Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם ושנה טובה.

לפני דקות אחדות תפסתי בן אדם פותח דלת באכזריות על האוטו שלי,הוא עמד מול הטמבון האחורי של רכבי ופתח את דלתו בטמבון האחורי שלי,

רציתי להתייעץ איתכם,האם לעשות תיקון נקודתי ולצאת טוב עם הבן אדם הזה (שדרך אגב התנהג בצורה לא תרבותית בכלל ובשפה ברמת תת רחוב),או להחליף את הטמבון כולו?

זה מאד מפריע לי ואני לא מוכן להשאר עם סימן שכזה,הרכב שמור מאד וחדש לגמרי לצערי אנשים לא מבינים ולא איכפת להם מרכוש פרטי של אחרים.

מצ"ב תמונה.

20150913_170652.jpg

ד"א,אם זה הפורום הלא נכון אז אבקש להעביר,פשוט חשבתי שזה מתאים לאסטתיקה ודיטיילינג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כ"כ מזדהה עם ההרגשה שלך.

סתם מעניין, אמרת משהו לאדם? איך הוא הגיב?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באתי אליו לחלון,הסברתי לו שהוא פתח את הדלת והראיתי לו את מה שהוא עשה,הבן אדם התחיל לצעוק ולקלל מול 3 ילדים קטנים שלו ולרדת לרמה ממש נמוכה וכל המשפחה שלו יצאה מהבניין התחילו להתקיף אותי בצורה מאד מילולית,באותו רגע נשארתי רגוע כי לא רציתי לעשות מהומה במיוחד לא ליד הילדים החמודים שישבו מאחור,הסברתי לבן אדם שיש לי את ההקלטה שמוכיחה את צורת הדיבור וההתחמקות שלך מאחריות,שיש לי תמונות,שיש כל מה שצריך,ושאני לא רוצה להפוך את זה למכוער והבן אדם פשוט התחרפן לגמרי,הוציא בכוח את המסמכים שלו וקילל את אישתו בצורה שלא להאמין,איזה אנשים תת רמה יש פה,אני בסך הכל בן 22 והוא בסביבות ה45-לא להאמין שבן אדם בגיל כזה מול ילדיו יתנהג ככה.

פורסם

לא הייתי מוותר לערס הזה רק על ההתנהגות המגעילה שלו, יש לך הוכחה שהוא עשה את זה? הייתי מצלם גם את הרכב שלו כדי להוכיח שזה נגרם ממנו.. קשה לי להבין מהתמונה את גודל המכה, אם זו רק הנקודה שהשתפשפה שם אין שום סיבה להחליף את כל הטמבון

פורסם

זה רק המכה,אחריי שהורדתי את הצבע הלבן שהוא מרח על האוטו שלי זה מה שנשאר המכה,צילמתי את הרכב שלו וכשהוא הבין שאין לו ברירה הוציא רישיונות וטופסי ביטוח וצילמתי אותם גם,מפה אני כבר אתקשר לחברת הביטוח..ואברר מה עושים עם זה,יש לכם עיצות?פעם ראשונה שאני מתעסק בזה בכלל.

פורסם

תאכלס, בארצנו הקטנה יש הרבה קופים ואנשים חסרי תרבות. לדעתי תעשה תיקון נקודתי, אם תעבוד בסבלנות אתה תוכל להגיע לתוצאה יפה ולא תראה שבכלל היה שם משהו.

הנה הוראות איך לתקן + וידאו:

1. ליטוש איזור השריטה עם נייר מים 2500-3000, לנקות גם בתוך השריטה עצמה

2. ניקוי האזור עם IPA

3. מילוי השריטה בעזרת מכחול, אפשר לערבב את הצבע עם הלכה כדי לא לעשות שכבת לכה בסוף. כמו שאמרתי, לא "לצבוע" את השריטה, צריך לשים צבע על המכחול ולגעת בתוך השריטה, לתת לצבע מהמכחול לנזול ולמלא את השריטה

4. המתנה לייבוש

5. ליטוש בעזרת נייר מים עד שהצבע ממילוי השריטה באותו קו עם צבע הרכב, כשעוברים עם היד אין הפרשי גובה

6. לחזור על סעיפים 3 עד 5 במידה ויש הפרשי גובה

7. פוליש נקודתי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיארתי לעצמי שזה היה בערך ככה. יש אנשים שפשוט לא איכפת להם מרכוש של מישהו אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פות"ש ,

מדובר במכה מאוד קטנה ושולית .

אני הייתי פועל כך :

אם היה מדובר בבן אדם נורמלי ולא חייה חסרת תרבות כמו שתיארת. אז הייתי אומר לו שהכל בסדר ורק שישלם 100 שח על עלויות של צבע,דלק ומתקן לבד עם מכחול.

בגלל מה שסיפרת . הייתי מבקש 300-400 שח ממנו וסוגר סיפור ללא ביטוח וללא סיפורים וכאבי ראש. אומנם הכסף הזה לא יחזיר לך את הטמבון לקדמותו אבל אולי זה יגרום לך להרגיש פחות מופסד.

מדובר בצ'יפ מאוד קטן בצבע ,קל לתיקון עם יד יציבה ומכחול.

לא ישימו לב לזה אחרי תיקון.

בהצלחה

פורסם (נערך)

אני לא מתכוון להשקיע כסף וזמן על משהו שבן אדם אחר עשה ועוד בן אדם תת רמה שהתנהג בצורה כזאת,הייתי רוצה לחנך אותו ולגרום לו להבין שלא עושים דברים כאלה,אני מתכוון ללכת עם זה לפחח טוב,אעשה תיקון נקודתי.האם ללכת למוסך מורשה מאזדה ולתקן שם או שיש מקומות מומלצים בבאר שבע לעשות את זה?האם פארק הרכב גבי זה מקום מומלץ?

אני משום מה לא רוצה להחליף כל הטמבון כולו אני לא חרא של בן אדם ולא רוצה לגרום למישהו אחר להוציא כסף על זה,בסך הכל רוצה לתקן את הנקודה הזאת.איפה תמליצו אם אתם מכירים?

עריכה אחרונה על ידי turbo2000
פורסם

אני לא חושב שבמוסך מורשה יעשו לך תיקון נקודתי, פחחים בד"כ לא מתעסקים בזה, אבל היי, אולי אני טועה, תתקשר לשאול. לחנך אותו לא תוכל, אני חושב שמה ש Athos הציע זה נכון מאוד. תנסה לשאול גם אצל יעקב אלטר בפ"ת, אני חושב שהוא עושה תיקונים נקודתיים. אל תשכח שבמהלך הזמן יהיו לך עוד PAINT CHIPS בצבע מכל מיני מכות, מאבנים שניתזות מהכביש, לדעתי עדיף כבר לקנות צבע לפי קוד צבע ולהתרגל לעשות תיקונים קטנים לבד.

פורסם

האם התיקון הנקודתי הזה יכול להחשב בעתיד כ"תאונה" בעת בדיקת רכב לקראת מכירת הרכב?

תיקון נקודתי לא יחשב תאונה אף אחד לא ידע... אלטר יודע להגיע לאותה רמה לכה ולתקן את המכה בצורה מושלמת. ממה שראיתי ואני יודע ...

גם אני חיוותי את החוויה בשידור חי הייתי אצל יוהלדת של ידידה הכנתי את הרכב בחניה פרטית שלה מול הבית שלה צד אחד לקיר וצד שני אין מכוניות כלום וגם לא אמורים להחנות ככה שאין מצב בחיים שמישהו יגע באותה ההורים שלה הגיעו עם אחותה אחותה פתחה את הדלת במהירות וראיתי את זה בה מרחוק וצעקתי לאאאא אנשים חשבו שאני משוגע והיא השאירה חור צבע קטן כמו פין של עט בערך קורא ויקרה הרבה לאנשים אין ערך ואין פתרון לזה אלה אם תקנה סיטרואן קקטוס ....

פורסם

אם החלטת להיכנס בבנאדם, לדעתי שים מצלמה על האוטו

כי לפי איך שאתה מתאר אותו זה לא יגמר יפה..

לדעתי להחליף טמבון על מכה כלכך קטנה, במיוחד בארצנו שאתה צריך לצפות לדברים כאלה יום-יום, זה מאוד מיותר.

תיקון מקומי, טישטוש המכה, תשתה מים קרים תרגע ואל תחנה שמה יותר

(אם יש לך אפשרות במקום לא פגיע זה מעולה)

Seat Ibiza FR

פורסם

תן לי לנחש, הבחור זה אותו אחד שמשתקף בתמונה הראשונה? אישתו בסגול מנסה להזיז אותו?

הצבע לפי המכה הגיע לבסיס, אין מנוס מתיקון רציני מקומי כמו בסרטון של AMMO NYC למעלה, רק ככה תגיע לרמה גבוהה וזה לא מעט עבודה, זה שיוף מילוי שיוף חוזר כמו ש ADIDAS הסביר.

ATHOS - לבקש מאידיוט כזה כסף במקום לא נראה הרעיון הכי טוב

ובקשר לבחור, שנה חדשה נכנסה היום, לא מאחל לו שום דבר מלבד שלא יקבל שום טוב בשנה הזו, או אחריה.

אם האידיוט התנהג ככה ליד ילדיו והאישה אני מרחם עליה ועליהם.

Opel Adam S 2017

פורסם

מבין אותך ומכיר את זה מקרוב.

אתה צודק ב- 100% אך מצד שני לא רוצה לבאס אותך אבל זו "רק" מכה בטמבון וכמו שאתה יודע (או אולי לא - אתה רק בן 22) יהיו לך כל כך הרבה סימנים שם בעתיד (אתה הרי חי בישראל) שפשוט חבל לקחת ללב.

אנשים נוסעים ברכבי ליסינג או רכבים ישנים כך שלא ממש מזיז להם - לא מהרכב שלהם ולא משל האחר....

• תוכן חדש...