Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה קורולה 1996, 210,000 ק"מ.

לרכב אין בעיות מיוחדות ומצבר הוחלף לפני שלושה חודשים.

לאחר נסיעה של כעשרים דקות הוצאתי את המפתח מהסוויצ', וניסיתי להתניע את הרכב שוב, אך ללא הועיל.

מה ששמעתי זה "משהו" שמנסה להסתובב, אך לא מצליח (חצי סיבוב חלש).

אין תיקתוקים, רעידות או משהו דומה.

לפני מספר חודשים מישהו שמע אותי מניע את האוטו ואמר לי שייתכן והפחמים שבסטרטר חלשים.

איני מבין גדול בתחום ואשמח לשמוע כל כיוון בדרך לפיתרון התקלה.

הרכב מונע כל יום למשך רבע שעה כדי לקחת את הילד לגן וחזרה, כך שלא עושים בו שימוש רציני.

במידה וצריך להחליף סטרטר אשמח לשמוע המלצות לבעל מקצוע אמין ומומלץ באזור פתח תקווה.

תודה לכולם

אביתר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נעדכן בממצאים:

לאחר פרסום ההודעה אסף מכנופיית הטיפולים השוטפים הציע את עזרתו הטובה.

אסף הגיע על חשבונו לביתי, בדק את הרכב בשמש הקופחת, ניתק וניקה את כל החיבורים ביסודיות, והרכב מניע בצורה מצויינת.

לעת הזאת, אסף לא מצא בעיה בסטרטר או במצבר, שכן הטעינה טובה.

אם לא די בכך, אסף בדק את הרכב בצורה יסודית, ומצא שיש נזילה מהקרטר של שמן הגיר. הואיל ושמן הגיר היה אדום, הוחלט על החלפת אטם ופילטר גיר, אגב החלפת שמן גיר חלקית (דקסרון 3).

נכון להיום, הרכב נוסע מעולה, וכמובן אין קושי בהתנעה. סיכמנו שליתר ביטחון אזמין קיט לשיפוץ סטרטר לכל מקרה שהוא, וככל שתהיה בעיה נטפל בסטרטר באופן מעמיק.

אני רוצה להודות לאסף וחברי הכנופיה על נכונותם לעזור, על חשבונם וללא תמורה (לפחות תשקלו החזר הוצאות...), ולציין שהדבר לא מובן מאליו.

שוב תודה מקרב לב והמשיכו לעשות חיל.

Toyota 1996

פורסם

כל הכבוד לאסף התותח!

עוד דבר שאני אוהב אצלם שהם מסתכלים גם מעבר לבעיה או לטיפול שצריך לעשות, בזכות זה בעבר מאור גילה אצלי כמה דברים פגומים. (לא בשכל, ברכב :lol:).

פורסם

תוכלו להסביר מה בדיוק נוקה? יש לי גם קורולה 2002 שמטופלת בצורה פדנטית, בשנה~שנתיים האחרונות שמתי לב שצריך למשוך את הסטרטר הרבה זמן והאוטו לא מניע בנגיעה כמו פעם. החלפה של מצבר שנפ ישן לSTARTUP לא פתרה את התקלה.

תודה רבה

פורסם

ניקינו את כל האדמות.

יש את האדמה הראשית שמתחברת לגיר. כדי להגיע אליה תפרק את מכסה פילטר האוויר, תוציא את הפילטר ותפרק את הבסיס שלו.

זה יתן לך גישה נוחה לבורג. תפרק אותו, ובעזרת מברשת פלדה תבריש את החיבור בגיר, את הבורג עצמו, ואת נעל הכבל.

בנוסף יש עוד אדמה דקה יותר שיוצאת מהחוט העבה, ומתחברת לפח הרכב. תעבור גם עליה באותה הזדמנות.

אם אני זוכר נכון הייתה עוד אדמה דקה איפשהו.

בכל מקרה, אצלך הסטרטר מסתובב חזק ובריא? כי אם כן יכול להיות שזה נובע ממשהו אחר.

Stay Dirty

פורסם

כן, נשמע שהסטרטר מסתובב חזק ובריא, אם בסיבוב הראשון לא הצלחתי להניע אז בדרך כל בסיבוב השני זה יהיה בנגיעה. אולי בעיה של לחץ דלק? אני שם בקרוב תוסף דלק של Redline מקווה שיעזור להתנעות קשות.

פורסם
תוכלו להסביר מה בדיוק נוקה? יש לי גם קורולה 2002 שמטופלת בצורה פדנטית, בשנה~שנתיים האחרונות שמתי לב שצריך למשוך את הסטרטר הרבה זמן והאוטו לא מניע בנגיעה כמו פעם. החלפה של מצבר שנפ ישן לSTARTUP לא פתרה את התקלה.

תודה רבה

היתה לי בעייה דומה בקורולה 2001 בסופו של דבר הוחלפה משאבת דלק

והבעייה נפתרה

פורסם

אם זה באמת משאבת דלק אני יעזוב את זה, הבעיה נסבלת כדי שתצדיק החלפת משאבה. (פילטר דלק הוחלף לפני כמה חודשים)

נזכרתי עכשיו שהיה לי את המצבר הישן ולא הצלחתי להניע, עם כבלים האוטו הניע בנגיעה קלילה, ככה שזה כן יכול המגעים/אדמות.

• תוכן חדש...