Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה עובד בפוולסוגן?:lol:

ואני במיצובישי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלוואי הייתי עובד בפולקסווגן, הבנתי שיש להם תנאי עבודה מצוינים.

והשרשור שלך על הספייס סטאר, מבלי להגזים, הוא השרשור הכי אובייקטיבי והכי מפורט שקראתי אי פעם. הסרטונים היו מאוד שימושיים, פשוט כל הכבוד לך.

פורסם
אז אתה עובד בפוולסוגן?:lol:

ואני במיצובישי?

אתה עובד בקיה,שכרו אותך כדי להגן על נוחות המושבים בפורטה 09-12.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אחרי המושבים של הפנדה...:wink:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בטוח שיש פה כמה כאלו שהם עובדים בתחום ולא מגלים, חוץ מזה שיש את הקטע של הדיסוננס הקוגנטיבי, ככה שגם אם הבן אדם לא באמת שייך לאיזשהו קונצרן הוא יעריץ אותו :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבר הרבה זמן שההרגשה הזאת מקוננת אצלי. אני שם לב לזה במיוחד בסיקורים על דאצ׳יה וMG.

רכבים מעולים שמציעים תמורה למחיר ביחסים שלא הכרנו נקטלים ע״י כתבי רכב שנתפסים על שטיח לא קטיפתי בתא המטען.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כל הכתבות בעיתונות יש מאחוריהן אינטרסים. אתרים כמו אוטו מקבלים מודעות פירסום מהיבואנים.

חלק מהכתבות בעיתונות הם כתבות תמורת תשלום וחלק כתבות תמורת תקציבי פירסום

מזה האתרים והעיתונות מתפרנסת.

הכתבה הנל היא כנראה תמורת תשלום בצורת תקציב פרסום מיונדאי.

פורסם

חשבתי שמדובר בכתבה שטחית, אך זה לא המצב. סיטרואן C1: חסכונית יותר, מאובזרת יותר, קצת יותר חביבה לנהיגה וקצת נוחה יותר. יונדאי i10: מרווחת יותר, איכותית יותר בתא הנוסעים, שקטה יותר, נעימה יותר לנסיעה בינעירונית ועם מושבים לא רעים.

C1 היא מכונית עירונית עדיפה, אך ה-i10 היא זו המספקת פתרון כולל, עיר ומחוץ לעיר, עדיף. מדוע הבוחן היה צריך לבחור ב-C1 אם היה לו בסך הכל יותר נעים לנהוג ב-i10?.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
...כי כרגע זה נראה מכור לגמריי

מי מבטיח לך שזה לא?

הביקורות היחידות ששוות בעיני זה של חברי פורום עם וותק, כאלה שרוב הסיכויים שהם לא כאן למטרות רווח. או דברים ששמעתי מאנשים שאני מכיר אישית.

כתבות של "אנשי מקצוע" זה סתם בשביל לראות תמונות יפות, לדעת על נתונים יבשים ואולי קצת מעבר. בידור. לא משהו ששווה להתייחס אליו ברצינות כשרוצים לקנות רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חשבתי שמדובר בכתבה שטחית, אך זה לא המצב. סיטרואן C1: חסכונית יותר, מאובזרת יותר, קצת יותר חביבה לנהיגה וקצת נוחה יותר. יונדאי i10: מרווחת יותר, איכותית יותר בתא הנוסעים, שקטה יותר, נעימה יותר לנסיעה בינעירונית ועם מושבים לא רעים.

C1 היא מכונית עירונית עדיפה, אך ה-i10 היא זו המספקת פתרון כולל, עיר ומחוץ לעיר, עדיף. מדוע הבוחן היה צריך לבחור ב-C1 אם היה לו בסך הכל יותר נעים לנהוג ב-i10?.

אני לא רואה מהפרמטרים שאתה בעצמך כתבת נוקאווט כלשהו, חוץ מהנקודה התחתונה גם אתה אומר שהc1 עדיפה... אני חושב שבלי כוונה אתה אולי חוזר אחרי מה ש"כולם" אומרים

הסיבה האמיתית היחידה (חוץ מאולי ענייני מחירון שאני לא נכנס אליהם) להעדיף את הi10 זה אם אתה חייב 5 מושבים וחלונות אחוריים רגילים. איכות הפלסטיק בדשבורד מספיק טובה גם בc1.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קראתי פעם בכתבה על סוברו BRZ שהיא לא נוחה לנסיעה בפקקים, התא מטען קטן וחלשה מידי ביציאה מפניות (בבדיקה בכבישים בארץ, לא על מסלול ראוי)

מאז הכתבים הישראלים שרופים מבחינתי. אני סומך יותר על סרטונים ביוטיוב של סתם חבר'ה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מבחינתי הכתבות האלה הרבה פעמים לא שוות הרבה, לא פעם ולא פעמיים מצאתי אותן מנותקות מהמציאות, בכל תחום (ביצועים, נוחות, צריכת דלק, התנהגות וכו').

אני מעדיף נסיעת מבחן במסלול שבניתי לעצמי שמאפשר לי לבדוק כמה דברים ברכב ולתת לי נקודת מוצא באילו רכבים להתביית ומאילו להתרחק. המסלול הזה אורך כמה עשרות ק"מ ובימים עמוסים מדובר על שעה נסיעה, אבל הוא באמת מאפשר לחוות את הרכב בנסיעה על כביש מהיר, בנסיעה פקוקה בעיר, בנסיעה ליד משאיות, סחיבה בעליות. 'על הדרך' כבר מתרשמים מנוחות הנסיעה ונוחות התפעול וקצת גם מההתנהגות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה108 מנצחת את שלושתן רק בגלל שילוב מנוע 1.2 ועיצוב יותר יפה כמו כן.

פורסם

מצד שני היא יקרה יותר, ואם יש צורך בעגלת תינוק היא לא מתאימה.

לרווק אבל היא אחלה אופציה.

פורסם

כתבות של "אנשי מקצוע" זה סתם בשביל לראות תמונות יפות, לדעת על נתונים יבשים ואולי קצת מעבר. בידור. לא משהו ששווה להתייחס אליו ברצינות כשרוצים לקנות רכב.

זה תלוי.

יש ״אנשי מקצוע״ (מתיימרים למינהן) ויש אנשי מקצוע, כאשר בארץ את כמות אנשי המקצוע אמיתיים ניתן לספור על יד אחת.

• תוכן חדש...