Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

בשעה טובה קנינו היום טויוטה יאריס 2015 מטויוטה -דגם ידני.

מישהו מכיר את המבצע שאם קונים דגם SOL מקבלים במתנה דגם STYLE?

לא אמרו לי על זה כלום ועכשיו אחרי הקנייה אני רואה את זה באתר שלהם !

יכול להיות שאני אקבל את זה אוטומטית ?

לפי מה שאני רואה יש דגם STYLE רק באוטומט ולא בידני - זה הגיוני ?

למה הם עושים את זה ? ידני לא יכול להיות מאובזר ?

ועכשיו לשאלות- בחרנו בצבע לבן והוא יגיע בנובמבר

מה קורה עם ערך הרכב ? הוא נקרא כבר 2016 ?

קניתי את הרכב מלחץ. הייתי מעדיף לחכות ל2016 אבל לא הייתה לי ברירה

מה ההבדלים בגרסא הידנית בין סטייל לסול ? חייב לדעת !!

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב היבואניות מיבאות רק את הרמת גימור הנמוכה בגירסא הידנית(אצלי בריו רק רמת גימור lx הנמוכה באה עם גיר רגיל לדוגמא),מעצבן אבל התפיסה היא שרק תצורת מחיר נמוך יקנו רכב ידני בארץ, מעצבן? גם אותי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1. יאריס ידנית יש רק ברמת גימור SOL לכן המבצע תקף רק לגירסה האוטומטית.

2. לא להביא את הידני ברמת גימור גבוהה יותר - שיקול עסקי של היבואן.

3. הרכב ייקרא 2016 רק עם יירשם לתנועה בדרכים ב-2016, אם תקבל אותו קודם הוא יחשב 2015.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באתר של טויוטה אין את כל האיבזור שמגיע עם הידנית סול.

מישהו יודע בדיוק מה כן מגיע ?

ממש במדוייק ? אני מדבר על איבזור נטו

פורסם
באתר של טויוטה אין את כל האיבזור שמגיע עם הידנית סול.

מישהו יודע בדיוק מה כן מגיע ?

ממש במדוייק ? אני מדבר על איבזור נטו

תיכנס לקישור הזה:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1843/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2014--%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A

תרד עד הסוף למטה (אתה יכול לקרוא קצת על הרכב שקנית, על הדרך). יש קישור "מפרט טכני להורדה". תלחץ עליו ותראה את ההבדלים בין סטייל לסול במדויק נטו אבזור וברוטו בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה !!

למה אפחד לא קונה כמוני את הידנית ?

ומי יכול להגיד לי מה צריכת הדלק בידנית ? אין על זה מידע...רק על אוטומט..האם בנסיעה בין עירונית על 100 יש מצב ל20 ל 1 ? כמובן גיר ידני בנסיעה רגועה

פורסם

יתכן שבנהיגה רגועה מאד תצליח להגיע ל1 ל-20 אבל אל תבנה על זה כצריכה ממוצעת לאורך זמן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה רבה !!

למה אפחד לא קונה כמוני את הידנית ?

ומי יכול להגיד לי מה צריכת הדלק בידנית ? אין על זה מידע...רק על אוטומט..האם בנסיעה בין עירונית על 100 יש מצב ל20 ל 1 ? כמובן גיר ידני בנסיעה רגועה

תראה, אני לא אפחד אבל לדעתי זה קשור למחיר. היאריס הידנית יקרה בכ-15 אלף ש"ח ממתחרותיה הישירות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי.אבל היא תשמור על הערך בעתיד . וגם אמינה מאוד !

ושאלה אחרת.למה יאריס 1.3 חדשה וידנית תעשה 1 ל17 גג בבין עירוני ומשפחתית אוטומטית חדשה תעשה 1 ל15

איפה ההגיון ? אז מה היתרון בנפח קטן וידני ? לא מבין את זה... ציפיתי שברכב החדש שקניתי צריכת הדלק בבין עירוני תהיה 1 ל20

בישביל זה קניתי ידני

פורסם

זה בגלל שליאריס האוטומטי יש גיר רציף שהוא יעיל כמעט כמו גיר ידני - ולכן צריכת הדלק של היאריס האוטומטי קרובה יחסית לזו של הדגם הידני.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש מעט מאד משפחתיות חדשות שעושות 1/15 אם אתה מעוניין ברכב שיעשה קרוב ל1/20 קנה יאריס הברידית (כלכלית אגב זה כנראה לא ממש משתלם)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לידור שלום,

לא הבנתי מה שאלתך.

גם לא הצלחתי להבין אם אתה קונה מכונית כדי לסוע, או כדי לחסוך דלק.

במקרה של היאריס אין הבדל גדול בצריכת הדלק בין הדגמים השונים, ולכן כדאי לבחור לפי מה שהכי מתאים לך מבחינת השימוש היומיומי.

כלומר אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר אולי עדיף לרכוש אוטומטי (רגיל או הברידי בהתאם לנסועה) כי גיר אוטמטי יותר נוח בנסיעה בפקקים.

לעמות זה אם אתה נוסעת בעיקר בבינעירוני אולי תעדיף את הידי כי הוא גם יותר זול וגם יותר חסכוני.

למרות כל אלה יתכן בכלל שתעדיף לקחת את האוטומטי כי רמת האבזור יותר חשובה לך מכל הדברים האחרים.

ההחלטה בידך.

מועדים לשמחה :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...