Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני גר ברחוב עם מצוקת חניה קשה. ישנו רכב שהטסט שלו הסתיים בחודש יולי. העירייה הדביקה לו מדבקה שאומרת שהוא צריך להזיז את הרכב תוך 14 יום. כמובן שהוא הסיר אותה ומתעלם. עכשיו הבנתי מהמוקד העירוני שברוב חוצפתו הוא משתמש באיזה פרצה שאומרת שרק אחרי 60 יום ניתן לגרור אותו. למה האבסורד הזה ? הרכב לא במצב לעלות לכביש , במקרה אני יודע מה מצבו. איך אני יכול לגרום לבעל הרכב חסר ההתחשבות להעיף את הרכב בהקדם האפשרי?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין לך הרבה.

ככל שיותר תלונות על הרכב הנ"ל זה יגדיל את הסיכוי.

למעשה בעל הרכב יכול להסיע את הרכב לרחוב הסמוך ואז להחזירו לאחר חודש ושוב הכל מההתחלה.

בעיה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אין לך הרבה.

ככל שיותר תלונות על הרכב הנ"ל זה יגדיל את הסיכוי.

למעשה בעל הרכב יכול להסיע את הרכב לרחוב הסמוך ואז להחזירו לאחר חודש ושוב הכל מההתחלה.

בעיה.

לרכב אין טסט מיולי , משמע אין לו דרך להזיז את האוטו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בין המצוי לרצוי יש פער גדול.

טכנית , האוטו לא ניתן לתזוזה?

אם לא אז תחכה את כל ה 60 יום.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הבן אדם לא מזיז את הרכב כי על הז.. שלו שהרכב עומד שם. הוא גם לא מוכר לפירוק למרות שלל המדבקות שמעטרות את הרכב. הוא יודע שיש מצוקת חניה וזה מעניין אותו כמו שלג דאשתקד. האוטו יכול להניע עם כבלים ולנסוע אני מאמין. ולכן כמו שהוא שם ז.. בכוונה אני רוצה להחזיר לו באותו מטבע.

פורסם

האם מה שאתה עושה זה בעצם מנסה לחנך אותו?

תראה הוא לא פה בפורום כדי שאסביר לו שמה שהוא עושה זה חוסר התחשבות וגזילת מקום חניה והעמדת גרוטאה שמכערת את הרחוב ועוד. ...

לך אני יכול להגיד:

1. אתה צודק

2. אתה צודק מאוד

3. אל תנסה לחנך אנשים. זאת מלחמה עם המון אנרגיות. אבל אם זה משהו שלא מפריע לך- בהצלחה.

פורסם

הבן אדם לא מזיז את הרכב כי על הז.. שלו שהרכב עומד שם. הוא גם לא מוכר לפירוק למרות שלל המדבקות שמעטרות את הרכב. הוא יודע שיש מצוקת חניה וזה מעניין אותו כמו שלג דאשתקד. האוטו יכול להניע עם כבלים ולנסוע אני מאמין. ולכן כמו שהוא שם ז.. בכוונה אני רוצה להחזיר לו באותו מטבע.

כלומר ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לכולם. אני גר ברחוב עם מצוקת חניה קשה. ישנו רכב שהטסט שלו הסתיים בחודש יולי. העירייה הדביקה לו מדבקה שאומרת שהוא צריך להזיז את הרכב תוך 14 יום. כמובן שהוא הסיר אותה ומתעלם. עכשיו הבנתי מהמוקד העירוני שברוב חוצפתו הוא משתמש באיזה פרצה שאומרת שרק אחרי 60 יום ניתן לגרור אותו. למה האבסורד הזה ? הרכב לא במצב לעלות לכביש , במקרה אני יודע מה מצבו. איך אני יכול לגרום לבעל הרכב חסר ההתחשבות להעיף את הרכב בהקדם האפשרי?

לא פרצה בחוק ולא נעליים.

חוק שמירת הסדר והנקיון מסדיר סילוק גרוטות.

1. 60 ימים ללא הופכין = גרוטה.

2. מתן אתראה לסילוק = 14 ימים.

3. מתן אתראה של 48 שעות לפני ביצוע הגרירה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...