Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תיקון קטן לשגיאה קטנה ונפוצה: הכתיב הנכון shopa​holic, בקמץ, לא חולם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח יש בפרנקפורט (כמו בכל גרמניה) כלבו שנקרא קאופהאוס.

אני אמנם ביקרתי בזה שבמינכן שבו יש 6 קומות של הכל מהכל ובילינו שם חצי יום שבסיומם קנינו מזוודה נוספת להכיל את הבגדים שקנינו.

פורסם
כן, המחירים שם אומנם נמוכים אבל האיכות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) בהתאם.

האמת, אני לא יודע על מה את מדברת, עשינו קניות מאסיביות בפרימארק (כלומר, אשתי עשתה) והיא מרוצה.

אני קניתי גי'נסים ב 20 יורו, 15 יורו ו 5 יורו וכולם מצוינים.

חוץ מזה, אתן הנשים לא אוהבות להחליף בגדים כל שני וחמישי? למה לא לקנות כמות גדולה בכסף קטן ?

פורסם

אני שמחה שאתם מרוצים. עשיתי סיבוב, נגעתי קצת בבדים, לא אהבתי. גם בארץ ניתן להשיג בגדים ברמת מחיר/איכות דומה.

לגבי החלפה כל שני וחמישי? כשהבגד טוב ואיכותי אני אשמח שישרת אותי לתקופה ארוכה (במקביל לפריטים אחרים), אבל להחליף כל הזמן כי הוא לא מחזיק כביסות או שהבדים לא טובים הרבה פחות כיף לי.

בגלל זה אני מחפשת המלצות על מקומות טובים ששם אפשר להשיג תמורה טובה יותר לכסף ביחס לארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כנראה שזה לא יעזור לך אבל שווה שיהיה על דפי הפורום לטובת הקוראים המעוניינים,

בוולפסברג (עיר המפעל של VW), ישנו מתחם אאוטלט גדול של כל המותגים הגדולים במחירים מעולים!

ניתן למצוא שם הכל החל מנייקי, פולו ראלף לורן ובוגאטי, חנויות גדולות ומחירים מעולים.

מומלץ להגיע די מוקדם (כזמן פתיחת החנויות) כדי להימנע מהעומס שיגיע מאוחר יותר.

פורסם

בתור ותיק תערוכת פרנקפורט (הייתי בכל שלושת האחרונות מלבד זו) צר לי לאכזב אותך, אך פרנקפורט היא לא מקום אידאלי לקניות, בטח בעונה זו בה אין מכירות סוף עונה רציניות. בכל אופן:

רחוב הקניות העיקרי נקרא צייל (Zeil) אך החנות המעניינת היחידה בו הינה C&A (ובגרמנית: צה אונד אה) שמתאפיינת מחד באופנה זולה ומיושנת החביבה על מהגרים טריים, אך מציעה הלבשה תחתונה איכותית (גרביים, גרביונים, תחתונים וגופיות) במחירים טובים. חלק מהדגמים מזכירים מאוד את תוצרת דלתא והעדר ציון המוצא מחזק את החשד לכך, אך בכל מקרה מדובר במחירים זולים משמעותית מבארץ.

אם חפץ ליבך בקניון יש את הסקייליין ממש ליד המסה:

http://www.skylineplaza.de/

אף הוא לא מציע שומדבר החורג מקניון אירופי ממוצע.

את מבינה אם כך לבד שאין צורך לזרוק או לדלל את מלאי הפרוספקטים שנאסף בתערוכה על מנת לפנות מקום לשופינג :lol:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אישתי בדיוק חגגה בפרימארק בברלין.

בסאטורן (רשת חשמל) ראיתי לא מעט מוצרים במחיר יפה, אם זה מה שאת מחפשת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מי אוסף פרוספקטים ועוד סוחב אותם בחזרה לארץ? באמת שמתי לב שאין כל כך "מציאות", לכן הקניות שלי הסתכמו במעיל (ביום הראשון, ששימש אותי נהדר לאורך הטיול) ונעלי בית :(

לגבי saturn, היינו, לא נפלנו מהמחירים, ההפרשים זניחים ביחס לארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בברלין (חזרתי לפני כמה ימים בודדים) שמנו לב שיש הפרשים של 20-50 יורו (לשעון דופק) בין סניפים. אם אתם מחפשים משהו ספציפי אולי כדאי לכם לבדוק סניף אחר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

In flames, תודה רבה

התעניינתי במכשיר טלפון וההפרש היה כ-200 שח, החלטתי לוותר ולקנות בארץ בלי לחץ. מה גם שתהיה פה אחריות כלשהי.

דודי, לגבי יום פנוי, לצערי, אני כותבת כרגע משדה תעופה בדרך הביתה.

שוב תודה רבה!

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אמנם קצת באיחור בשבילכם אך למען הדורות הבאים דעו שעל כל קניה מעל 25 יורו אפשר לבקש החזר מיסים. פשוט מבקשים מהמוכר טופס החזר ממלאים פרטים ובשדה התעופה ניגשים לדלפק של global blue. לרוב ההחזר נע בין 10% ל 19% המקסימלי מינוס עמלות.

ההחזר לא כולל שירותים ומזון. http://www.globalblue.com

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...