Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף צמיגים ופה אני צריך את עזרתכם.

הרכב הוא מרצדס C-קלאס והמידה היא 205\55 R16 קוד V.

בגלל תקציב מוגבל כרגע, אני מכוון כרגע לאזור ה-1500-1600 ש"ח (אין לי בעיה גם לשלם במזומן אם זה עוזר).

האם יש משהו טוב שיכול להכנס לי בתקציב?

אשמח גם להמלצות לפנצ'ריות מומלצות באזור אשדוד-רחובות-ראשון.

כל טיפ יתקבל בברכה.

פורסם (נערך)
כל טיפ יתקבל בברכה.

חיפוש?

הרי זה אותם צמיגים פחות או יותר שמומלצים כל פעם (בטח במידה נפוצה כמו שאתה מחפש), ואותם אתרי השוואת מחירים וכיוצב' שעולים כמעט בכל שרשור.

יש לך את צמיגי מוריס בבית עובד שהומלצו מספר פעמים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

חיפוש אני יודע לעשות.

העניין הוא שצמיגים שישבו על רכב X לא יתנו את אותה התחושה על רכב Y וזה אני מכיר מנסיון.

מכיוון שיש לי נסיון טוב עם קונטיננטל במכוניות האלה, אבל המחיר שלהם גבוה יחסית לתקציב שלי,אני שואל בכוונה אם מישהו יכול לכוון אותי לצמיג ספציפי שיציע נסיעה שקטה ורכה ככל הניתן.

פורסם

פעם אחרונה קניתי צמיגים בבית דגן " גלגלי המגן " ( בתחנת דלק לפני צומת בית דגן מכיוון צריפין )- המחיר היה הזול ביותר.

תתקשר ותבדוק מה יש במלאי ומה ניתן להזמין.

בתקציב שרשמת אפשר למצוא kleber hp3

Falken ze 914

Toyo cf2

Goodyear eagle sport/ efficient grip

Dunlop bluresponse

Pirelli p1/p7

אולי משהו מזה יספק אותך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בהחלט מסכים לגבי השורה השניה שכתבת GOLF (אבל לא יכול לעזור לך ספציפית).

מאחר ובאתר יד2צמיגים וטיירדיל אני מוצא את הפרימיום קונטקט 2 (כולל גם תת דגם OE למרצדס - סימול MO) וגם הספורט קונטקט 2 במחירים של כ-450 ש"ח דרומה לצמיג, שזה לא רחוק מהתקציב שלך, אני מציע לפנות לצמיגי מוריס (לדוגמה) ולראות אילו הצעות יש להם.

פורסם

אולי גם קונטיננטל שאתה אוהב נכנס לתקציב

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2494&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18&area=9&type=1

הצמיגיה בלינק זאת אותה הצמיגייה מבית דגן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסה לבדוק גם מישלין פרמסי 3, אני הרכבתי 2 כאלה לפני חודשיים באותה מידה ואני מאוד מרוצה.

אני שילמתי 495 ש"ח לצמיג ולא ממש התמקחתי, אולי רכישה של רבעייה תקרב אותם יותר לתקציב שלך.

הפנצ'רמעכר שלי סיפר שלאחרונה המחירים של מישלין במגמת ירידה.

• תוכן חדש...