Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מסוג מאזדה 6 2004 דגם פרימיום שבה עם אור דרך קסנון מקורי.

הבעיה ב 2 הפנסים שהם לא ישר נדלקים אלא אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים עד שהם נדלקים.

לפעמים יש פנס אחד שישר נדלק ולפעמים 2 הפנסים לא נדלקים.

הדבר קורה לאחר שהפנסים לא דלקו מספר שעות. אם הצלחתי להדליק אותם (לאחר מסםר ניסיונות) וכיביתי והמתנתי מספר דקות הם ידלקו מיד.

הזמנתי מנורות מחו"ל והרכבתי אבל זה לא פתר את הבעיה.

ביצעי בירור אצל 2 מתקיני מערכות לרכב שאמרו לי שככל הנראה הממירים המקוריים ברכב (שהן מורכבים בתוך הפנסים) לא תקינים (תפקידם להמיר מתח מהמטח חשמל של הרכב למתח גבוהה להפעלת מנורת הקסנון )

נמסר לי שכדי להרכיב חלופי נדרש לפרק את הטמבון הקדמי והפנסים וזה עבודה הכוללת תג מחיר גבוה.

במקום אחר לא רצו לקחת את העבודה כי אמרו שבמידה ויורכבו ממירים חלופים חיצוניים (לא בטוח הפנסים כמו במקור) הרכב לא יעבור טסט.

חשבתי להזמין ממירים חלופים מחול ולעשות הרכבת ממירים לבד אבל לא מצאתי ברשת הנחיות לביצוע.(פירוק והרכבה)

משהו מכיר איפה אני יכול להחליף ממירים לקסנון ברכב זה ומה המחיר הסביר לעבודה זו ?

פורסם

קסנון עושות בעיות תקופה לפני שהן נשרפות, תנסה להחליף נורות קודם כל לדעתי. נשמע מוזר כי זה ב2 צדדים אבל זה בדיוק אותו סיכוי שהממירים נדפקו אם לא יותר.

פורסם

החלפתי מנורות לחדשות אוסרם - לא עוזר.

הבעיה ב 2 המנורות שרק לאחר מספר נסיונות להדליק את האור הם נדלקות. בדרך כלל לאחר מספר נסיונות נדלקת אחת המנורות , פעם צד ימין ופעם צד שמאל ואז אני נדרש לעוד נסיונות הדלקה עד שגם הנורה השניה תדלק. כולם אומרים לי שזה הממירים אבל אף אחד לא יודע להגיד לי איפה ניתן חבצע את העבודה ומה העלות?

פורסם

במורשה מחליפים את כל הפנס (הממיר מורכב בתוך הפנס) עלות כמה אלפים לכל פנס.

לא הגיוני שאני הראשון שנדרש להחליף ממירים ולמצוא מקום עם מחיר סביר. חברי הפורום נא עזרתכם.

תודה.

פורסם

שוקל להרכיב פנסים רגילים מפירוק במקום הקסנון.

זוג פנסים יעלה בערך 700 ש"ח + עבודה להרכבתם (כולל שינוי בחשמל)

האם כל חשמלאי רכב יכול לבצע את העבודה.

אין לי צורך בקסנון. מבחינתי מיותר .

• תוכן חדש...