Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני היחיד בפורום שחושב שצריך להערך למצב החדש שנוצר?

שנה טובה לכולם!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, אני דווקא בעד שתפתח שרשור סקירה על הרכב. זה אמור לעזור לאנשים שמתלבטים, ולא חסר כאלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל אז הוא יצטרך לפתוח שרשור שבו הוא כותב שהוא לא יכתוב.

בכל מקרה, יכול להיות שפולו GTI ידניתחמשדלותמתליםאדפטיבייםחיישיניחניה (מזל שלא הלכת על פנסי LED, זה היה הורס את כל הגאג) זה הפאביה>בראבו>I20SUPREME>פרימיום החדשה?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז בן אדם כתב שהוא לא יכתוב סקירה מסיבה כזו או אחרת (שמסתבר הזיזה משהו אצל חלק מחברי הפורום), ולאחר מכן באו 95494934 הודעות מטרילות נגדו. אני לא מצדיק אותו, אבל אני גם לא כלכך מצדיק את ההטרלה שהולכת כאן.

מוזר שאת השרשור הזה עוד לא פגש המנעול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, העניין מאד פשוט, הרבה יותר ממה שנדמה. פלוני נהג ברכבים ממותג מסוים. חפץ לרכוש רכב נוסף מאותו מותג. לא הלכו לקראת פלוני כפי שציפה. פלוני רכב רכב מתחרה והחל מאדירו תוך זריעת ארס במספר שרשורים שנגעו למותג האחר. עכשיו הוא מתפלא שלאינטרנט יש זכרון ארוך, ויוצא בהצהרות. C'est tout.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

בנימה רצינית - הפורום הוא פלטפורמה אדירה לשיתוף מידע. כל הקטע הוא הפומביות. מאידך, אף אחד לא עושה טובה לאף אחד ובוודאי שאין מקום לאיומי "תתפסו אותי". פות"ש הזמין רכב חביב, שאפילו קיבל התייחסות כרפרנס יותר מפעם אחת בשרשור על רכב מתחרה שנפתח ממש לאחרונה. ככל שישכיל לראות מבעד לעילבון (בין אם במקומו ובין אם לאו), ייטב לכולם.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מיצינו.

אם יש למישהו משהו לחדש לנו, שיפנה אלי בה"פ ונשקול העיניין.

עד אז, שיהיה לכולם חג שמח ושנה טובה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...