Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פורד פיאטסה שנת 2002 מנוע 1.3.

אני יודע שהנושא דובר רבות (ולמרות שקשה לדבר על חימום בחום הזה) עשיתי חיפוש לנושא ועדיין יש לי מספר שאלות שאשמח אם תגיבו עליהן.

אז ככה הפעלתי את החימום ברכב לאחר שהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה, ויוצא אוויר ממש פושר.

פתחתי מכסה מנוע הגעתי לברז שמווסת את כניסת המים החמים לרדיאטור הפנימי ושמתי לב שהצינור שמוביל מים פנימה חם אך הצינור שמוביל מים החוצה קר. מסקנה שהרדיאטור הפינמי סתום.

מה שחשבתי לעשות הוא:

1. לנקות לבד עם צינור גינה ואולי חומר ניקוי מסויים, ופה אני צריך את עזרתכם. איך בדיוק זה מתבצע ועם איזה חומר להשתמש, אם בכלל.

2. אופציה נוספת היא ניקוי במכון מקצועי. פה אני צריך את המלצותיכם בנוגע לאחד כזה באזור עפולה / כרמיאל.

תודה מראש לעונים :-)

שבת שלום

פורסם (נערך)

אחת המחלות הידועות של הפיאסטה זה ברז החימום. אתה בטוח שהוא תקין? בדקת שהצינור חם לפני או אחרי הברז?

יכול להיות שהוא לא מתפקד, והרדיאטור עצמו תקין.

אם באמת הרדיאטור סתום, תפרק את שתי הצינורות כניסה ויציאה, דחוף צינור גינה לתוך צינור היציאה ותתחיל עם זרם חלש ולאט לאט תגביר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...