Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני שוקל לשכור דירה בנתניה כי אני ואשתי העתקנו את מקום העבודה שלנו לאיזור תל אביב-הרצליה.

חיפשתי דירות בנתניה אבל לפי מה ששמעתי, יש כמה שכונות בנתניה ש....איך אומרים? "לא כדאי להיכנס אליהן" בלשון המעטה.

מישהו מכיר? יכול להמליץ לי? או אולי אפילו לדרג לי פחות או יותר את האיזורים היותר איכותיים (מבחינת חברה,אוכלוסייה) ואלו שממש גרועים?.....

תודה רבה לכולם!!!

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני נתנייתי ויכול לכתוב לך כאן סקירה ארוכה ומפורטת על כל שכונה. בגלל שזה יהיה מייגע, אני מציע לך לכתוב כאן היכן נמצאות הדירות שבהן אתה מתעניין כדי שאוכל להתייחס אליהן באופן פרטני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ציין גם ציפיות מחיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

איך לא התקציב :-)

התקציב עד 4500-5000 לא כולל ארנונה, עדיפות לקרבה לים.

בדקתי בינתיים את שכונות קריית השרון עין תכלת ונאות גולדה, ממש אהבתי את עין התכלת שממש קרובה לים והמחירים שם סבירים.

איך שלושת השכונות האלה ובמיוחד עין התכלת?

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם (נערך)

נאות גולדה סביר, נחשבת לפחות טובה, יש קצת אוכלוסיה בעייתית אבל בהחלט לא מקום של להתרחק.

אם יש לך רכב פרטי שחשוב לך יתכן ותחווה מידי פעם מעשי ונדליזם.

מצד שני יהיה לך ממש קל להגיע לכביש 2, קרבה לחוף פולג ולרצועת החוף (ברכב) וממש קרוב לקניון עיר ימים ואזור תעשיה ובילוי.

ק.השרון ועין התכלת הם שכונות טובות, השניה היא לרוב צמודי קרקע וקרובה מאוד לים כמרחק הליכה (למרות שמכל מקום בנתיה זה גג8 דקות נסיעה לים) ויהיה לך קצת מיגע לצאת לכביש 2 ואין קרבה יחסית לאתרי בילוי וקניות

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קח בחשבון שיש כל בוקר פקק מפולג ועד מחלף הסירה, עם זמן עמידה של שעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעין התכלת מאוד נוח לצאת לכביש 2 דרך מחלף חבצלת. היתרון הוא שלא צריך להיות בפפקים של מרכז העיר או צומת פולג בבקרים, אבל החיסרון הוא שאתה נמצא ביותר פקקים בכביש החוף עצמו [בהשוואה ליציאה ממחלף פולג למשל]. בשני המקרים זה לא נורא כי בכל מקרה יש פקקים מעצבנים, אז תתכונן. להרצליה זה עוד נסבל, לת"א הייתי שוקל רכב עד הרכבת ומשם מן הסתםן רכבת לת"א :)

סה"כ עין התכלת שכונה שקטה ונחמדה והכי חשוב נמצאת מרחק הליכה מהים. זה מאוד נחמד שלא צריך להוציא את הרכב לים.

לגבי קרית השרון, יש לפחות שני חברי פורום שגרים בה. אם יראו בטח יגיבו.

דבר נוסף לגבי עין התכלת: היא רחוקה יחסית מחיי פנאי כפי שציין GSI16V, וגם התחבורה הציבורית לא להיט [אם זה משנה לכם].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פה יש לך טעות - בין מחלף הסירה לגלילות התנועה דווקא זורמת, הסיוט מתחיל מחדש באיילון/נמיר.

אבל עד שאתה מגיע להרצליה, אתה מתחיל להבין את כוונותיהם של אדולף היטלר, אחמדינג'אד, ואותה הקופאית בסופר שמקדמת את פניך בהבעת פנים כזאת, שהיית כבר מעדיף את היטלר.

פורסם

האמת שיצאתי מנקודת הנחה שהוא עובד במרכז ת"א ולכן יוצא שצריך גם לסבול את נמיר/איילון הפקוקים.

בכל מקרה כל אחד ושיקוליו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

עמליה\קריית רבין מאוד ממולצת (גר שם כבר 4 שנים) כל היתרונות של קריית השרון בלי הארנונה המטורפת.

שכונה שקטה שקרובה להכל עם אחלה תחבורה ציבורית (ברמה שאני מעדיף לקחת אוטובוס לעיר ולא את הרכב), ב4000 אפשר להשכיר אחלה 4 חדרים.

מה שכן, לא קרוב לים.

נ.ב

לאחרונה חיפשתי מגורים חדשים ובדקתי גם כמה דירות בנאות גולדה, הנה הרשמים:

א. מבחינת "איכות" אוכלוסיה עמליה טובה ממנה.

ב. הכל מאוד תלוי בבנין ספציפי בשכונה, יש מוצלחים ויש מוצלחים פחות.

ג. מיקום השכונה מוצלח אך בניינים מסויימים חשופים לרעש תמידי מכביש 2, אותי זה הטריף.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בעין התכלת למיטב זכרוני עוברים רק שני קוים - 6 ו-6א. לים אתה לא תצטרך לקחת את הרכב, אבל לכל השאר כן. אם כבר הגעת לעין התכלת, הייתי מציע להרחיב עוד טיפה'לה את החיפוש לכיוון שושנת העמקים. נכון, מבחינת כל הפרמטרים המקום הזה מפסיד לעין התכלת, אבל בתקציב הזה אתה לא תמצא קרוב יותר לים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אין לי מושג מדוייק על מחירים אבל חשבתם על...הרצליה? אני בטוח שבעיר עצמה יש דירות בתקציב שלכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם זוכר שיש מעט מאוד אוטובוסים, אבל אני יודע בוודאות שיש מונית שירות 79 שעוברת דרך עין התכלת ומגיעה עד פולג [ופנימה] ככה שבתוך העיר אפשר להסתדר עם תחב"צ. המונית גם בתדירות לא רעה.

בשביל שי אכתוב שהקו 79 גם עובר דרך תחנה מרכזית ושם אפשר להחליף לאוטובוס/מוניות שירות שמגיעות לכל מקום [רכבת, אזה"ת ויש גם לתל אביב שנוסעת דרך כביש 2 ונמיר]. כמובן ששימוש בתחבורה ציבורית מעין התכלת יוצא קצת יותר טרטור מאשר משכונה מרכזית יותר, אבל זה עדיין סביר בעיניי. אולי שי בכלל מעדיף עם הרכב.

פורסם (נערך)

פות"ש, האם יש לך ילדים? אם כן, באילו גילאים?

אם בבי"ס יסודי, קח בחשבון שביה"ס הקרוב ביותר לעין התכלת הוא בן-גוריון (בעבר פעל בצפון העיר גם ביה"ס יהודה הנשיא בו אני עצמי למדתי עד כיתה ח', אבל הוא נסגר, למיטב ידיעתי אין בי"ס יסודי נוסף באיזור). שים לב שעבור ילדים בכיתות הגבוהות זאת לא בעיה להגיע אליו, בפרט אם הם רוכבים על אופניים, אבל לילדים צעירים יותר זה ממש לא מרחק הליכה.

אם הם בגיל חט"ב ומעלה, יש להם את תיכון שרת שנמצא קרוב לשכונת פרדס הגדוד, מה שאומר שהוא ועין התכלת כמעט שכנים. עבדך הנאמן למד שם עד כיתה י"ב וממליץ עליו בחום. טיפונת יותר רחוק לכיוון מזרח (בערך ק"מ וחצי) נמצא בי"ס ש"י עגנון שגם הוא אמור להיות בסדר (רואים אותו היטב מכביש החוף, כשאתה נוסע צפונה ועובר את מחלף נתניה, תעיף מבט שמאלה לפני העיקול של מחלף חבצלת).

עריכה אחרונה על ידי אלעד

פורסם

אני ממליץ על פולג, עברתי מנאות גולדה.

מבנין קומות ליחידת דיור בוילה.

שתי השכונות קרובות למחלף פולג ולים, בפולג האוכלוסיה יותר איכותית.

ההבדל במחירים של השכירות הוא בערך 500 ש"ח.

בעיר ימים, שגם היא צמודה לשתי השכונות הנ"ל, לא בדקתי אופציות.

• תוכן חדש...