Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם השנים אתה עוד תחטוף הרבה סימנים שונים ומשונים. אנשים עם גרוטאות ורכבי ליסינג לא רואים בעיניים ואין להם ערך לרכוש. את האוטו לצערנו אין אפשרות להכניס בכיס ולקחת איתנו. בהתחלה עוד התרגשתי והתעצבנתי. היום אני כבר מקבל את זה שמדי פעם אני אגיע לאוטו ואראה סימן. אתבאס קצת וזהו

פורסם

אם בפורום רכב דברים כאלה מתקבלים כמובן מאילו אני מבין עד כמה המצב חמור.

צריך להיות כאן חוק כמו בגרמניה לדברים האלה (כנס מטורף) והרכבים שם נראים בהתאם.

יש לי מצלמת אבטחה לחניה, ויש שכן אחד (שאני מעדיף לא להגיד מה תחום העיסוק של אמו) שבכל חניה שניה שלו נכנס ברכב אחר, כבר נאספו אצלי כ10 סרטונים במחשב (אחד מהם של הרכב שלי - שעליו הוא כמובן שילם), תסכימו איתי שבן אדם כזה צריך ללמד לקח?

פורסם

נכון, זה מעצבן ומרתיח שלאנשים אין ערך לרכוש של אחרים.

מצד שני, תנסה לשים את הדברים בפרופורציה. מכה נקודתית וקטנה מאוד (לפחות מהתמונה שהעלית) שאפשר לתקן בצורה טובה מאוד ולא תרגיש בהבדל.

אין צורך להחליף את כל הטמבון ולא, זה לא ייחשב כתאונה במעמד מכירת הרכב בהמשך.

שאלה יהיו הצרות שלך.

שיהיה חג שמח.

פורסם
אם בפורום רכב דברים כאלה מתקבלים כמובן מאילו אני מבין עד כמה המצב חמור.

צריך להיות כאן חוק כמו בגרמניה לדברים האלה (כנס מטורף) והרכבים שם נראים בהתאם.

יש לי מצלמת אבטחה לחניה, ויש שכן אחד (שאני מעדיף לא להגיד מה תחום העיסוק של אמו) שבכל חניה שניה שלו נכנס ברכב אחר, כבר נאספו אצלי כ10 סרטונים במחשב (אחד מהם של הרכב שלי - שעליו הוא כמובן שילם), תסכימו איתי שבן אדם כזה צריך ללמד לקח?

יש לי שכנה כזאת,

אתה תראה את ההונדה אקורד שלה, אתה תבין הכל..

אין ס"מ אחד שאין עליו שיפשוף בצבע אחר, אנשים פה כבר הרימו ידיים ממנה,

ולא שהיא מתחמקת, היא ממש בסדר אך זה המצב..

ויוצא מצב שלא משנה איפה היא חונה, חניה מכל צד תמיד ריקה, ואם לא אז זה איזה "תייר" שבא לבקר פה.

למרות הבעיית חנייה שיש בשכונה שלי..

אני פשוט מחנה מאחורה בכביש הראשי, צמוד למדרכה - ישן טוב בלילה.

Seat Ibiza FR

פורסם

קודם כל תודה לכולם על עיצותיכם ועזרתכם,אני אלך בסופו של דבר על תיקון נקודתי.

פשוט מרתיח אותי כמה שאנשים לא איכפת להם לא מהרכוש שלהם ולא משל אחרים,לא בסדר וחוסר תרבות מוטורית בארץ וחבל,

שיהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח!

פורסם

אני כבר וויתרתי על האנשים בארץ, הרמה רק הולכת ויורדת, עדיף כמה שפחות לבוא איתם במגע ולדבר איתם, להישאר בחוגים שלך וזהו.

פורסם

זה יכול לעזור לפעם הבאה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?574504-%D7%A2%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A3-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D

אני מתכנן לרכוש רכב חדש בעוד כמה חודשים, והדבר הראשון שאעשה הוא לצפות אותו בדיוק כך.

פורסם

יש לי שכנה כזאת,

אתה תראה את ההונדה אקורד שלה, אתה תבין הכל..

אין ס"מ אחד שאין עליו שיפשוף בצבע אחר, אנשים פה כבר הרימו ידיים ממנה,

ולא שהיא מתחמקת, היא ממש בסדר אך זה המצב..

ויוצא מצב שלא משנה איפה היא חונה, חניה מכל צד תמיד ריקה, ואם לא אז זה איזה "תייר" שבא לבקר פה.

למרות הבעיית חנייה שיש בשכונה שלי..

אני פשוט מחנה מאחורה בכביש הראשי, צמוד למדרכה - ישן טוב בלילה.

כנראה שיש קטע לנשים עם הונדה לדפוק רכבים, כי השכנה שלי עם אקורד 2006/7 או משהו בסגנון דפקה לי את הפינה ברכב וברחה, וכל זה בזמן שאני מסתכל עליה. פתחתי על זה שרשור בעבר, למזלה השפשוף דיי ירד חבל שלא דרשתי ממנה כסף על הנזק של שעת עבודה.

טורבו - אני מבין אותך אין דבר יותר מעצבן ועוד מרכב חדש (שלי עוד משומש, כבר הגיע עם כמה סימנים), שנה טובה וחג שמח

Opel Adam S 2017

פורסם

לאף אחד לא אכפת כולם אומרים זה כולה אוטו אבל אם תפיל למישהו את הפאלפון כולה יצעק לאאא ויבדוק עם לא נשבר המסך.

פעם אמרו לי משהו למה על פאלפון ב3000 אלף שקל משקיעים ביטוח , מגן מסך , מגן בכללי ושומרים אליו מכל משמר ורכב שעולה 100 אלף שקל , 200 וכן אלה זורקים *** כי זה כולה אוטו והוא משמש רק לנסיעה ...

פורסם

לאף אחד לא אכפת כולם אומרים זה כולה אוטו אבל אם תפיל למישהו את הפאלפון כולה יצעק לאאא ויבדוק עם לא נשבר המסך.

פעם אמרו לי משהו למה על פאלפון ב3000 אלף שקל משקיעים ביטוח , מגן מסך , מגן בכללי ושומרים אליו מכל משמר ורכב שעולה 100 אלף שקל , 200 וכן אלה זורקים *** כי זה כולה אוטו והוא משמש רק לנסיעה ...

כלכך נכון.

liav12

user-offline.png

תודה,חג שמח ושנה טובה לך ולכל שאר הפורום.

פורסם

ברחוב שאני גר החניה היא במאונך למדרכה כך שהרכבים חונים זה לצד זה. באופן קבוע, לפחות פעם בשבוע כשאני חוזר לאוטו שלי אני מוצא שמישהו טרח לפתוח את הדלת שלו בפראות והשאיר לי סימן על אחת הדלתות באחד הצדדים.

ממש נמאס לי מזה ובזמן האחרון אני משתדל לחנות רחוק יותר, מרחק 2 דקות הליכה ולא מתחת לבית כדי להמנע. אבל לפעמים אין ברירה, ממש מעצבן!

פורסם

זה הדבר שאני הכי שונא,

שאין במדינה כבוד לרכושו של אחר, לצאת בזהירות מן הרכב ללא דפיקות

ואם דפקת, השאר פרטים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...