Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הילדה בת 6

היום הייתה הפעם השלישית אצל רופאי השיניים.

מסרבת לטיפול.

כל פעם שדוחפים לה דברים לפה היא משתוללת.

גז צחוק לא עזר בכלל.

רופאת השיניים לא מוכנה לטפל והפנתה לבית חולים שם יטפלו בה בהרדמה מלאה.

אני מתנגד להרדמה מלאה לילדה בת 6 עקב פחד מסיבוכים.

מה לעשות?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מה הטיפול הנדרש? האם בשיניים הקבועות או הזמניות ?

לדעתי האישית בלבד. אם מדובר בשיניים הזמניות בלבד ולא טיפול קריטי, לא לטפל במקרה כזה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ניסית להחליף רופא?

יש מעט מאוד רופאי שיניים שהם באמת מומחים לילדים ולא רופאי שיניים לילדים וגם זה לא מבטיח גישה טובה לילדים. אם בא לך לעשות טיול לאשקלון יש את ד"ר אייזנמן שהיא מומחית לילדים ועם גישה מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני שעושים הרדמה מלאה ישנה גם אופציה של טשטוש עמוק, אבל זה כבר טיפול שמבוצע על ידי מומחה.

ממליץ על ד"ר טל רצון מקדימה וד"ר מאיה גוטלר מפ"ת, שניהם הדריכו אותי כשהייתי סטודנט ומדובר ברופאים (ואנשים) זהב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בתור אחד ששונא רופאי שיניים, הייתי אומר אפילו פוביה מרופאי שיניים,

הרבה שנים סבלתי בטיפולים.

אם היא סובלת מבחילות או רצון להקיא כתוצאה מהמכשירים בפה, שים לה מלח על הלשון לפני הטיפול, לי באופן אישי זה עזר ועברתי הליך הרבה יותר מורכב (טיפול אורתודנטי, תחשוב מה זה לשבת עם הפה פתוח 30-40 דקות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור אבא לילדים שעברו טיפול שניים

אני מאמין שיכול להיות שאם תחליף רופא שיניים זה יעזור, אצלי הילדים רוצים ללכת לרופאה היא מחלקת להם הפתעות מסבירה וממש "נחמד" בסהכ.

לפעמיים שיש אנטי גדול באמת כלום לא יעזור.

אם אתה רוצה המלצה לרופאה לילדים בלבד באיזור מודיעין אשלח לך בפרטי.

פורסם

אני לא הייתי הולך להרדמה מלאה. דבר ראשון, זו בעיה עקרונית שצריך לפתור - מה יהיה אחר כך בחיים? חשוב שגם ההורה וגם הילד יבינו ששיניים זה דבר שצריך לטפל בו תקופתית ומרצון.

דבר שני, יש מחקרים שמראים שיש השפעות שליליות להרדמה על התפתחות של ילדים. לא יודע כמה מזה אמיתי וכמה נסיבתי, אבל זה בטח לא מועיל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נסה לקבל דרך הקופה עזרה מפסיכולוג ילדים.

סביר שיפנו אותך לטיפול מבוסס CBT, שעוזר בטיפול נקודתי במצבי דחק ופוביות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממליץ מאוד על ד"ר אדר בן עמי.

מבחינת הילדים שלי, ללכת אליו זו חוויה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש רופא שיניים ליצן באיזור מודיעין, אמור להיות מומחה לילדים, היה בעברו ליצן ובעל גישה טובה במיוחד לילדים קטנים. הטיפולים אצלו יקרים ! וצריך להתכונן לזה.

הוא הצליח להציל את השן של הילדה שהייתה רגע לפני טיפול שורש, וזה הסתיים בלי טיפול שורש, אבל עלה לנו מעל 1000 שקל.

בגלל שזה הטיפול הראשון שלה אצל רופא שיניים (בת 5) היינו מוכנים לשלם את המחיר כדי להמנע מחוויה שלילית ולהשאיר אצלה חוויה חיובית שתשליך על הטיפולים הבאים.

אם תרצה את הטלפון פנה אלי בה"פ

פורסם

בגיל 6 הילדים כבר מאד חכמים,

מה שאני עשיתי זה פשוט להפיג להם את הפחד,

כי לא אמור להיות פחד,פשוט לשבת פעם או פעמיים,

ולהכיר ולראות שזה לא נורא,פשןט להעניק לילד ביטחון,

וזה עבד!! חשוב גם הרופא עצמו אם אתה צפוני פנה אלי בה''פ.

רופא שיניים שעשה לבן שלי בגיל 3 וחצי טיפול יסודי בפה,ללא

שום הרדמה,טישטוש,או קישקוש.

פורסם

הילדים שלי החלו תבקר אצל רופא השיניים בגיל שנתיים פלוס\מינוס, באופן סדיר ביותר. אמנם לא מומחה לרפואת שיניים לילדים, אבל עם גישה יוצאת מהכלל, ועד היום אין להם שום פחד מטיפולי שיניים, כול טיפול אורתודונטי ממושך שהבן האמצעי עומד לפני סיומו.

לצערי הרופא הלך לעולמו לפני כשנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיה מוכרת. חשוב בפעם הראשונה ללכת לרופא שיניים לילידים ולא לקצבים.

את הילדים שלי אני לוקח לד"ר מלכה אשכנזי. אבל כל ביקור אצלה זה תשלום חודשי של משכנתא.

• תוכן חדש...