Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רכשתי לא מזמן אופנוע נינג'ה 300 (תמונה בהמשך) בצבע ירוק.

החלטתי לטפח אותו קצת מבחינת מראה, אחרי התייעצות וכדו' החלטתי לרכוש כמה מוצרים ורציתי לשמוע את דעתכם(מה מיותר מה אפשר לחסוך וכדו') , אז ככה:

שמפו : ONR כחול 0.25 ליטר 33 ש"ח

פלסטלינה: פלסטלינה אפורה 100 גרם Chemical Guys + תרסיס החלקה מקצועי Chemical Guys Luber 158 ש"ח.

פוליש Meguiar's Ultimate Compound300 מ"ל : 35 ש"ח.

אוטם צבע Menzerna PL 500 מ"ל 119 ש"ח.

ווקס Meguiar's Gold Paste Wax ווקס 99 ש"ח

מחדש פלסטיק Chemical Guys G6 Hyper Coat (לחלקים השחורים) 85 ש"ח.

נוזל הברקה סופי SONAX Xtreme ש"ח 59

אשמח לשמוע עצות וכדו' , מה אפשר לשפר מה מיותר וכדו'....

תמונות של האופנוע נכון לעכשיו:

שדג.jpg

http://i.imgur.com/etK9I0O.jpg

http://i.imgur.com/zt3T3vn.jpg

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש על היפיוף הזה ושיהיה לך נסיעה בטוחה!

אני חושב ש-ONR כדאי לקנות בכמות יותר גדולה, היות וזה חומר מאוד אוניברסלי. הוא מצויין גם לסיכוך הפלסטלינה וזה בעצמו חוסך לך כבר הרבה כסף.

לגבי פוליש, לא הבנתי בישבלי מה אתה צריך אותו.

לגבי מחדש פלסטיק, לדעתי PlastX יעשה את העבודה והוא עולה פחות.

אני מאוד תומך בנוזל דיטיילינג של סונקס. גם חומר לג'אנטים מעולה מסדרת Xtreme.

הייתי מוסיף גם חומר לצמיגים לגמרי בטיחותי של אופטימום Tire Gel (ניתן לרכישה אצל חבר פורום הרקולס), או Endurance של מגס (טרם ניסיתי, אבל יש לו ביקורות טובות).

אל תשכח מגבות ואפליקטורים.

תהנה

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

יצא לי להתעסק עם כמה אופנעים. הרבה יותר קשה ממה שזה נראה.

מצאתי את עצמי לא פעם משקיע יותר זמן באופנוע מאשר ברכב :roll:

האוטם צבע נהדר, אני מקווה שיש עוד רכבים במשפחה אחרת ייקח לך נצח לסיים דבר כזה. (אני מוכן לתת לך מעט אם תרצה להזדכות עליו. לא צריך יותר מאפונה לאופנוע שלם עם פיירינג מלא)

M-TECH E46

פורסם
קודם כל תתחדש על היפיוף הזה ושיהיה לך נסיעה בטוחה!

אני חושב ש-ONR כדאי לקנות בכמות יותר גדולה, היות וזה חומר מאוד אוניברסלי. הוא מצויין גם לסיכוך הפלסטלינה וזה בעצמו חוסך לך כבר הרבה כסף.

לגבי פוליש, לא הבנתי בישבלי מה אתה צריך אותו.

לגבי מחדש פלסטיק, לדעתי PlastX יעשה את העבודה והוא עולה פחות.

אני מאוד תומך בנוזל דיטיילינג של סונקס. גם חומר לג'אנטים מעולה מסדרת Xtreme.

הייתי מוסיף גם חומר לצמיגים לגמרי בטיחותי של אופטימום Tire Gel (ניתן לרכישה אצל חבר פורום הרקולס), או Endurance של מגס (טרם ניסיתי, אבל יש לו ביקורות טובות).

אל תשכח מגבות ואפליקטורים.

תהנה

תודה ותודה על העזרה.

לגבי ה-ONR, סבבה אני יקנה גדול.

לגבי הפוליש, לא הבנתי למה שאני לא יצטרך אותו, לא מומלץ לעשות פוליש לאחר הפלסטלינה?

לגבי הפלסטיקים השחורים באופנוע, חשוב לי שהם יקבלו ברק מסוים בנוסף לשמירה, איזה מוצר אתה הכי ממליץ?

הנוזל לג'אנטים כבר רכשתי :), לגבי חומר לצמיגים, אני מת מפחד מזה, אופנוע זה לא רכב ואפשר בקלות יתר להחליק.

יש מגבות שאתה ממליץ לרכוש? אליקטורים?

יצא לי להתעסק עם כמה אופנעים. הרבה יותר קשה ממה שזה נראה.

מצאתי את עצמי לא פעם משקיע יותר זמן באופנוע מאשר ברכב :roll:

האוטם צבע נהדר, אני מקווה שיש עוד רכבים במשפחה אחרת ייקח לך נצח לסיים דבר כזה. (אני מוכן לתת לך מעט אם תרצה להזדכות עליו. לא צריך יותר מאפונה לאופנוע שלם עם פיירינג מלא)

לא נורא, יש לי את הזמן לזה כרגע עד שיתחילו הלימודים (דצמבר) .

עדיין לא רכשתי אבל אני מסתפק אם כמות קטנה תעזור לי כ"כ הרבה, בסרטון הזה הוא מרח לא מעט:

אם יש סרטון אחר שאתה ממליץ עליו אני אשמח לראות אותו :)

פורסם

פוליש לא קשור לפלסטלינה, הוא מוריד שכבה מהלכה. מיישמים אותו על מנת להוריד סווירלים ו/או לתשתש סריטות, או להחזיר ברק לצבע כאשר הלכה שרופה כליל. לאחר ביצוע פוליש, מיישמים את האוטם צבע ושומרים על הצבע ע"י תחזוקה נכונה כדי לשמר את התוצאה של פוליש לאורך זמן. לכן, זה לא משהו שאתה מעוניין לעשות בתדירות גבוהה. לא כדאי להשקיע בציוד וחומרים שלא יהיה לך שימוש בהם. עדיף לפנות לחברי פורום עם ניסיון וכל הציוד הדרוש שיעשו פוליש ואתה תמשיך לשמור על הצבע.

לגבי צמיגים, אופטימום טייר גל הוא על בסיס מים, לכן אין לך מה לדאוג. בכל מקרה תיישם רק על דופן החיצונית של צמיג שלא בא במגע עם הכביש.

אני אישית מאוד אוהב את המגבות של Chemical Guys וניתן לרכוש אותם באוטוסור בחולון, לא יקר יחיסת. יש הרבה חברה מהפורום שממליצים על "מגבות של הקוריאני". הינה לך דוגמה:

http://www.ebay.com/itm/321378070746?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אפליקטורים טובים גם תוכל לרכוש באוטוסטור עם הפרש לא משמעותי. אני אוהב את זה ליישום האוטם, ואת זה ליישום חומר על צמיג.

בכלל כדאי לבקר באוטוסטור. תתאם עם משה, הוא יעזור לך בהרבה דברים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
פוליש לא קשור לפלסטלינה, הוא מוריד שכבה מהלכה. מיישמים אותו על מנת להוריד סווירלים ו/או לתשתש סריטות, או להחזיר ברק לצבע כאשר הלכה שרופה כליל. לאחר ביצוע פוליש, מיישמים את האוטם צבע ושומרים על הצבע ע"י תחזוקה נכונה כדי לשמר את התוצאה של פוליש לאורך זמן. לכן, זה לא משהו שאתה מעוניין לעשות בתדירות גבוהה. לא כדאי להשקיע בציוד וחומרים שלא יהיה לך שימוש בהם. עדיף לפנות לחברי פורום עם ניסיון וכל הציוד הדרוש שיעשו פוליש ואתה תמשיך לשמור על הצבע.

לגבי צמיגים, אופטימום טייר גל הוא על בסיס מים, לכן אין לך מה לדאוג. בכל מקרה תיישם רק על דופן החיצונית של צמיג שלא בא במגע עם הכביש.

אני אישית מאוד אוהב את המגבות של Chemical Guys וניתן לרכוש אותם באוטוסור בחולון, לא יקר יחיסת. יש הרבה חברה מהפורום שממליצים על "מגבות של הקוריאני". הינה לך דוגמה:

http://www.ebay.com/itm/321378070746?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אפליקטורים טובים גם תוכל לרכוש באוטוסטור עם הפרש לא משמעותי. אני אוהב את זה ליישום האוטם, ואת זה ליישום חומר על צמיג.

בכלל כדאי לבקר באוטוסטור. תתאם עם משה, הוא יעזור לך בהרבה דברים.

סבבה. תודה על העזרה. איך אני מגיע למשה?

ואיפה אני מוצא חבר פורום שיעזור לי בפוליש (אני מהמרכז,)

פורסם
איפה אני מוצא חבר פורום שיעזור לי בפוליש (אני מהמרכז,)

אם אלי לא ירים את הכפפה, אני ממליץ לפנות לשלומי - aderet. יש בפורום הרבה פרוייקטים שלו ברמות.

פורסם

לא חזק בווקסים, גם על הרכב שלי לא שם. לא חושב שלאחר יישום אוטם ועליו qd של סונקס יש טעם לווקס. יש פה גורואים כמו ליאב, גיל, אלי ואחרים שיוכלו ליעץ בנוגע לשילוב הזה ;)

פורסם

אין מה ליישם חומר לצמיגי האופנוע, זה בהחלט עלול להיות מסוכן, גם ככה. דופן הצמיג קטנה מאוד עד בלתי נראית בכלים ספורטיביים. קרצוף יסודי עם מברשת וחומר ניקוי לרוב המקרים מספיקים.

אם בכל זאת רוצים לעשות זאת (ואני לא ככ מתלהב מצמיגים שהופכים למחזירי אור) אז יישום על דופן הצמיג בלבד, וניגוב העודפים.

לעניין הווקס, לא יצא לי לנסות אותו.

לגבי הפוליש, צריך לראות את מצב הכלי בעיניים או בתמונות איכותיות.

לא הייתי משתגע על כלי שכזה שחצי מהפיירינג מכוסה במדבקות.

אם אתה שוטף בזרם מים ישיר אל תשכח ספריי לשרשרת בסוף התהליך

M-TECH E46

פורסם
אין מה ליישם חומר לצמיגי האופנוע, זה בהחלט עלול להיות מסוכן, גם ככה. דופן הצמיג קטנה מאוד עד בלתי נראית בכלים ספורטיביים. קרצוף יסודי עם מברשת וחומר ניקוי לרוב המקרים מספיקים.

אם בכל זאת רוצים לעשות זאת (ואני לא ככ מתלהב מצמיגים שהופכים למחזירי אור) אז יישום על דופן הצמיג בלבד, וניגוב העודפים.

לעניין הווקס, לא יצא לי לנסות אותו.

לגבי הפוליש, צריך לראות את מצב הכלי בעיניים או בתמונות איכותיות.

לא הייתי משתגע על כלי שכזה שחצי מהפיירינג מכוסה במדבקות.

אם אתה שוטף בזרם מים ישיר אל תשכח ספריי לשרשרת בסוף התהליך

אפשר לעשות פוליש ידני חד פעמי, פעם אחת לפני האוטם צבע, זה לא כ"כ נורא :).

יש 2 סוגי פוליש אחד: Meguiar's Ultimate Compound ויש את: Meguiar's Ultimate Polish מה עדיף לקחת?

הקיט הפלסטלינה הזאת מספיק טוב? http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-25-%D7%92%D7%A8%D7%9D-Meguiars.html

ואתה יכול להמליץ לי על ווקס טוב לאופנוע?

פורסם

שלום עוז,

אתה מוזמן לפנות אלינו בפרטי או בטלפון לייעוץ מקיף, עשינו כמה וכמה פרויקטים לאופנועים כך שאני מאמין שנוכל לעזור.

בברכה,

צוות אייפקס.

פורסם

זה אופנוע חדש מהסוכנות? כי הא נראה במצב מצויין. אם הוא חדש מהסוכנות אתה צריך רק שמפו (מומלץ Citrus wash and gloss), אוטם צבע, חומר לפלסטיקים ו ONR לדעתי. שמפו כמובן כדי לשטוף, אוטם צבע כדי לשמור על הצבע, חומר לפלסטיקים כדי שישארו שחורים ומוגנים מהשמש ו ONR בתור תחזוקה שוטפת, לניקיון והורדת חירבוני יונים. אין לך כרגע צורך בפלסטלינה, פוליש ונוזל הברקה סופי.

BETEP, ה PLASTX נועד אך ורק כדי לעשות פוליש לפלסטיק שקוף, הוא לא נועד כדי לשמור על הפלסטיקים שחורים, זה חומר שהוא ממש פוליש לפלסטיק ומוריד שכבות.

• תוכן חדש...