים אבל חסר לי משהו אחד וחשוב.

אחרי השטיפה אני רוצה לנגב את האופנוע ולא להשאיר שריטות וכדו' ופשוט לא מצאתי פתרון לזה.

רכשתי מאייבי מטליות מיקרופייבר אך האיכות כמו המחיר.

יש לי ג'ילדה אבל אחרי שימוש אחד היא התקשתה וכשאני מתחיל לעבוד איתה היא קשה, פתרון מצחיק לזה זה להרטיב אותה קצת אבל אני לא אוהב להשתמש בה, אני בטוח שיש פתרון יותר מוצלח מזה.

לא כ"כ משנה לי העלות מה שכן משנה לי שהמחיר יהיה איכותי שלא משאיר סימנים שריטות וכדו' ואם צריך לכבס אז שיהיה קל מאוד לכבס את המוצר, לזרוק למכונה בקטנה וזהו.

תודה מראש.

פורסם

ג'ילדה פשוטה ממיקרופייבר סופגת מאוד (וכן- כל ג'ילדה צריך להרטיב לפני השימוש ולסחוט. ככה עובדת ג'ילדה.) ותתאים לייבוש בחריצים שונים, חלקי מתכת וכו'. היתרון הנוסף שלה שאין סיבים משוחררים שיכולים להתפס.

בשביל החלקים השטוחים והגדולים של האופנוע אפשר להשתמש בכמה מטליות פשוטות כגון אלה- http://www.ebay.com/itm/320472159713

אחת תספיק לך לניגוב ראשוני, שניה לניגוב סופי. דווקא על האובר אני לא ממליץ במקרה הזה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני מעדיף שלא להשתמש בג'ילדה, ממליץ לך על מגבת מיקרופייבר עבה שהחיסרון היחיד שלה הוא המחיר.

אם אתה מחפש פתרון זול יותר זה מגבת וואפל.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

מצטרף להמלצות על מייקרופיבר איכותי ועבה (ממוט' או UBER).

אתה יכול לרסס קוויק דייטליר או קוויק ווקס על האופנוע כשהוא עדיין רטוב ואז לייבש עם המטלית, גם ימנע שריטות וגם ייתן ברק וגימור מעולה.

פורסם
אני מעדיף שלא להשתמש בג'ילדה, ממליץ לך על מגבת מיקרופייבר עבה שהחיסרון היחיד שלה הוא המחיר.

אם אתה מחפש פתרון זול יותר זה מגבת וואפל.

אין לי בעיה להשקיע על משהו טוב, רק שאני לא מצאתי כזה מוצר עד עכשיו.

כל מה ששמעתי פה בפורום אני שומע תלונות וכדו'.

פורסם

Wooly mammoth לאופנוע זה אובר קיבל מטורף.

ממליץ כמו כולם על אובר, ובמצב שלך, ורק כי זה אופנוע ויש הרבה פחות מה לייבש מרכב, הייתי ממליץ גם על המגבת 1100 gsm של הקוריאני.

אני חושב שהיא גרועה בייבוש רכבים, אבל לאופנוע (שוב, בגלל גודלו) היא כנראה תתאים בול.

"יאללה בירי".

פורסם

ממליץ כמו כולם על אובר, ובמצב שלך, ורק כי זה אופנוע ויש הרבה פחות מה לייבש מרכב, הייתי ממליץ גם על המגבת 1100 gsm של הקוריאני.

אני חושב שהיא גרועה בייבוש רכבים, אבל לאופנוע (שוב, בגלל גודלו) היא כנראה תתאים בול.

מאיפה משיגים את ה- GSM 1100 הקוריאני? ומתוך סקרנות מאיפה משיגים את הwooly ?

פורסם

בצע חיפוש קליל לגבי הקוריאני, דובר עליו רבות (קצת קשה מהאייפון וזה), יש לו חנות באיביי.

את הוולי ניתן להשיג באוטוסטור, מגבת לא זולה, מעולה לחלוטין, אבל ענקית ומאוד מאוד מסורבלת לעבודה כזו שמצריכה לייבש חלקים קטנים.

"יאללה בירי".

פורסם

גם האובר זה הרבה יותר מידי.

ייבוש של אופנוע זה כמו ניקוי מתחת למכסה מנוע, צריך משהו שאפשר לדחוף לחריצים, אפשר ללכלך קצת בגריז ולא באמת צריך לדאוג לשריטות.

את המשטחים שכן רוצים לשמור עליהם אפשר לנגב עם אחת של 1100 או שתיים מהרגילות שאני המלצתי עליהן.

לכל אלה שממליצים על אובר ווולי- חוקי הפורום מנחים שסייג לחוכמה שתיקה. אם אין לכם מושג איך נראה אופנוע ואיך נראות המגבות שאתם ממליצים עליהן אל תטעו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני לפי ניסיון,ממליץ על WAFEL,נוחות לעבודה ולכל החיים.

אני רכשתי לרכב שלי 2,אחת מאוטוסטור ב120ש

השניה ממשווק אחר ב100ש אותו מוצר רק באריזה שונה ושם שונה,

שנהם אותו דבר אחת לאחת ועושות עבודה ב100% מצויין.

אנא תמונות

swissvax-micro-dry-1091140.jpgBLACKSHALIMAR_1024x1025_1024x1024.jpeg

פורסם
אני לפי ניסיון,ממליץ על WAFEL,נוחות לעבודה ולכל החיים.

אני רכשתי לרכב שלי 2,אחת מאוטוסטור ב120ש

השניה ממשווק אחר ב100ש אותו מוצר רק באריזה שונה ושם שונה,

שנהם אותו דבר אחת לאחת ועושות עבודה ב100% מצויין.

אנא תמונות

[ATTACH=CONFIG]440019[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]440020[/ATTACH]

עם אובר לא יהיה לך נוח בכלל להיכנס לחריצים/שקעים שקיימים באופנוע.

דווקא לאופנוע הייתי הולך על מטלית וופלה.

איפה אפשר לרכוש במחיר הנמוך ביותר?

• תוכן חדש...